Jump to content

jsr

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Jerry
 • Last name
  Schluter
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Venlo
 1. Je zou een bedrijf kunnen zoeken wat de e-fulfilment voor je kan verzorgen. Daar zijn er genoeg van in Nederland. Ik weet alleen niet om wat voor aantallen het gaat, want als de aantallen niet groot zijn zou het je teveel gaan kosten.
 2. of je vervangt vooraf overmaken voor automatisch incasso? Zodat mensen zonder internetbankieren (ja, die bestaan ook nog ;))of mensen die benodigd digipasje o.i.d. niet bij de hand hebben, alsnog online kunnen bestellen..
 3. Ik vind de site er ook zeer netjes uitzien. Vooral die livechat spreekt mij aan. Duidelijk, overzichtelijk. Mooi helder kleurgebruik. Of deze zelf ontwikkeld is betwijfel ik echter, aangezien deze zeer op cs-cart lijkt. Of hij moet goed nagebouwd zijn ;)
 4. Wat nou als de organisatie van betreffend merk deze producten zelf ook uit Azië heeft geïmporteerd en deze zijn ingekocht als OEM-product? Valt het dan ook onder namaak-producten?
 5. Off topic: Perongeluk op kneus geduwd ipv reus :-[. Kan het helaas pas binnen 2 dagen rechttrekken. Maar dit zal zeker gebeuren! ;)
 6. Met calimero marketing in het achterhoofd, vind ik het een zeer leuk idee. Je verleent je klanten een extra (gratis ) dienst, niet ten behoeve van jezelf, maar met het doel de bedrijfsvoering van je klant te verbeteren. Een initiatief dat jou energie en tijd kost, niets oplevert, en dat voor de klant in de toekomst van waarde kan zijn. Goed voor de klantenbinding, omdat de klant het idee heeft dat je "meedenkt" over hoe zijn bedrijfsvoering verbeterd kan worden. Zoals jezelf al aangeeft, moet je wel goed communiceren met je klanten wat je exact verstaat onder "het installeren van een ERP pakket".
 7. Puur de installatie of de gehele implementatie van de bedrijfsprocessen, afstemmen modules, etc.? Want de tijd die je hierin moet steken, verschilt sterk per bedrijf. Afhankelijk van de grootte van de onderneming en de complexiteit van de bedrijfsprocessen..
 8. Je moet ALLE bedragen van de balansposten op de eindbalans toch overhevelen naar de nieuwe balans (oftewel het nieuwe excel bestand). Niet alleen het inventaris en de afschrijvingen hierop? Dit kun je toch doen door in het nieuwe excel bestand, op het tabblad balans, bij iedere balanspost de waarde van de eindbalans erbij op te tellen. Door handmatig "+bedrag eindbalans" achter de formule van de balansbedragen te zetten (of natuurlijk middels een celverwijzing naar het oude bestand). EDIT: Dit doe je niet voor de post 0890 resultaat boekjaar, waardoor je met een "scheve" belans begint en die corrigeer je met de, door jezelf hierboven genoemde boeking in het memoriaal. Afschrijvingen kun je dan gewoon boeken zoals je voorheen hebt gedaan. Of mis ik hier iets?
 9. jsr

  Is dit mogelijk?

  Dan zou je bij alle werkgevers een 0-uren contract (oproep contract) moeten teken, waarin je niet verplicht gesteld wordt om aan een oproep gehoor te geven. Ik denk alleen niet dat bedrijven een dergelijke voorwaarde in het contract willen opnemen. Dat maakt je in feite een werknemer in dienst bij verscheidene bedrijven en geen ondernemer. Tenzij ik hier iets fout zie natuurlijk ;)
 10. jsr

  Is dit mogelijk?

  Dus je wil een freelancer zijn die bij meerdere bedrijven in loondienst staat dmv een 0-uren contract? Wat als deze bedrijven gelijktijdig gebruik van je willen maken? Welke kies je? Je ben tenslotte bij allen in loondienst.. Jou idee doet mij denken aan een werknemer die zijn eigen uurloon wil bepalen ::)
 11. Voordelen volgens TS: oftewel: - Betere kwaliteit - Betere prijs
 12. Misschien heeft betreffend bedrijf dit product al van "A"-merken die reeds een goed gevestigde naam op de markt hebben. Het verkopen van "B"-merken valt misschien niet binnen hun strategie. Misschien kun je het bedrijf voorstellen een aantal van jullie producten in de verkoop te zetten,en dat er alleen afgenomen hoeft te worden wat er verkocht wordt. Zo loopt het bedrijf weinig risico en kan het testen hoe jullie product bij de klanten ligt.
 13. bron: http://www.rabobank.nl/bedrijven/producten/financieren/voor_mijn_debiteuren_en_leveranciers/flexkrediet Bij een vast krediet is dit dus niet het geval. Hier wordt een limiet vastgesteld waar je niet overheen mag/kan. ;)
 14. Wil je onder de kostprijs gaan verkopen? En nu wil je de voorraad herwaarderen om toch een "nettowinst" per product te realiseren?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept