Jump to content

Bazzio

Legend
 • Content Count

  1,624
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bazzio last won the day on September 9 2019

Bazzio had the most liked content!

Community Reputation

82

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?

Company info

  ccustomlangstring_privacy_message
 1. in mijn winkelcentrum kregen we vorige week nog een mail dat we vooral gehouden worden aan onze 'exploitatieverplichting' .. ik denk dat de term 'meedenken' helemaal niet in hun woordenboek voorkomt.. Bij ons is inmiddels 80% dicht en de kan is best groot dat er meerdere winkels het niet gaan overleven..
 2. ik kreeg al bericht dat een grote importeur niet present zal zijn op grote internationale beurs, vele zullen volgen denk ik zomaar. daarnaast worden grote wereldwijde evenementen zoals de Moto GP afgelast, en dat gaat wel om een paar centen...
 3. ik verkoop gezondheidsproducten, vooralsnog levert het mij meer omzet op (zolang de mensen nog de deur uit durven...)
 4. de leverancier zit niet in Tilburg, ik heb namelijk dezelfde het servicecontract is onderdeel van de overeenkomst, dat had je kunnen lezen toen je het contract aanging. dat behelst onder andere ook snelle on-site storings- en vervangingsservice. Het is een totaalpakket wat je niet zomaar even stopzet. ik zou je adviseren om in gesprek te gaan met je franchisegever of zij het niet kunnen overnemen of het aan te bieden voor overname aan een andere beginnende ondernemer?
 5. ik ben geen expert, maar vermoed dat de bank meer zekerheid wil zien, heb je zelf ook een stabiel inkomen waarmee je al ben voorzien? en waarschijnlijk is 20K eigen geld te weinig (bij ING zeker, daar hadden stabiele omzetcijfers over de afgelopen 5 jaar geen invloed op!)
 6. ik mijd dit soort buffetten als de pest...
 7. ik zie al meerder van dit soort winkels om mij heen, je zal jezelf moeten verkopen! waarom moeten ze bij jou een rek neerzetten? wat heb je te bieden? wat doe je aan marketing? heb je al een netwerk? welke services bied je aan? zit je in een aantrekkelijk winkelgebied? etc. etc. zomaar een paar vragen die bij me opkomen..
 8. "assumption is the mother of all fuck ups" dan moet je er misschien nog eens over nadenken, ook de eisen voor etikettering in NL kunnen afwijken van de europese regels, je weet toch dat als jij de importeur voor NL bent, je natuurlijk ook verantwoordelijk bent als er iets mis (b)lijkt met deze producten.
 9. ik zou als vuistregel toch wel de 9% aanhouden, ik kan zo snel geen supplement bedenken wat er niet onder valt ..
 10. geen idee waar je dat vandaan haalt? ik heb er zelf als winkelier mee te maken gehad, ook complete wegdek eruit en weken open gelegen incl alle ellende. ik probeer mee te denken.. zoals ik zei heeft de gemeente de plicht zijn uiterste best te doen, geen idee of daar 'handleidingen' of 'richtlijnen' voor zijn, dat moet je dan bij je gemeente navragen. in mijn optiek is de beste methode met de projectleider in gesprek gaan bij de eerste voorlichting, dat is je meest directe lijntje en daar kan je m.i. ook het meest bereiken.
 11. zoals eerder gemeld heeft de gemeente de plicht het uiterste te doen maar dat is een ruim begrip! voor noodzakelijke werken zal er altijd overlast zijn, dat is onontkoombaar. Het beste advies is ook al gegeven: ga in gesprek met de projectleider zodra er een planning beschikbaar is, pas dan kan je actie ondernemen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept