Ga naar inhoud

prodisplay

Legend
 • Aantal berichten

  384
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door prodisplay

 1. Bedankt maar ik heb nog niet van YES! dat is hem. Moeilijk.
 2. Ook ik ben op zoek naar een passende naam voor een spin-off van mijn bedrijfsactiviteiten. In het kort: Aan organisatoren van wieler-, skeeler - en hardloopwedstrijden bieden wij een pakket met daarin een groot led scherm, een aantal camera's en camera mensen en een camerateam op een motor waarbij dus beelden van de wedstrijd live op het led scherm weergegeven kunnen worden. Vooral dit laatste is iets wat een meerwaarde biedt en wat tot dusver nog niet (betaalbaar) mogelijk was. Ik gebruik nu steeds de werktitel Prosports Led & Video maar ben benieuwd of jullie een betere naam kunnen verzinnen. In de bijlage de flyer die ik hiervoor heb gemaakt (thanks TwaBla) PROSPORTS_LED__VIDEO_email.pdf
 3. TwaBla en Hihio, alvast bedankt voor jullie reacties. Het plan is om in gesrpek te komen met organisatoren van wedstrijden. We kunnen een mooie meerwaarde bieden aan de organisatie, het publiek én de sponsoren. Ik ben inmiddels al wat verder en heb een opzet van een brochure klaar. Als iemand zin heeft om hier feedback op te geven... Ik zet hem liever nog niet online maar je mij een pm stuurt met je emailadres dan mail ik de pdf naar je.
 4. Ha Norbert, Hoewel LiveVid op zich niet verkeerd is is het niet duidelijk en direct beschrijvend genoeg voor mijn doel. Hoeft ook niet een woord te zijn, een korte tagline mag ook. Iets als: Uw wedstrijd groot in beeld
 5. Ik heb samen met een videopartner een pakket samengesteld voor organisaties van skeeler-, wieler- en hardloop wedstrijden. Wij leveren een of meerdere led schermen en verzorgen live videobeelden van de wedstrijd. Deze worden vertoond op het led scherm en kunnen afgewisseld worden met uitslagen, sponsoruitingen, mededelingen etc. Het enige wat we nog nodig hebben is een pakkende naam die we kunnen gebruiken in onze marketinguitingen naar de klant toe. Dus iets in de trant van 'Wedstrijd Totaal Pakket' maar dat is weer net iets te algemeen en te weinig beschrijvend... Iemand een goed idee? Mod edit: titel verzameltopic hersteld
 6. Ga eens testen met droogijs. Dat blijft vrij lang zijn werking houden.
 7. Ik had een abonnement genomen en een rapport gekregen. Omdat ik wel adverteer in Adwords maar er eigenlijk niet heel veel tijd in steek om alle termen etc te begrijpen had ik naar mijn gevoel niet heel veel aan het rapport. Vandaag echter werd ik nagebeld door adchecker over mijn bevindingen en wat er beter kon. Ik heb zeker een half uur aan de telefoon gezeten met de medewerker, veel uitleg en tips gekregen en begrijp nu veel beter wat ik met het rapport kan doen om te besparen. Mijn tips aan adchecker is dan ook om meer informatie over de termen, werking, gevolgen etc bij adwords te geven en hoe hun tool daarbij van nut kan zijn. Want kennis van adwords zit er heel zeker bij dit bedrijf.
 8. Wat ik tegenwoordig vaak doe is mijn websites een variabele breedte geven tussen de 980 en 1240 px. Op kleinere schermen en op bijv een ipad is de breedte dan 980 px en op grote monitoren is ie 1240 pixels breed.
 9. Pfoeh... wat een rotnieuws. Sterkte aan alle nabestaanden.
 10. Bij 'over regelink' staat heel wat tekst die er voor kán zorgen dat bedrijf niet gezien wordt zoals je graag zou willen: Het bureau bestaat sinds 2005 en werkt met een team van deskundige en bevlogen ecologen. Alle medewerkers werken vanuit een grote passie voor flora en fauna en Onze medewerkers zijn deskundige en bevlogen ecologen die werken vanuit een grote passie ... Alle teamleden werken zeer zelfstandig, maar zijn in loondienst bij de Besloten Vennootschap. Helemaal weglaten m.i. Regelink Ecologie & Landschap is een “platte” organisatie. Medewerkers krijgen zoveel mogelijk bevoegdheden en werken uitermate zelfstandig. Het merendeel van de teamleden heeft een vast arbeidscontract. Dit zorgt ervoor dat uw aanspreekpunt beloftes kan doen die nagekomen worden. Ook heeft u contact met de persoon die het onderzoek daadwerkelijk uitvoert, waardoor misverstanden voorkomen worden Pfoeh.. dit komt vreemd over... geeft reden tot twijfel. waarom niet iets als: Tijdens uw project werkt een vast team en heeft u een vast aanspreekpunt. blablabla Ons team werkt vanuit decentrale locaties verspreid over het land. Van Zuid-Limburg tot Groningen, Zuid-Holland tot de Achterhoek: we zitten er lokaal. Met medewerkers in... zitten wij altijd bij u in de buurt.. Team Het team van Regelink Ecologie & Landschap bestaat uit acht vaste medewerkers die ieder vanuit kantoor aan huis verspreid door Nederland werken. Alle teamleden werken zeer zelfstandig, maar zijn in loondienst bij de Besloten Vennootschap. Het merendeel van de medewerkers heeft een vast arbeidscontract. Zie hierboven, schetst een beeld wat je niet wilt.
 11. Website Standaard handtekening onder alle emails Voorbedrukt briefpaper Standaard opnemen met 'Goedemorgen, Regelink Ecologie met Jaap / Hans / Koos... Bedrijfskleding (magneet)stickers op auto's
 12. Het is juist heel logisch om juist een nieuwe wagen te laten carwrappen. Je hebt dan een ontwerp en kleur naar je zin en als je de wagen over een paar jaar verkoopt haal je de wrap eraf en heb je de originele, onbeschadigde lak weer terug.
 13. Je bent niet de enige... http://www.nu.nl/internet/3388298/veel-onrust-verkeerde-saldos-ing.html
 14. Naar de lamp (lichtbron) zelf kijken is wel wat anders dan naar iets kijken wat verlicht wordt door die lamp.
 15. Eens. Een aantal keer een campagne voorgelegd gekregen waarvan ik met mijn boerenverstand dacht...'zonde van het geld en de tijd'. Het bureau verloor zich zelf compleet in details terwijl de mensen die bereikt moesten worden steeds minder belangrijk werden. Dan kun je alleen maar hoofdschuddend langs de zijlijn staan.
 16. Als er al een voorgeschiedenis is waarbij de werknemer bestelde en dit gewoon door het bedrijf betaald werd dan zal de rechter je volgens mij gewoon gelijk geven. Zou een onwerkbare situatie worden als alles steeds eerst gecontroleerd moet worden.
 17. In de Sopranos zit een mooie scene waarin Tony na een verblijf in het ziekenhuis niet meer genoeg 'respect' van zijn mensen kreeg (vond hij). Moraal van het verhaal: je bepaalt zelf hoe je overkomt op anderen...
 18. Raar verhaal, Het mooie van adwords is dat je vrijwel alles zelf in kunt stellen. Van regio tot budget per dag, per maand. Wanneer je 'long tail' zoekwoorden gebruikt zoals 'overdekt podium huren' bijvoorbeeld kun je de kosten goed beperkt houden. Ik zou hier niet meteen een bureau voor zoeken maar eerst zelf eens wat gaan proberen. En natturlijk wel google analytics op je site om alles goed bij monitoren.
 19. Ik ken een aantal lasbedrijven vrij goed en wat me opvalt is dat degenen die productie- en constructiewerk in staal doen veel last van de crisis hebben. De bedrijven die ik ken die in aluminium en rvs doen hebben plenty werk en het wordt nog goed betaald ook.
 20. Pardon? Klanten die de boel belazeren hoeven van mij geen vriendschappelijk contact te verwachten... Fout is fout en dat weten ze zelf dondersgoed.
 21. Het is een korting. Dus inderdaad 10 / 4 = 2.50 inkoop per stuk. Met BTW bedoel je de BTW die je afmoet dragen bij verkoop neem ik aan? Heeft dan niets met de inkoop te maken.
 22. Begrijpelijke reactie, alleen jammer dat degene die jou te woord stond er helemaal niets van gaat merken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...