Jump to content

Bazzio

Legend
 • Content Count

  1,581
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bazzio last won the day on April 14

Bazzio had the most liked content!

Community Reputation

74

Register

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?

 1. ik heb niet veel aan te vullen op voorgaande reageerders maar ik krijg van mijn verhuurder jaarlijks een gespecificeerde afrekening van mijn verbruik. (electra regelde ik zelf via het nutsbedrijf). daarnaast neem ik zelf elke maand de meterstanden op! alles wat je had moeten doen of weten maakt niet zoveel meer uit want het is al gebeurd, ik zou in jouw geval absoluut een jurist inschakelen, dit gaat om serieuze knaken!
 2. ik geef het op .. 😒 socials: FB, Insta, LI, etc, etc, etc er is maar een klein deel van het winkelend publiek actief op socials, het is beslist geen representatief beeld van het winkelend publiek, duidelijker?
 3. moet ik dat uitleggen? azijnzeiken op social media (en/of nieuws) kanalen... er is maar een deel van het winkelend publiek dat hier reageert, er zijn genoeg mensen die wel gewoon winkelen maar helemaal niet op socials actief zijn
 4. ik voel me eigenlijk niet erg geroepen om te reageren, wat wil je weten dan? ik vind de reacties onder het artikel weer van het gebruikelijke azijngehalte, lekker pissen op socials is altijd leuk... maar geeft nooit een evenwichtig beeld aangezien er altijd een beperkte doorsnede van het winkelend publiek reageert. iedereen heeft het over beleving, maar wat is dat dan? parkeergelden zijn ingevoerd omdat parkeerruimte in het centrum schaars is, als je het gratis maakt kost het de gemeente gelde en zijn de bewoners boos, het is nooit goed! het is altijd een complex geheel waarbij er per stad gekeken moet worden aan welke instrumenten je moet draaien om het leuk te maken.. alleen gevestigde orde en regelgeving, gemeentes en vastgoedeigenaren zijn behoorlijke struikelblokken. en wie gaat dat veranderingsproces betalen?
 5. verzekeringen, pensioen regelen, AOV, opvolging na inbraak, politici overtuigen van bepaald beleid, meedoen aan lokale goede doelen activiteiten, etc. etc. het lijstje is vast nog veel langer... ik word er niet nerveus van maar het is wel verdomde vermoeiend af en toe!
 6. grootste nadeel ervaar ik dat het iedere keer weer zo verrot moeilijk is om een vervanger te vinden als je op vakantie wil... buiten dat de onzekerheid van inkomen (of ik doe iets verkeerd...)
 7. Ik zit in een formule met 20% vrijheid, voor minder zou ik er ook niet aan beginnen. gelukkig hebben wij ook inspraak op het totaal assortiment en op de marketing, je moet het tenslotte samen doen. gevolg van dit twee weg verkeer is dat de formule ook altijd in beweging is. Het online model schuurt bij ons ook, beloning voor de winkels is te laag en stimuleert ons dus niet om te promoten.
 8. geen enkele ervaring hierin, ik verkoop alleen supplementen in NL . verdiep je vooral in de wetgeving aldaar, nederland heeft een unieke positie wat betreft regelgeving drogisterijen, in andere landen vallen ze meestal onder medicijnen en is wetgeving gelijk een heel stuk ingewikkelder en strenger. en als je geen ervaring hebt met transport zou ik een expediteur inschakelen, ook hier meerdere actief
 9. beste (andere) Bas, mocht je hierbij hulp nodig hebben, stuur mij gerust een PM, vraag ik even aan mijn leveranciers waar zij dat doen.
 10. goed voorbeeld van Hans, mede door de laatste mediastorm heeft Vitaminstore Nederland hiervoor gekozen, je mag als verkoper niet eens suggereren dat je het zou kunnen innemen.. de heksenjacht van de nVWA staat wat mij betreft in schril contrast met het vergif wat legaal in apotheken wordt verkocht en waar per jaar vele malen meer dodelijke slachtoffers door vallen! Desalniettemin is het dus wel wetgeving waar je rekening mee dient te houden als je nieuwe supplementen wil introduceren en mijn eerder gegeven waarschuwing aan TS blijft dat je goed moet onderzoeken hoe en wat en dat je dus meer nodig hebt dan een 'mannetje'
 11. de aanwezigheid op UK sites is zeker geen garantie! ik kan ook op eu-sites supps aanschaffen die zwaar illegaal zijn. ik kan aan onze inkoper vragen waar je dat kunt checken en anders een bevriende leverancier die ook zelf importeert?
 12. ik neem als voorbeeld de pizzabus die bij ons in de stad rijdt, zij rijden naar de klant gewoon op de stoel in de gordel, parkeren bij de klant en gaan daar ter plekke de pizza bakken, zij doen het nooit rijdend!
 13. bezint eer je begint... als het stoffen bevat die in Europa nog niet zijn toegelaten moet je ook een veiligheidsdossier aanleggen, dat gaat je al snel tienduizenden euro's kosten! de bovengemiddelde orthomoleculair onderlegde consument heeft liever geen grondstoffen uit China, nogal slechte reputatie.. de massa zal het een worst zijn, maar je zal het goed moten testen, en dan niet door een 'mannetje' aangezien je importeur wordt, ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid. denk ook alvast na over je marketing, indien er geen claim is toegewezen voor je grondstof wordt marketing ook best lastig als je niet mag zeggen waar het voor dient. als voorbeeld: je mag bij cranberry preparaten op geen enkele wijze naar het woord blaasontsteking verwijzen, dat is een medische claim en kan je een boete van maximaal 30K (!) per overtreding opleveren.
 14. heb je zelf geen 'kladje' of gewoon een mail van je bestelling waarop je zelf afstreept wat je binnenkrijgt? dan heb je ook een 'pakbon' voor je eigen administratie. bij leveranciers die niet in mijn software systeem zitten vraag ik een bestellijst op en maak ik zelf een excel bestandje waarin je bestellingen verwerkt, dat werkt prima.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept