Jump to content

jochem8

Legend
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing

Company info

 • Location
  Apeldoorn
 1. Daar is geen harde eis voor, lees ik hier. Misschien dat TS met opdrachtgever kan overleggen, omdat het daar voor ook vervelende financiële consequenties kan hebben. Als TS niet fulltime voor deze opdrachtgever werkt is er mogelijk nog plek in de agenda vrij om extra opdrachten aan te nemen.
 2. Kun je websites bouwen? Dan maak je een account aan op bijvoorbeeld sitedeals.nl en pak je daar wat opdrachten, zodat je in dit jaar meerdere opdrachtgevers hebt gehad.
 3. Of die bedragen hoog zijn om de webshop te bouwen naar jouw wensen is niet te zeggen met de informatie die je deelt. Het kan spotgoedkoop zijn als je een enorm uitgebreid eisenpakket hebt of iets waar veel maatwerk voor nodig is, zoals koppelingen met andere systemen. Het kan ook enorm duur zijn als het om een simpele webshop gaat zonder al te veel poespas. Als dat laatste het geval is dan snap ik de keuze voor Magento sowieso niet.
 4. Henry, ik heb ongeveer met hetzelfde probleem geworsteld. Mijn financieel adviseur is er eentje die veel met ondernemers werkt en niet in het rijtje standaardadviseurs past die een loonstrookje willen zien en van daaruit kijkt wat je bij een bank kunt lenen. Het lijkt me echter tegen de regels om hier een naam te noemen. Wellicht is het wel toegestaan dat je me een PB stuurt?
 5. Met superhoog bedoel je de organische rankings in Google denk ik? Dat heet SEO en is over het algemeen iets van de lange adem, tenzij er geen/amper concurrentie is.
 6. Misschien zou je de prijsstelling moeten heroverwegen. Dan hebben zulke kleine tegenslagen niet zo'n gigantische impact.
 7. Dat is zeker vervelend, vooral als je, zoals je in een ander topic meldde dacht ik, vaak maar enkele procenten marge hebt. Dan moet je héél veel producten verkopen wil je die €100, €250 of €650 alleen nog maar terugverdiend hebben.
 8. Bedankt @Roel Jen anderen, ik heb deze info doorgestuurd naar haar.
 9. Een vriendin van mij is schoonheidsspecialiste en huurt een ruimte buitenshuis. Sinds half december moest zij haar salon sluiten. Nu geeft zij aan geen enkele steun te kunnen krijgen vanuit de overheid. Weet iemand of dat echt zo is? Ze heeft geen inkomen uit haar werk, moet wel alle vaste lasten van haar salon (huur, servicekosten, g/w/l etc) betalen en privé haar huis. Het kan toch niet zo zijn dat zij nergens recht op heeft?
 10. Het is een bedrijfsmiddel en kun je meetellen voor de kia.
 11. Klopt, accu's e.d. heb ik niet, dus het wordt gewoon terug leveren aan het net. Mijn kantoor is aan huis (met aparte ingang en sanitaire voorzieningen, voor het geval dat nog wat uit mocht maken), dus momenteel zal ik wel meer dan 10% zakelijk verbruik hebben, denk ik. Ik heb ook geen aparte meter voor het woongedeelte en kantoor. Klopt, mijn eenmanszaak hou ik inderdaad aan en ik verwacht ook dat ik daar meer dan €20k omzet in zal blijven maken. Is het dan het verstandigst om de zonnepanelen privé aan te schaffen maar wel zakelijk omzetbelasting over de terug geleverd
 12. Ik haak even in op dit redelijk recente topic. Momenteel heb ik een eenmanszaak. Vanaf 1 januari ga ik in loondienst en ik maak geen gebruik van de KOR en ga dat ook niet doen. Mijn boekhouder geeft aan dat ik zonnepanelen het beste privé kan aanschaffen, omdat ik anders ook weer BTW moet afdragen over het gebruik en teruglevering aan de energiemaatschappij. Maar heb ik die keuze wel?
 13. Ja, succes met die rechtszaak. Een grotere kans op succes heeft het laten rapporteren door level 10 users. Maar als de reviews door blijven gaan is het wel een gebed zonder eind.
 14. Vandaag ook een artikel in De Stentor: https://www.destentor.nl/apeldoorn/koelvesten-koelen-medewerkers-in-bloedhete-productiehallen-van-talens~abe83913/
 15. Geldt dit interview van Bouw&Wonen ook?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept