Jump to content

pas433

Junior
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-5

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  rotterdam
 1. Google and Ebay kunnen je blokkeren voor bijna niks,wees daarom nooit afhankelijk van hun. affliates is vooral in amerika populair hier staat het nog in de kinderschoenen. Alleen als je er heel veel tijd insteekt kan het wat opleveren maar je zult heel veel werk moeten doen tegen een zeer modaal inkomen als je mazzel hebt.
 2. Klanten kunnen zelf aangeven of ze hieraan mee willen werken, en kunnen ook de nieuwsbrief weer afzeggen als zij dit wensen. spam is veelal ongevraagd reclame die ze niet willen ontvangen. Een klanttevredenheids onderzoek ontvang ik ook van bijv. easyjet en ing ik heb hier geen bezwaar tegen.
 3. google analytics geeft geen reel beeld weer meestal kloppen de cijfers niet met de werkelijke cijfers.
 4. ik zou zeggen vraag het de tankstation bediende die weet als enige hoeveel er dagelijks aan koffie verkocht word ,hij is de gene die de machine dagelijks bijvult. Het aantal bezoekers varieert sterk , van de locatie dus je zult toch even een dagje moeten posten bij een concurrerend station in de buurt waar jij een station wilt beginnen.
 5. D e meeste leveranciers van deze shirts leveren maar aan een bepaald aantal zaken per stad , om exclusief te blijven (en zo de prijs hoog te houden) In het buitenland worden deze shirts vaak verkocht ,vaak van slechte kwaliteit. Je kunt ze goedkoop en illegaal uit het buitenland halen maar vroeger of later krijg je problemen met de douane en/of met je klanten.
 6. kijk eens op MOD EDIT wegens SPAM , je kunt hier een lijst downloaden met alle goede adressen voor groothandel en particulier , onmisbaar voor als je een eigen kleding webshop wilt beginnen. veel succes
 7. Als je zelf een gamer bent weet je wat gamers belangrijk vinden, richt je hier op en kijk bij de concurent wat bij hun ontbreekt wat jij belangrjk vind. je zult moeten concureren tegen de grote jongens qua prijs en dat word moeilijk richt je niet alleen op games maar ook op de randartikelen. en probeer je te specialiseren in een onderdeel,dat klanten speciaaal daarvoor bij jou komen. en probeer games te halen uit amerika ,deze worden eerder uitgegeven dan in nederland ,dan heb je iets wat anderen niet hebben je hoeft er niet eens winst op te maken het is alleen maar om klanten naar je website te lokken waarna ze na een positieve ervaring vanzelf terugkomen voor een andere aankoop.
 8. mijn ervaring is dat het werkt. het werkt hetzelfde als een product van 50 euro dat niet verkoopt, maar als het aangeboden word van 150 voor 50 dan is het ineens een koopje. er is hier veel onderzoek naar gedaan door de grote multinationals. het psychologische effect schijnt te werken.
 9. Er zitten interesante links tussen alleen de link naar http://www.marketleap.com/publinkpop/ deze werkt niet meer.
 10. ratio 1:100 is reel voor een webwinkel. in veel gevallen kost adwords meer dan het oplevert.tenzij je duurdere spullen verkoopt met een grotere winstmarge. En je zegt de spullen uit china te halen , let er wel op dat je dan wel originele spullen inkoopt.want het meeste dat uit china komt is namaak, en dat kan je aardig wat problemen opleveren.
 11. Een handige tip is koop een muismat met pols ophoging ,dan zit er een verhoging waar je je pols op kunt leggen wat RSI voorkomt. Om vermoeide ogen te voorkomen neem elke 20 min even een minuutje pauze om je ogen weer rust te geven ,zo worden je ogen minder vermoeid hou je het langer vol.
 12. De lokale media zijn altijd geintereseerd in nieuwe dingen en ondernemingen die hebben ruimte genoeg om er een artikel over te schrijven.
 13. Probeer wel zoekwoorden te gebruiken die niet iedereen gebruikt anders sneeuw je nog onder bij de rest, en dan zijn de kosten ook lager.Je moet het even uittesten wat het beste werkt en of het eefect heeft anders kan het nog vrij duur worden.
 14. Je zult veel tegenwerking kunnen verwachten van de leveranciers van de huidige verbrandingsmotoren en van olieleveranciers ,je bevind je nu op hun markt en dat zijn de grote jongens met het grote geld die alles zullen doen om hun markt te beschermen. In de jaren 70 waren er al raceautos die op electriciteit liepen, al deze projecten zijn echter opgekocht door de olie maatschappijen die vervolgens na het kopen al deze projecten stopte en de techniek en auto's liet vernietigen. Anders had er nu geen auto meer op benzine gereden de techniek was er al en was veel verder gevorderd dan de techniek die we nu hebben.
 15. Ik zou zeggen neem eens contact op met de nieuwe eigenaar van saab " spijker", die willen de markt veroveren met een relatief klein merk als ze iets unieks kunnen aanbieden wat de grotere merken niet hebben kunnen ze daarmee een groter deel van de markt pakken en is dat interessant voor hun, zeker nu ze het merk saab willen uitbreiden. En ook is het makkelijker zaken doen met een nederlandse partner. Geef ze de rechten om het uit te testen op een prototype slaat het aan dan kunnen jullie de financieele kant van de zaak gaan regelen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept