Jump to content

Ron Berk

Senior
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 1. Wauw, wat een scherpe prijzen. Zit ik dan met mijn vele duizenden euro's aan hostingkosten per jaar. Ik heb toch iets niet goed gedaan :-\. Of juist wel :P. Op hosting moet je niet besparen. Er zijn al zoveel goedkope hosters en dat is vaak ook gewoon duurkoop.
 2. Jammer dat er niet meer informatie komt. Dit zijn altijd mooie cases. Je hoeft echt niet een link naar de website te plaatsen (zou ik ook niet doen) maar een beetje meer info is altijd erg leerzaam voor je mede internetontwikkelaars. Ik hoor graag hoe het afgelopen is! ::)
 3. Natuurlijk kan dit, alsof een bank dit niet goed voor elkaar zou hebben... Begrijp alleen niet waarom je er een probleem van maakt, eigenlijk is het een service toch? Waarom zou je je bedrijfsrekening diep in het rood laten komen? Kost je alleen maar extra rente.
 4. Uiteraard, maar ik wilde eigenlijk meer peilen of de website zelf of de domeinnaam met de huidige traffic de waarde vormt. Overigens zou ik hem zelf verkopen voor 35k.
 5. Site verkopen en daarna precies een gelijke site opzetten. In welke branche/niche is het? Als het een grote markt is, dan is het ook nog een optie om de website voor meer te verkopen? Als je nu al een bod van 35k hebt, dan moet er meer in zitten lijkt me. :)
 6. Eerlijke column. Je geeft aan dat je niet streeft om aan de top te komen en zodoende zal je daar ook nooit komen. Omdat je hier echter tevreden mee bent zit je goed. Ik denk dat de meeste ondernemers zo zijn. We doen maar wat omdat we er goed in zijn, maar echte ambitie is spaarzaam.
 7. Als je geen uitgewerkt plan heb, begin er niet aan. Ik heb zoveel "webshop naar echte winkel" zien mislukken. Het is een totaal andere wereld. De gedachte dat je dan meteen opslagruimte hebt en de persoon achter de kassa ook de webshop kan bijhouden valt in de praktijk tegen. Van winkel naar webshop is vele malen makkelijker dan andersom. Mijn advies: zolang je niet precies weet wat je wilt verkopen en hoeveel vraag daar naar is, niet doen. Het is zonde om je geld aan zo'n avontuurtje op te maken.
 8. Zo jammer dat een van de beste topics ooit zo moet eindigen :-\. Kan Penhouder of Odems niet even een mooi slot schrijven en daarna dit topic sluiten?
 9. Kom op, wees geen watje en stap op die persoon af! Neem desnoods een paar brede mannen mee die alleen maar link moeten kijken. Het is even spannend, maar voor die persoon des te meer. Ik weet zeker dat je er dan vanaf bent en er zelf ook een goed gevoel aan over zal houden.
 10. Zeker, maar noem mij eens een extensie waar erg veel vraag naar zal komen? Ik vind het loslaten van de vaste reeks extensies echt jammer. Welke logica heeft een domeinnaam nog als alles zowel voor als na de . (punt) kan variëren? Dan heb je dus ook nog subdomeinnamen, lekker duidelijk allemaal internetbankieren.rabobank.nl rabobank.nl.internetbankieren internetbankieren.nl.rabobank en ga zo maar door :-[ fraude wordt op deze manier wel erg makkelijk.
 11. Ik begrijp niet hoe ICANN dit bedacht heeft, anders dan dollartekens in hun ogen ::). Wat heeft het voor nut om google.nl te verruilen voor nl.google? Het maakt het voor de consument er niet echt makkelijker op. De kosten per jaar zijn trouwens ook nog iets van 17.000 dollar. ???
 12. Probeer dit eens, werkt bijzonder goed. Met een beetje oefenen kan je de snelheid verhogen tot 1000 woorden per minuut. Of het lang blijft hangen is de vraag... http://www.spreeder.com
 13. Dit klinkt echt zo kansloos. Jij bent vast ook zo'n ondernemer die de klant boos nakijkt als hij zonder iets te kopen de winkel uitloopt. >;( Een mentaliteit van niks en geen wonder dat het geen storm loopt in jouw zaak.
 14. Het beste passief inkomen is om een website te maken over passief inkomen ;). Zoveel noobs trappen daar in. Robert Kiyosaki heeft er in ieder geval een goed belegde boterham aan over gehouden ;D.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept