Jump to content

jochem8

Super Senior
 • Content Count

  235
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing

Company info

 • Location
  Apeldoorn
 1. Andere zaken die zo in mij op komen zijn diverse verzekeringen; brand, diefstal, schade, etc. etc..
 2. Ik heb onlangs Plutio gekocht. Zelf nog niet mee gewerkt. Er is een 14 dagen gratis trial.
 3. De chatbot van Watermelon werkt pas goed nadat je deze een aantal maanden ingeleerd hebt. Daarnaast willen mensen gewoon graag persoonlijk contact. Ter bevestiging. Ben je wel een echt persoon, bestaat het bedrijf nog, etc..
 4. Niemand heeft deze genoemd, dus doe ik het maar: de mass adoption van cryptocurrency!
 5. Als je kennis hebt van SEO dan is het toch een peulenschil om de juiste termen te gebruiken om betrouwbare partners in het buitenland te vinden? De URL van je website is verwijderd, maar als je geen SSL-certificaat hebt als SEO dienstverlener, zoals Karim aangeeft, dan is het toch lastig om je als bureau te profileren als een serieuze partij?
 6. Ja, ervaring mee. Aan beide kanten. Zowel voor diverse fabrikanten die net als jullie naast B2B ook de consumentenmarkt willen betreden als eigen webshops. Je hebt een PB'tje. Als we allebei uit Apeldoorn komen dan is een bakkie doen zo gepland.
 7. Is die markt niet gigantisch verzadigd? Je moet er uit springen t.o.v. de concurrentie. Waarom ben jij anders/beter dan de (grote) partijen die er nu zijn? Wat is jouw meerwaarde?
 8. Zo lang ze nog niet geleverd hebben weet je toch niet of de auto 200km/h kan? Als zij zeggen van wel, dan moeten ze dat waar maken. Als blijkt na levering dat de auto dat niet haalt, dan zijn ze in gebreke gebleven, lijkt mij.
 9. Dat nummer stel je toch in op je mobiele telefoon zodat de telefoontjes daar op binnen komen?
 10. Dan moet je bij cheapconnect.nl zijn, enkele euro's per jaar. Hoewel ik niet weet hoe de doorschakeling daar werkt. Anders gebruik je VoizXL, dan ben je voor minder dan een tientje per maand klaar.
 11. Zoek je niet een plugin voor je website waar klanten een afspraak kunnen maken? Met welk CMS werk je?
 12. Mwaoh, de laatste paar maanden merk ik vooral dat onpage heel belangrijk is geworden. Met onpage geoptimaliseerd (internal links, silo'ing) zijn veel posities te winnen, ook in heel competitieve niches.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept