Jump to content

Bazzio

Legend
 • Content Count

  1,659
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bazzio last won the day on September 9 2019

Bazzio had the most liked content!

Community Reputation

91

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie

Company info

 • Branch
  Detailhandel
 1. dus je hebt al een ondernemersplan maar nog geen idee waar je moet gaan inkopen? misschien is het handig om dat eerst uit te gaan zoeken , je denkt nu verkeerd om... loop eens een willekeurige lingeriewinkel binnen en vraag eens om info? in Amsterdam zit fashion trade center bijvoorbeeld, daar met je toch ook aanbieders kunnen vinden??
 2. 5 jaar lijkt me bijzonder lang, dit soort diensten zijn meestal jaarlijks? maar aansluitend op voorgaande, wat staat er in de AV? anders zou ik toch even rechtsbijstand opzoeken, zeker ivm je verhuizing je omstandigheden zijn hierdoor gewijzigd, wellicht is dit een escape.
 3. goedkoop is meestal duurkoop... Ik heb mijn laatste laptop bij de lokale computerwinkel aangeschaft, wellicht iets duurder maar wel prima service, en naar wens alle software voorgeprogrammeerd en data overgezet en ook nog binnen twee dagen in huis!
 4. ik heb wel verstand van ascorbinezuur, maar niet in relatie met het gebruik als conserveermiddel..
 5. ik zit al een jaar of 20 in de supplementen maar de EU-regelgeving wordt in elke lidstaat weer anders uitgevoerd... zo zijn hier bepaalde homeopathische middelen verboden (met dank aan mw. Borst RIP) die in Duitsland wel gewoon verkrijgbaar zijn. Je moet niet vergeten dat wij in NL een uitzondering zijn op drogisterij gebied, wij zijn de enge lidstaat die dit systeem kennen. met een drogisterij erkenning mag je in NL geneesmiddelen en bepaalde voedingssupplementen verkopen die in omliggende landen apotheek plichtig zijn! Indien je dus een supplement vanuit NL in de EU
 6. Beste Naomi, welkom op Higherlevel! Ik heb wel verstand van supplementen verkopen en ook wel globaal idee hoe ze dat maken, maar je vraagt wel heel erg veel! je begint niet 'zomaar' een lab waar je supplementen gaat fabriceren zeker als je geen voorkennis hebt! Er hangen heel veel eisen en wetten aan supplementen en je zal gespecialiseerde kennis en heel veel geld en tijd nodig hebben om zoiets op te zetten... denk ook eens aan deze tip van @Hans van den Bergh:
 7. disclaimer is zeker een goed idee! overigens is er een groeiende markt voor dit soort duurzame producten, dus denk goed na of je de productie ook CO2 neutraal zou kunnen maken. en waarom beperken tot een eigen website? er zijn ook winkel(ketens) die graag in dit soort kleinschalige projecten brood zien (stuur maar een PB als je interesse hebt, ik heb wel een paar connecties)
 8. waarom zou je met je pakketje ook de binnenstad ingaan? parkeren, al dan niet betaald en nu ook nog drukte moeten vermijden.. city hubs zijn al in opkomst las ik laatst, meestal op industrieterrein of bij uitvalswegen is dan veel handiger? geen grote trailers meer in de stad, pakketjes van verschillenden diensten bij elkaar in 1 elektrisch wagentje de binnenstad in, en voor de consument drive-thru pick up met benzinepomp/laadstation en afhaalpunt supermarkt ernaast, super efficient!
 9. op deze pagina van de overheid staat veel regelgeving en verwijzingen naar andere relevante wetgeving. bedenk ook dat per 1 januari er geen vrij verkeer van goederen meer is met het VK, je wordt dus ook importeur incl alle regels en verantwoordelijkheden.
 10. tsja, waarom zou je willen beginnen in een overbevolkte vechtmarkt? er is al zoveel troep te koop op dit gebied... maar ik zou eens beginnen met de regelgeving over voedingssupplementen , daar ben je al even zoet mee dan moet je nog nadenken over HACCP en natuurlijk ook nog de claimsverordening... succes!
 11. ik sluit me aan bij Roel, bovendien kan je met een systeem veel beter analyseren hoe je assortiment loopt, je kunt veel beter sturen op je assortiment en voorraad. uit ervaring weet ik dat je voor je gevoel altijd meer hebt verkocht. schapkaartje kan je automatiseren maar je kan ook kiezen voor een eenvoudige prijssticker op je schap.
 12. ik heb niet zelf de contacten, ik profiteer alleen als franchiser. Ik ben wel betrokken in het overleg en weet van onze product manager dat er vooral in duitsland meerdere fabrikanten zitten
 13. en waarom zou je het in China laten produceren met alle haken en ogen die daar aan vast zitten? jij wordt de importeur incl. alle aansprakelijkheid... er zijn in Europa ook plenty (gecertificeerde!) cosmeticafabrikanten die Private Label produceren!
 14. Gorillawear is een merk met een flinke historie en je kan erop rekenen dat zij wereldwijd aan merkbescherming doen..
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept