Jump to content

Bazzio

Legend
 • Content Count

  1,601
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Bazzio last won the day on September 9

Bazzio had the most liked content!

Community Reputation

81

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?

Company info

  ccustomlangstring_privacy_message
 1. ik heb de betrekkelijkheid van het leven al meer dan eens dichtbij meegemaakt en het zet je toch elke keer weer op je plaats... het kan morgen zomaar over zijn dus geniet ook vandaag! sterkte Hans.
 2. het maakt niet uit of je het kruid overal kan plukken of inheems is of niet voor elk ingrediënt in een supplement moet een goedkeuring zijn in de EU, als het betreffende kruid dat niet heeft zal TS (of zijn leverancier)dat moeten indienen.
 3. als die gemalen kalksteen daadwerkelijk een goede biologische beschikbaarheid zou hebben kan je nog wel eens een hit te pakken hebben.. (vooralsnog zijn er helaas teveel supplementen op de markt die ook werkelijk gemalen kalksteen in een pil douwen ) voor TS geldt dat hij wel dat als het kruid nog niet in de EU verkrijgbaar is hij een veiligheidsdossier zal moeten samenstellen.
 4. zodra ze daar achter komen krijgt jouw winkelier dus ook niet meer geleverd ..
 5. heb je al ingelezen in de claimswetgeving? in de openingspost staat al diverse medische claims die op je website strafbaar zijn..
 6. voor zover mij bekend mag je op eigen grond (of gehuurde meters) zeker uitstallen tenzij de APV dat ook expliciet verbiedt. de vraag is wel waar jouw meters eindigen? 'onder een luifel' zegt niets, die kan ook over gemeentegrond hangen check 1 APV check 2 meters eigen grond check 3 ga in gesprek met contactpersoon EZ gemeente
 7. als het B2B betreft en het zijn regelmatige afnemers zou ik het zeker een kans geven en in de telefoon klimmen, nee heb je en ja kan je krijgen! 😉 (om maar even een cliché van stal te trekken)
 8. een jaarcontract met een opzegtermijn van één jaar is natuurlijk niet redelijk! proefperiode van 1 of 2 jaar is tegenwoordig niet heel ongebruikelijk, opzegtermijn van een kwartaal is dan redelijker. IK heb voor mijn huuronderhandelingen een expert ingehuurd (die zijn geld meer dan dubbel heeft terugverdiend) en dat lijkt me voor jou ook geen overbodige luxe..
 9. ik weet niet hoe oud TS is, maar dat komt vaker voor bij mannen van een zekere leeftijd... 😜
 10. tsja, dat doet elke chocolatier, dus? ik zou eerst eens kleinschalig testen of er uberhaupt iets te verkopen valt. probeer het eens op een fair of swan market en kijk of er animo is voor jouw idee.
 11. eens met Roel, duidelijk verwoord! het loont zeker de moeite een babbel te maken met je lokale filiaal, daar valt echt nog wel winst te halen! (en als de manager niet wil, er zijn nog meer supermarkten!)
 12. er proberen er zoveel mee t liften op de CBD hype die allang weer over het hoogtepunt heen is.. als wederverkoper stonden wij vooraan toen de hype begon maar heb ik nog nooit van dit bedrijf gehoord
 13. wat voorgaand al gezegd is, wat maakt jou bijzonder? er zijn al best veel chocolademakers met een bijzonder verhaal en die hebben er al jaren over gedaan om zover te komen! bijv Bonte Koe of doosje van Lobs of nog extremer zoals 1 van de groten ?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept