Jump to content

Sven B

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  sven
 • Last name
  bottema
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  zaltbommel
 1. ik zal eerst een gebruikelijk oplossing geven: textieltang dat zijn de nylon pins met meestal de prijskaartjes. Hier vind je bijvoorbeeld software voor modezaken ik neem aan dat je iets hebt dat gelijkend is aan de bovenstaande afbeelding. wat je dan nog nodig hebt: [*]Geldlade [*]Valsgeld scanner [*]scanner [*]RFID(ivm diefstal optioneel) [*]ook nog een bon printer [*]PIN! Sven
 2. stadsnamen zijn niet beschermt, kleurgebruik is niet bescherm. maar een combinatie hiervan kan een gevaarlijk punt zijn. het is mogelijk dat 1 van de clubs die jij insinueert een rekening stuurt of een rechtszaak hiervan maakt. het is daarom een gevaarlijk punt.
 3. Het Haags Gemeentearchief: alle historische informatie over Den Haag in schrift, beeld en geluid. Je bent in in ieder geval historisch. Maar even serieus, in een onderzoek van de uva is dit te lezen: bron dare.uva.nl Dus zoals hier staat moeten zij zich ook aan het portretrecht houden en aan de wbp.
 4. "u heeft 1 stem" - Ron Berk (<- dit bent u) logisch of drama?
 5. Sven B

  Overname personeel

  Beste Harry, Wat zeker een factor is, is de CAO met loonschalen. Naarmate een werknemer langer in dienst is kan hij ook loonsverhoging krijgen. Het contract is een eenmalig iets, maar de voorwaarden stijgen met de jaren mee. Met vriendelijke groet, Sven
 6. Beste Tomatito, als je een printer hebt, en geen witte tekst nodig hebt. Dan kan je met transferpapier en een strijkijzer zelf hesjes laten bedrukken. http://www.hulpverleningsforum.nl/forum/index.php?topic=29415.0 in deze link vindt je een voorbeeld. Met vriendelijke groet, Sven Bottema
 7. over simpelheid. omdat je juist gespecialiseerd bent is het voor jouw simpel uit te leggen. en over hetgeen van direct van importeur naar klant. moet je even de zoek knop gebruiken op "dropshipping".
 8. allereerst welkom op het forum, en een fijne feestdagen. succes met je webwinkel. toen ik www.xxxxshop.nl zag, dacht ik dat je een concurrent van daniel werd. zoals ik lees ga jij onder andere atex( of soortgelijke keuring) producten verkopen. let hierbij wel op. dat je uit kan leggen waarom het wel de ene keuring heeft en niet de andere. edit: en nog een paar wijze vragen van manon die op elke webshop van toepassing zijn. Als je nadenkt over welke producten, overweeg dan ook: - Zijn er meerdere leveranciers (zodat je niet afhankelijk bent van eentje) - Zitten de leveranciers in NL (of evt Duitsland of Belgie maar liever niet overzees ivm verzendkosten) - Flexibiliteit leverancier (minimumorder? levertijd? alles altijd op voorraad? garantie? ) - Gewicht van het product (ivm verzendkosten van leverancier nr jou en van jouw nr klant) - Past het door de brievenbus (als je twijfelt tussen 2 producten, kies dan het product dat door de brievenbus past, is voor klanten qua verzendkosten interessanter) - Maat product (liever zo klein mogelijk ivm magazijnruimte) - Marge (één van de belangrijkste) - Mogelijkheid om zelf te laten produceren (als je eenmaal volume hebt, wil je liever zelf produceren dan inkopen ergens misschien, hou hierbij dus rekening met bijvoorbeeld regelgeving omtrent het type product) - Simpelheid (liever een simpel product, dat niet teveel uitleg nodig heeft, verhoogt je conversie) - Niet makkelijk te kopieren (dat botst met andere eisen natuurlijk maar neem het in overweging) - Investeringen vooraf (liefst zo min mogelijk)
 9. nee, volgens spits kan de werknemer dan een flinke loonsverhoging krijgen.
 10. bij mij is de 1e verzending altijd zonder registratie, maar men moet zijn/ haar e-m@ail adres invullen. naar dit adres wordt een inlognaam en wachtwoord verstuurd. hierdoor moet met de 2e keer inloggen. om het nog iets persoonlijker te maken ziet men hier zijn eigen gekochte spullen en kan hij /zij ook vragen stellen.
 11. - mooie stijl om te bouwen. - zie alleen bruin(kan ook groen zijn maar dat is dan niet aan mij te wijten) en zwart
 12. C: je gaat naar een supermarkt waarvan je weet dat het een franchise is(Plus is zelfstanding ondernemers verband) je vraagt of je er een demo voor mag doen en of ze tijdelijk het product in hun schap willen houden D: je gaat naar een supermarkt promotie bedrijf die kunnen je vaak helpen bij promotie, ze maken meestal wel extra kleding met klein logo erop. en die bellen een supermarkt naar jouw keuze.
 13. http://www.belastingdienst.nl/zakelijk/ondernemen_btw/ondernemen_btw-14.html dit helpt mischien
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept