Ga naar inhoud

jochem8

Super Senior
 • Aantal berichten

  233
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

15

Over jochem8

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  25-30
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa
 1. jochem8

  Webshop geheel of gedeeltelijk uitbesteden

  Zeker Erhan! Je hebt een PB.
 2. De chatbot van Watermelon werkt pas goed nadat je deze een aantal maanden ingeleerd hebt. Daarnaast willen mensen gewoon graag persoonlijk contact. Ter bevestiging. Ben je wel een echt persoon, bestaat het bedrijf nog, etc..
 3. Niemand heeft deze genoemd, dus doe ik het maar: de mass adoption van cryptocurrency!
 4. Als je kennis hebt van SEO dan is het toch een peulenschil om de juiste termen te gebruiken om betrouwbare partners in het buitenland te vinden? De URL van je website is verwijderd, maar als je geen SSL-certificaat hebt als SEO dienstverlener, zoals Karim aangeeft, dan is het toch lastig om je als bureau te profileren als een serieuze partij?
 5. jochem8

  Webshop geheel of gedeeltelijk uitbesteden

  Ja, ervaring mee. Aan beide kanten. Zowel voor diverse fabrikanten die net als jullie naast B2B ook de consumentenmarkt willen betreden als eigen webshops. Je hebt een PB'tje. Als we allebei uit Apeldoorn komen dan is een bakkie doen zo gepland.
 6. Je schiet met losse flodders...
 7. Is die markt niet gigantisch verzadigd? Je moet er uit springen t.o.v. de concurrentie. Waarom ben jij anders/beter dan de (grote) partijen die er nu zijn? Wat is jouw meerwaarde?
 8. Zo lang ze nog niet geleverd hebben weet je toch niet of de auto 200km/h kan? Als zij zeggen van wel, dan moeten ze dat waar maken. Als blijkt na levering dat de auto dat niet haalt, dan zijn ze in gebreke gebleven, lijkt mij.
 9. Dat nummer stel je toch in op je mobiele telefoon zodat de telefoontjes daar op binnen komen?
 10. Dan moet je bij cheapconnect.nl zijn, enkele euro's per jaar. Hoewel ik niet weet hoe de doorschakeling daar werkt. Anders gebruik je VoizXL, dan ben je voor minder dan een tientje per maand klaar.
 11. jochem8

  Inlogsectie klanten

  Zoek je niet een plugin voor je website waar klanten een afspraak kunnen maken? Met welk CMS werk je?
 12. Gefeliciteerd! Goed bezig. Wat wordt de volgende auto?
 13. Mwaoh, de laatste paar maanden merk ik vooral dat onpage heel belangrijk is geworden. Met onpage geoptimaliseerd (internal links, silo'ing) zijn veel posities te winnen, ook in heel competitieve niches.
 14. jochem8

  Ervaring met Startup-Corner?

  Het gaat over die eerste jongen die wat in het 'Engels' vertelt. De dame vind ik ook niet storend.
 15. jochem8

  Online marketing - The American Way?

  Je zult dat per niche moeten testen. Die "10 Tips om er beter uit te zien. Nummer 5 zette mijn leven op zijn kop" artikelen werken in sommige branches prima, in de andere totaal niet. Zelf ben ik ook meer van het "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg", maar ik moet zeggen dat veel kennis die ik van Amerikaanse communities haal erg goed werken en dat we in Nederland qua online marketing erg achter lopen op de USA.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké