Jump to content

jochem8

Legend
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing

Company info

 • Location
  Apeldoorn
 1. Kijk in elk geval of de vergunningen over te nemen zijn. Soms kan dat niet en moet je een nieuwe vergunningsaanvraag doen, die maanden of langer kan duren.
 2. Als je dit al doet dan moet je het slim doen. En verder ga ik er niks over zeggen, dat mag je zelf uitzoeken :)
 3. Toevallig vandaag dit artikel gelezen: https://www.nu.nl/auto/6046938/zorgt-e10-benzine-voor-problemen-na-lang-stilstaan.html
 4. Deze pagina helpt je al een stuk op weg denk ik: https://www.juridischloket.nl/werk-en-inkomen/werkloosheid-en-bijstand/duur-ww-uitkering/
 5. Zoals ik al zei, volgens mij moet je contact opnemen met ze, en niet nog een keer op hun website kijken. Ik geloof dat ze ook maatwerk doen en ze zijn vol in ontwikkeling, dus de in plaats van binnenkomende feeds optimaliseren kunnen ze je misschien ook wel helpen met feeds op de juiste manier naar platformen te krijgen, precies zoals jij dat wil.
 6. Volgens mij moet je nog steeds contact met DoeeX opnemen. Ik heb het vermoeden dat die je hier mee kunnen helpen.
 7. Als ik zaken lees als verschillende feeds van leveranciers, optimaliseren en combineren daar van, dan denk ik dat je eens met Leander moet gaan praten: https://doeex.com/nl/home/
 8. Exact. Inclusief slag om de arm omdat er weinig vliegtuigen zijn en volgens de fabrikant geen directe vluchten met Europa meer, dus nog ergens een tussenstop.
 9. De inkoopprijzen zijn inmiddels vertiencoudigd t.o.v. december 2019, maar alsnog worden de mondkapjes flink ingekocht (en verkocht) alleen is de levertijd wel wat langer geworden. Momenteel rond de 14-20 dagen.
 10. Wiebes over zzp'ers in problemen door corona: 'Zelf bewust risico genomen' https://www.nu.nl/coronavirus/6037648/wiebes-over-zzpers-in-problemen-door-corona-zelf-bewust-risico-genomen.html (via @NUnl)
 11. Zie ook het artikel waarmee het balletje ging rollen en de andere media het verhaal oppikten: https://www.webwinkelcommunity.nl/coolblue-stopt-per-direct-marketing/
 12. Deze lui werken met een fixed price: http://www.izipatents.com/ Je zou die eens kunnen bellen.
 13. Richard, praat eens met Jaap Krijgsman, ook uit Apeldoorn. http://www.platformspecialist.nl/
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept