Jump to content

Bazzio

Legend
 • Content Count

  1,611
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bazzio last won the day on September 9 2019

Bazzio had the most liked content!

Community Reputation

82

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?

Company info

  ccustomlangstring_privacy_message
 1. zoals eerder gemeld heeft de gemeente de plicht het uiterste te doen maar dat is een ruim begrip! voor noodzakelijke werken zal er altijd overlast zijn, dat is onontkoombaar. Het beste advies is ook al gegeven: ga in gesprek met de projectleider zodra er een planning beschikbaar is, pas dan kan je actie ondernemen.
 2. ik heb een klein 'lichtje opgestoken' bij de lunchroom bij mij in de stad, die heeft gesprekken gevoerd met 'Brownies & Downies' en is mede vanwege de beperkende factoren op eigen kracht gegaan en heeft diverse hindernissen moeten overwinnen.. inden gewenst kan ik je gegevens doorgeven.
 3. ik zit niet in offerte gerelateerde handel maar als winkel sta je ook geregistreerd op diverse platformen. de meeste proberen commissie te verdienen aan gerealiseerde leads en hebben een groot register/aantal deelnemers nodig om gevonden te worden. allemaal mooie verhalen dat je beter gevonden wordt en dat de klanten allemaal vanzelf naar je toe komen hollen ik besteed er inmiddels geen aandacht meer aan, tot nu toe niets opgeleverd voor zover ik dat kan nagaan.
 4. als je via 'Home' de meest recente topics bekijkt kom je al snel aan het eind.. als je 'laat meer zien' aanklikt krijg je een langere lijst maar dan moet je wel weer van bovenaf naar beneden scrollen! aub dus of positie behouden en verder scrollen of zoals bij het vorige forum een groter aantal topics kunnen instellen (als dat technisch mogelijk is).
 5. ik vermoed dat Daniël vooral ook displays wil inkopen omdat er vaak bij eenvoudige doosdisplays ook een interessante inkoopkorting te behalen valt, of speciale actieverpakkingen met een gratis bonusinhoud waarmee je kan meeliften met marketingcampagnes.
 6. beetje laat @DennisRn maar het is niet mijn bedoeling je zodanig bang te maken dat je niet verder wil, maar ik heb pas geleden een collega winkelier failliet zien gaan di dacht dat een webwinkel naast zijn goedlopende drogisterij een goed idee zou zijn. je bent uiteraard van harte welkom om in mijn winkel met een bak verse koffie van gedachten te wisselen misschien heeft @jajajeroen ook trek in een bakkie (alhoewel ik geen cappuccino heb )
 7. het ligt eraan in welke branche je opereert, in de mijn branche wordt er geen huur gerekend. (meestal karton/disposable) wel is de display bijna altijd verbonden aan een minimale inkoop (gevulde display) waar ik me als ontwerper/leverancier aan zou storen is dat een deel van de verkooppunten de display helemaal niet eens gebruikt... is dit overigens geen huiswerkvraag? ?
 8. Jeroen heeft de meeste vragen al beantwoord, maar aanvullend zou ik toch nog even goed bedenken wat de risico's zijn na de Brexit, dat die komt lijkt me wel duidelijk.. en als ik zo brutaal mag zijn, wat denk je dat jouw meerwaarde is in deze al reeds kapot geconcurreerde markt? om bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen heb je diepe zakken nodig!
 9. en de volgende keer wel gewoon apart afrekenen .. ook als je zakelijk even wat meeneemt bij de Appie of zo, altijd apart afrekenen, maakt het boekhouden zoveel makkelijker!
 10. alleen wax is wel een smalle basis, zie je in de toekomst ook uitbreiding naar andere verzorgingsproducten? dan moet je wellicht anders gaan denken.. dan vallen associaties met haar wat mij betreft af
 11. ik heb de betrekkelijkheid van het leven al meer dan eens dichtbij meegemaakt en het zet je toch elke keer weer op je plaats... het kan morgen zomaar over zijn dus geniet ook vandaag! sterkte Hans.
 12. het maakt niet uit of je het kruid overal kan plukken of inheems is of niet voor elk ingrediënt in een supplement moet een goedkeuring zijn in de EU, als het betreffende kruid dat niet heeft zal TS (of zijn leverancier)dat moeten indienen.
 13. als die gemalen kalksteen daadwerkelijk een goede biologische beschikbaarheid zou hebben kan je nog wel eens een hit te pakken hebben.. (vooralsnog zijn er helaas teveel supplementen op de markt die ook werkelijk gemalen kalksteen in een pil douwen ) voor TS geldt dat hij wel dat als het kruid nog niet in de EU verkrijgbaar is hij een veiligheidsdossier zal moeten samenstellen.
 14. zodra ze daar achter komen krijgt jouw winkelier dus ook niet meer geleverd ..
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept