Jump to content

T00N

Senior
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Kleihoogt 12, Berkel en Rodenrijs, 2651KV, Netherlands
 • First name
  Tom
 • Last name
  Schuurmans
 • Company or organization name
  made by Toon
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  De Zaak, Computertot

Company info

 • Location
  Berkel En Rodenrijs
 • Phone number
  0621242814
 • Branch
  Innovatie & concepten
 1. Mocht je icons nodig hebben: http://www.iconfinder.net/search/?q=file
 2. Dat hangt natuurlijk heel erg van de naam af maar paar maanden geleden heb ik een nama gekocht voor 400 euro. Was geen algemene naam maar een 4 letterige afkorting, als in abcd.nl
 3. Als het voor de site nodig is (!) dat er grafisch zeer veel gebeurt en mogelijk is dan is Flash hiervoor een prima tool. Zolang je maar oplet dat het functioneel is en niet iets in flash maken omdat je het kan.
 4. Dit verhaal gaat over een pc die aan een werknemer beschikbaar wordt gesteld. Jij gaat hem voor je zelf / je bedrijf gebruiken. Dan gelden de gewone regels voor apparatuur die je aanschaft.
 5. In plaats van na te denken over wat je moet importeren is het belangrijker dat je weet wat je kunt verkopen.
 6. Gebruik de woorden die je als tags wilt gebruiken gewoon in je tekst?!
 7. Waar gaat dit over??? Een paar honderd euro en dan moeilijk gaan kijken als je ze vooraf moet betalen? Dat lijkt me niet meer dan logisch. Als je hier al moeilijk over denkt dan zou ik maar niet beginnen aan grotere (lees duurdere) partijen. Just my 2 cents...
 8. Oke, mijn rijtje 1989 Yamaha RD350 (leuke brommert, beetje licht) 1990 Suzuki GSX-R750 (een zwarte met yoshimura pijpen, stoer ding) 1992 Suzuki GSX-R750 (miskoop, te zwaar en snel weer ingeruild) 1993 Ducati 900 SS (heel iets anders) Eind 1993 Ducati 900 SS monoposto (met de vorige Duc gevallen op Assen en toen maar een éénzitter gekocht) :-\ In 1994 een zwaar ongeluk gehad en zo'n beetje alles gebroken / verbrijzeld in mijn benen. 3 maanden ziekenhuis en daarna een jaar lang iedere dag revalideren voor ik weer een beetje mobiel was (met krukken). Zal wel altijd last blijven houden van 'mijn Ducati gevoel'. In totaal tot nu toe iets van 25 operaties gehad, tsja.... Geen spijt van het motorrijden want dat hoorde indertijd echt bij mijn leven. Ben heel Europa doorgeweest en bezocht alle GP's, leuke tijden waren dat. Twee jaar geleden weer even geprobeerd hoe het zou zijn om weer te rijden. Een racer pas ik niet meer op met mijn kaduke knie dus eerst een Suzuki Intruder en daarna een Suzuki M800 gekocht. Beviel helemaal niet, ik vond er niets aan dus motorrijden hoeft voor mij voorlopig niet meer. Misschien als de kids groot zijn en er wat meer tijd voor is.
 9. Ook even gekeken en ziet er prima uit! Leuke voorbeelden en goede site. Ik sluit me aan bij mijn voorganger. Misschien dat er afspraken te maken zijn met de grotere sites waar je diverse doelgroepen zich bevinden. Wellicht een soort van reseller programma?
 10. Het zal van de klant afhangen of het geaccepteerd wordt of niet. Sommige mensen maakt het helemaal niets uit wie de werkzaamheden verricht en anderen (waaronder ik) kiezen bewust voor een specifiek bedrijf. Bij mij zou het dus niet gaan werken. Bij de andere groep mensen wellicht wel. In dit topic wordt er m.i. iets teveel vanuit de ondernemer gedacht en te weinig vanuit de klant.
 11. Ik koop zeer regelmatig bij istock.com en om dat nou een 'grijs' bedrijf te noemen... Istock doet het heel goed, veel aanbod en goede prijzen (beter dan bij jou). Het enige wat soms lastig is is als je specifiek Nederlandse foto's zoekt. Dus als je het voor elkaar weet te krijgen om veel aanbod te krijgen zou ik voor het kopen van NL specifieke foto's best wel eens willen kijken. De structuur van je site ziet er goed uit, de 'aankleding' mag wel wat uitnodigender naar mijn mening,.
 12. Nou, zo makkelijk zou ik er niet over denken. Ik kies een bepaald bedrijf omdat ik daar vertrouwen in heb, het staat goed bekend etc. Ik geef de opdracht dus aan bedrijf X en vervolgens komt er een busje van bedrijf Y voorrijden die het werk gaat doen.... Zou echt meteen de laatste keer zijn dat bedrijf X mij als klant ziet.
 13. [off topic] Wat heeft het bestandsformaat jpg hier nu weer mee te maken??? [/off topic] edit: Ik zie wat je bedoelt, héél de pagina is een jpg en dat is inderdaad ...eh...niet handig.
 14. In mijn opinie kan een website pas echt groot worden als het idee / de content goed is. Dan kun je via advertenties geld gaan verdienen. Jij begint met het idee van geld verdienen en gaat dan pas over de content nadenken... Ik geef je niet veel kans maar misschien vergis ik me.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept