Jump to content

Bezembinder

Senior
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Hoge Dries 183, Apeldoorn, 7335AM, Netherlands
 • First name
  Mickael
 • Last name
  Bezembinder
 • Company or organization name
  Bezembinder Producties
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Zo nu en dan neem ik weer eens een kijkje op HL. Je verhaal gelezen en het is een mooi verhaal en een leuk product. Veel succes!
 2. Het is zoals met veel producten elk waar voor zijn geld. En de software of die nou Android of iOS is die blijven ze updaten met uitgangspunt het nieuwste model. Dus op den duur ga je merken dat je tablet trager gaat worden omdat het besturingssysteem andere systeemeisen vergt. Ik denk ook dat de truc is van de fabrikanten en ontwikkelaars want op den duur ga je toch weer mee en koop je het nieuwste. Dit terwijl vaak het apparaat ansich nog prima is. De budget tablets maken gebruik van mindere specs en daardoor ook de oudere besturingssystemen om ze goed te laten werken. In het filmpje van kassa geeft men dit als nadeel maar dat gaat naar mijn mening nergens over. Het moet uit de lengte of uit de breedte.
 3. Verstandigst is om eerst na te denken wat je wilt uitstralen. Kijk eens rustig rond bij de concurrenten. Zorg ervoor dat het professioneel oogt en dat het er niet uitziet als een clipart of dergelijke. Laat het ook doen door een professional of in ieder geval iemand die weet wat hij aan het doen is. Denk er ook aan hoe je het gaat toepassen op drukwerk. Dan gaat het erom dat je logo op den duur herkenbaar wordt.
 4. Elke ondernemer kan op zijn snufferd gaan, dit kan komen door foute beslissingen maar ook door omstandigheden. Daarom is het ook triest dat je dan gezien word als zijnde een "crimineel" Want laten we eerlijk wezen op het moment dat een werknemer werkloos raakt dan krijgt hij ww en mogelijkheden van het uwv tot omscholingen e.d. Sterker nog mocht hij dan problemen krijgen met betalen dan krijgt hij ook daar ineens hulp bij en word er veel milder mee omgesprongen dan bij ondernemers. Daarbij wil ik wel aantekenen dat er dan wel een onderscheid gemaakt moet worden tussen pech, fout en moedwiliigheid zoals hier al genoemd is tot betrekking tot oplichters e.d. Maar het onderscheidt hierin maken kost veel tijd en mankracht dus geld. Ik denk ook dat daarom hier eenlijnig mee omgesprongen word. Wat mij betreft wil ik best wat meer betalen aan de KvK zodat zij die taak op zich kunnen nemen. Maar dit zal hoogstwaarschijnlijk niet gebeuren, jammer. Ondernemers zijn wel de mensen die het verschil maken in de economie.
 5. Ongevraagde reclameboodschappen (video) op websites zie je steeds vaker. En de meeste mensen vinden dat zwaar irritant, maar gek genoeg blijkt het wel te werken zolang je het maar vaak genoeg herhaalt. Reclame maken met video kan wel interessant zijn maar dan moet het of heel grappig zijn of heel informatief. Maar het meest blijkt het toch te werken wanneer mensen een keus kunnen maken om het wel of niet te kijken. Een reclame van een deodorant dat die het beste is dat werkt op internet niet bijster goed. Daarentegen een uniek soort vaatwasser waar een uitgebreide uitleg gegeven word hoe het werkt en wat het resultaat is werkt wel weer vaak erg effectief. Dus of het wel al dan niet werkt is denk ik heel erg afhankelijk hoe je het inzet en waarover het gaat.
 6. Het is tevens de kunst om een korte bondige video te maken waarin je alles op de juiste manier overbrengt. Laat dit dan ook over aan mensen die weten wat ze aan het doen zijn. Het valt me op dat nu de technische middelen steeds meer voor handen liggen dat er veel amateurs zijn die dit wel even denken te doen. Maar het blijft een vak om de boodschap over te brengen en mooie shots te maken. Ik heb vaak genoeg video's opnieuw moeten monteren, en 9 van de 10 keer moet dan alles opnieuw dus ook de opnames. Dit is niet bijster efficient.
 7. We zitten tot een bepaalde hoogte in dezelfde markt. Het verkrijgen van videoproducties is een kwestie van naamsbekendheid opbouwen en mond op mond reclame. Naamsbekendheid doe je door inderdaad folders, kaartjes, websites te maken die er goed en strak uit zien. Mijn huidige website moet je nu zeker niet als voorbeeld nemen maar de nieuwe die binnenkort de lucht in gaat zal een mooi voorbeeld zijn. Als je wil kan ik voorbeelden sturen hoe de nieuwe straks eruit gaat zien? Maar folders kan je bijvoorbeeld mooie neerleggen bij muziekscholen, oefenruimtes van bandjes, muziekwinkels e.d. Probeer eens uit te zoeken binnen het muziekcircuit of er een veelbelovende artiest of bandje is. Deze biedt je dan in eerste instantie aan om een gratis demo te maken bij je. Willen ze meer en het bevalt ze, heb je ze binnen. Daarbij zullen ze er over spreken met anderen. Zorg binnen je huidige vrienden en kennissenkring dat men weet wat je doet en dat je dat ook goed doet. Sluit je aan bij forums binnen je vakgebied en wees daar ook actief. Verder zoals men hier al zei, social media, Facebook, twitter etc. Succes! en op videogebied wil ik best helpen als je wil.
 8. Ik snap dat het niet geheel je vraag is maar wilde wel wat tips geven op het filmpje zelf. Om heel eerlijk te zijn vind ik het namelijk niet bijster goed gemaakt. Punt 1 is er niet gedraaid vanaf een statief wat heel onrustig beeld geeft. Daarbij zoomen tijdens een interview kan wel maar dan heel langzaam en dan moet de camera sowieso wel steady staan. Het filmpje oogt ook saai waardoor je enigszins verveelt raakt. Dit is heel goed op te lossen door tussenshots te gebruiken, dus laat shots zien die over het onderwerp gaan. Dus je krijgt spreker in beeld en dan een aantal tussenshots en dan ga je weer over naar de spreker in beeld. (Audio van de spreker laat je continu door lopen) Dus geef meer info over het onderwerp doormiddel van andere beelden dan alleen een spreker in beeld. Het is maar een tip ;)
 9. Over nadenken en informeren is prima uiteraard, maar voordat er van alles in touw gezet word met wellicht de daarbij behorende kosten lijkt me dit de beste stap. Je kan ook beren op de weg zien die er wellicht niet zijn.
 10. Dit is een hele vervelende kwestie. Aangifte doen heeft wel zin, niet dat de politie dan direct wat gaat doen maar mocht het ooit escaleren dan is er al een notie van gemaakt. De optie die je wel nu hebt is een goede juridisch onderbouwde brief aangetekend versturen naar die partij. Daarin duidelijk makend dat je ze eenmaal de kans geeft om hiermee te stoppen en wanneer ze dit niet doen je verdere juridische stappen zult ondernemen. Dan is het een kwestie van afwachten. Gaan zij dan door kan je altijd nog kijken wat je vervolg stappen zijn. Wellicht verstandig om je klanten iets van een nieuwsbrief te sturen waarin je de situatie uitlegt. Dan ben je in ieder geval elke vorm van zwart maken een stap voor.
 11. Kwaliteit is het belangrijkste. Hier in de omgeving zitten een paar hele goed ijssalons. En op mooie dagen staan daar soms wel rijen van 30 meter voor de deur voor een ijsje. Dit zijn dan wel ondernemers die snappen wat kwaliteit is. Er zitten er ook een paar die standaard ijs hebben van standaard kwaliteit en die hebben het lang niet zo druk. En als je goed bent weten ze je later weer te vinden en is de mond op mond reclame meer waard dan welke advertentie en zelfs locatie dan ook. Succes!
 12. Ik roep hier ook niet dat Flash "dood" is maar het rommelt wel aan die zijde en dan is het wel iets om rekening mee te houden. En ja ik weet waarom Apple geen flash toestaat. En ook weet ik dat adobe bezig is om dit op te lossen, wat tot heden nog niet volledig gelukt is. Dus het kan zeker nog alle kanten op, echter ben ik van mening dat html5 heel veel terrein gaat winnen de aankomende jaren.
 13. Als je het goed wil laten doen verdiep je ook even in het hele flash en html5 verhaal. En wat ik daarmee bedoel is dat flash enigszins onder druk staat en dan met name voor het mobiele internet verhaal. Zo levert apple hun machines en telefoons niet meer af met standaard flash erop. Hoe dit zich verder gaat ontwikkelen is nog onduidelijk maar wel iets om rekening mee te houden. Als je veel investeerd in een goede site dan wil je ook dat hij overal op werkt.
 14. Even een reactie van mijn zijde als video man. Quicktime word wel steeds meer gebruikt maar is nog steeds niet de overheersende speler in de markt. Ga voor een flashplayer of zoals hier al eerder gezegd is doe het via You Tube (daar ben ik overigens zelf ook mee bezig, de voormalig website bouwer heeft dit laten liggen) En het filmpje zou wat groter mogen zijn en gezien de resolutie hoeft dat niet veel problemen te geven. Hij word dan wel iets minder scherp maar is dan wel beter te zien, zeker voor de wat oudere onder ons. Het filmpje op zich vind ik er gelikt uit zien maar ik zou het ook even opnieuw laten inspreken door een goede nederlandse voice over. Verder ziet de site er goed uit. Ik lees hier ook goede tips en ik ga daarvan een aantal meenemen met mijn eigen nieuwe site die binnenkort ook de lucht in gaat. Succes
 15. Ondanks dat ik hier nog niet zo heel lang rond loop lijkt me een meeting leuk. Het hangt wel even af waar het zich plaatsvindt dus zodra dat bekend is laat ik weten of ik ook van de partij ben. :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept