Jump to content

Sander

Super Senior
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Address
  Jacob van Campenlaan 238, Hilversum, 1222KT, Netherlands
 • First name
  Sander
 • Last name
  Samallo
 • Company or organization name
  Ice76
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  KvK en de belastingd

Company info

 1. Hi Moisie, Ik heb wel ervaring met Afas maar dan alleen met HRM/Payroll. Helaas niet met boekhoudpakket van Afas. Maar wellicht een idee om jouw vraag te stellen via LinkedIn Groep Afas gebruikers. In de groep worden kennis gedeeld tussen gebruikers van Afas. Veel succes! Gr Sander
 2. Hi Ben, Gaaf dat je eigen gym wilt starten! Ik kom regelmatig in gyms (ik train zelf fanatiek), maar wellicht een optie: huur een kleine deel of ruimte bij een zelfstandige gym. Daar kun je jouw cliënten zelf ontvangen en begeleiden. Geen aanschafkosten voor machines, geen hoge huurprijzen, sparen om zelf spullen aan te schaffen etc. Als het niet werkt, dan zit je niet met een schuld oid. Ik ken veel gym-eigenaren die ooit zo zijn begonnen. Ga je de bidons en handdoeken verkopen of weggeven? Als ik naar mijzelf kijk, ik zou nooit een bidon van een gym kopen. Waarom? Bij de meeste supplementenboeren krijg je gratis bidons. Bij mijn eigen gym, krijg je een gratis bidon bij inschrijving (zelf nog nooit gebruikt). Bij verlenging van jouw abonnement, krijg je een handdoek (gebruik ik regelmatig). Succes!
 3. Vraag: waarom bedrijven/werknemers? Wat is hun voordeel om jouw vruchtensapje te kopen? Gaan ze daardoor sneller en beter werken? ;) En het is al eerder gesteld: wat maakt jouw sapje nou zo bijzonder om het te kopen? En om het daarna nogmaals te kopen? Ooit zag ik New York, Jamba Juices. Werd ter plekke een smoothie voor je gemaakt en kon kiezen wat je als supplement bij wilde: extra vitaminen, extra vezels of eiwitten etcetera. Een tijdje terug zag ik dat ook in Nederland. Dus wat maakt jouw drankje nog gezonder dan alleen fruit?
 4. Uitslag examen ijsbereider bekendgemaakt, voor theorie en praktijk geslaagd. Mooi, in het najaar ga ik mij aanmelden voor een vervolgcursus, gespecialiseerd ijsbereider. Daarnaast is mijn ijsrecept zeer goed ontvangen! Tijdens een opening van een fitnesscentrum heb ik 100 samples uitgedeeld en alleen maar positieve reacties op gekregen.
 5. Afgelopen dinsdagochtend op Radio538 tijdens 'Die Verruckte halbe stunde' van Evers staat op. Helaas kan ik het fragment niet plaatsen, ben er nog mee bezig om het te editen.
 6. Hi Janneke, Ik laat medewerkers op een tablet het contract ondertekenen via een app. Vervolgens stuur ik via mail het getekend contract direct naar de mailbox van de medewerker. App is van SIGNificant Signature Capture. Tablet draait wel op Android, maar ik weet of het ook beschikbaar is voor Apple (heb zelf geen Apple spullen). Ik adviseer wel een touchscreen pennetje aan te schaffen. Het tekent wel makkelijker dan met je vinger (wat ook mogelijk is). Let, lijnen worden wel dikker weergegeven. Wacom verkoopt ook touch pads en je sluit het aan op je computer of laptop en dan kan men ook 'digitaal' ondertekenen. Vraag 2, misschien weet iemand van HL het antwoord. Ik in ieder geval niet ;-) Succes
 7. Hi, Misschien heb je hier wat aan: Startersmagazine Horeca Succes!
 8. Puur uit nieuwsgierigheid: welke machines ga je aanschaffen? Merk/soort... Lease, huurkoop of koop via veilingen of MP? 25 euro, is dat met een jaarabonnement of maandelijks opzegbaar? Ben je van plan om ook verschillende abonnementen aan te bieden? Moet je veel aanpassen in het pand? Er bestaat een lijst waarop staat waar een fitnesscentra aan moet voldoen? Bijvoorbeeld aantal urinoirs per x aantal beoefenaars er. Leuk plan, waar ga je vestigen? Hopelijk bij mij in de buurt, dan heb je nu alvast een lid ;)
 9. Misschien voor de volgende keer een opleidingsovereenkomst aangaan met de medewerker. Daarin leg je afspraken omtrent het volgen van opleiding: bijvoorbeeld: binnen of buiten werktijd, terugvorderen van (een deel) van de opleidingskosten als de medewerker niet heeft gehaald of afspraken niet is nagekomen. Maar ook als de medewerker binnen een bepaalde periode op uit dienst gaat, dat de medewerker een deel moet terug betalen. Bijvoorbeeld: binnen een half jaar uitdienst, 50% terugbetalen, binnen een jaar 25% en na 2 jaar, 0% terugbetalen. Succes!
 10. Zoekoptie: http://bit.ly/w046l6 Is wel van 2011...
 11. Fijne feestdagen en een goed zakelijk 2012!
 12. Hoi Jasper, Misschien een domme vraag, maar kan jouw salarissoftware geen loonaangifte genereren? Dan hoef je niets handmatig indienen (is ook foutgevoelig, weet ik uit ervaring ;)) en dan verstuur je het zo naar de belastingdienst... (ok, dat doe je ook niet 1-2-3, maar het is wel mogelijk). Welk software gebruik je? Groet, Sander
 13. Ik dacht bij foto's en stewardessen direct aan een foto-shoot van de cabin-crew (misschien kan Sabra jou hierbij helpen ;)) voor een mooie kalender, verkoop na/tijdens een vlucht naar het land en alle winst gaat naar het project. Daarnaast een persbericht uitsturen dat je een dergelijke kalender gaat maken, hopelijk wordt het opgepikt door verschillende media en krijg je hier door meer aandacht voor het project/website (meer donaties)... Niet de goudentip, meer een hersenspinsel zo vroeg in de ochtend :P
 14. via Wehkamp krijg je 50 euris korting op een Nespresso apparaat... :P
 15. Het zou een ondernemer sieren wanneer er een fout is gemaakt, dit ook tijdig te melden bij de andere partij. Om zo narigheid te voorkomen. In jouw geval zou ik, alleen als het marktconform is, het bedrag betalen en niet te veel energie in steken. Voor beide partijen een wijze les. Succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept