Jump to content

Bazzio

Legend
 • Content Count

  1,588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bazzio last won the day on June 5

Bazzio had the most liked content!

Community Reputation

77

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?

Company info

  ccustomlangstring_privacy_message
 1. is dit niet meer een item voor 'vraag & Aanbod' ?
 2. laatste keer dat ik informeerde was de premie 5K per jaar, dat noem ik onbetaalbaar.. blijkbaar kan het ook goedkoper, ik weet je te vinden Norbert.
 3. ik heb me er nog niet in verdiept, maar een wachttijd van één jaar is voor mij ruim voldoende voor een faillissement ... elke wachttijd korter is onbetaalbaar!
 4. lastig... Haarlem is natuurlijk wel al een paar keer verkozen tot leukste winkelstad terwijl Zaandam in de middenmoot van winkelsteden die ook veel problemen hebben met leegstand! als je target op shoppers die een dagje winkelen is Haarlem de betere optie.
 5. en wederom is gebleken dat het UWV ook een hele betrouwbare organisatie is die dat perfect in banen kan leiden en organiseren...
 6. mest vastgoedeigenaren moet je overal zelf achteraan, dat wist ik al, maar wel goed dat je volhoudt! hopelijk loopt dit verder goed af, staan de zaken wat betreft de borg wel goed op papier?
 7. ik heb niet veel aan te vullen op voorgaande reageerders maar ik krijg van mijn verhuurder jaarlijks een gespecificeerde afrekening van mijn verbruik. (electra regelde ik zelf via het nutsbedrijf). daarnaast neem ik zelf elke maand de meterstanden op! alles wat je had moeten doen of weten maakt niet zoveel meer uit want het is al gebeurd, ik zou in jouw geval absoluut een jurist inschakelen, dit gaat om serieuze knaken!
 8. ik geef het op .. 😒 socials: FB, Insta, LI, etc, etc, etc er is maar een klein deel van het winkelend publiek actief op socials, het is beslist geen representatief beeld van het winkelend publiek, duidelijker?
 9. moet ik dat uitleggen? azijnzeiken op social media (en/of nieuws) kanalen... er is maar een deel van het winkelend publiek dat hier reageert, er zijn genoeg mensen die wel gewoon winkelen maar helemaal niet op socials actief zijn
 10. ik voel me eigenlijk niet erg geroepen om te reageren, wat wil je weten dan? ik vind de reacties onder het artikel weer van het gebruikelijke azijngehalte, lekker pissen op socials is altijd leuk... maar geeft nooit een evenwichtig beeld aangezien er altijd een beperkte doorsnede van het winkelend publiek reageert. iedereen heeft het over beleving, maar wat is dat dan? parkeergelden zijn ingevoerd omdat parkeerruimte in het centrum schaars is, als je het gratis maakt kost het de gemeente gelde en zijn de bewoners boos, het is nooit goed! het is altijd een complex geheel waarbij er per stad gekeken moet worden aan welke instrumenten je moet draaien om het leuk te maken.. alleen gevestigde orde en regelgeving, gemeentes en vastgoedeigenaren zijn behoorlijke struikelblokken. en wie gaat dat veranderingsproces betalen?
 11. verzekeringen, pensioen regelen, AOV, opvolging na inbraak, politici overtuigen van bepaald beleid, meedoen aan lokale goede doelen activiteiten, etc. etc. het lijstje is vast nog veel langer... ik word er niet nerveus van maar het is wel verdomde vermoeiend af en toe!
 12. grootste nadeel ervaar ik dat het iedere keer weer zo verrot moeilijk is om een vervanger te vinden als je op vakantie wil... buiten dat de onzekerheid van inkomen (of ik doe iets verkeerd...)
 13. Ik zit in een formule met 20% vrijheid, voor minder zou ik er ook niet aan beginnen. gelukkig hebben wij ook inspraak op het totaal assortiment en op de marketing, je moet het tenslotte samen doen. gevolg van dit twee weg verkeer is dat de formule ook altijd in beweging is. Het online model schuurt bij ons ook, beloning voor de winkels is te laag en stimuleert ons dus niet om te promoten.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept