Jump to content

jochem8

Legend
 • Content Count

  262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing

Company info

 • Location
  Apeldoorn
 1. Ja, succes met die rechtszaak. Een grotere kans op succes heeft het laten rapporteren door level 10 users. Maar als de reviews door blijven gaan is het wel een gebed zonder eind.
 2. Vandaag ook een artikel in De Stentor: https://www.destentor.nl/apeldoorn/koelvesten-koelen-medewerkers-in-bloedhete-productiehallen-van-talens~abe83913/
 3. Geldt dit interview van Bouw&Wonen ook?
 4. Zou het 301-en van de domeinnaam ook gelden als 'gebruiken in het handelsverkeer'? Immers, als die domeinnaam wordt ingetikt, verwacht men bij dat bedrijf uit te komen, maar komen uiteindelijk bij mij terecht.
 5. 301-en naar een van mijn eigen webshops. Met de domeinnaam zelf ga ik dus verder niks doen. Ik ga er geen website achter bouwen ofzo. We vissen beiden in dezelfde vijver, maar mijn product is heel erg niche in de hele grote branche waar zij werkzaam waren. De merkcategorieën overlappen wel, maar ik ga niks met de merknaam zelf doen, enkel de .nl-domeinnaam 301-en. Het merk kopen lijkt me financieel niet haalbaar. Het was in Nederland een vrij bekend merk in deze branche.
 6. Ik heb een domeinnaam op het oog van een bedrijf dat failliet is gegaan. Op de website van boip zie ik twee inschrijvingen, op woordmerk en beeldmerk met woordelementen. Er staat bij beide inschrijvingen Type: Pandrechten. In pand gegeven aan een bank. Deze bank heeft de domeinnaam blijkbaar laten verlopen. Kan ik deze met een gerust hart registreren zodra deze vrij komt of ga ik me dan in een wespennest begeven?
 7. Bij een Office Centre afgeven, daar nemen ze dat spul ook in.
 8. Kijk in elk geval of de vergunningen over te nemen zijn. Soms kan dat niet en moet je een nieuwe vergunningsaanvraag doen, die maanden of langer kan duren.
 9. Als je dit al doet dan moet je het slim doen. En verder ga ik er niks over zeggen, dat mag je zelf uitzoeken :)
 10. Toevallig vandaag dit artikel gelezen: https://www.nu.nl/auto/6046938/zorgt-e10-benzine-voor-problemen-na-lang-stilstaan.html
 11. Deze pagina helpt je al een stuk op weg denk ik: https://www.juridischloket.nl/werk-en-inkomen/werkloosheid-en-bijstand/duur-ww-uitkering/
 12. Zoals ik al zei, volgens mij moet je contact opnemen met ze, en niet nog een keer op hun website kijken. Ik geloof dat ze ook maatwerk doen en ze zijn vol in ontwikkeling, dus de in plaats van binnenkomende feeds optimaliseren kunnen ze je misschien ook wel helpen met feeds op de juiste manier naar platformen te krijgen, precies zoals jij dat wil.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept