loading
Ga naar inhoud

Sedi313

Junior
 • Aantal berichten

  29
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

Bedrijfsinfo

Recente activiteiten

 1. Natuurlijk, dit is iets waar jij zelf een berekening moet maken of het winstgevend is...... Google adwords betaal je in principe ook finders fee voor. En het kan voor de ene goed uitpakken, en voor de andere is het totale tijdverspilling.
 2. Natuurlijk is het zo dat ze simpel geld verdienen. Maar zij leveren jou er dan ook wat mee, 10% is als je het mij vraagt nog aan de kleine kant. Zij leveren jou werk, voor wat hoort wat natuurlijk....... En voor jou zijn het weer klanten die je zonder enige inspanning binnenkrijgt. Win win situatie
 3. Ik denk dat Nederland nog geen klap heeft gevangen. Het is bij ons nog niet echt doorgedrongen. Maar we zien dat nu iedere dag scholen dicht blijven, studenten thuis blijven. Werk wordt aangeraden vanuit huis te doen. Ik hoop niet dat wij zo ver als Italië komen. Maar als dit zo door zet, dan vrees ik dat we allemaal een flinke klap gaan krijgen.
 4. Ik denk zoals je het zegt. Iedere ondernemer moet zich ergens aan stoten, om het te beseffen. Ik denk dat als je de ondernemers die al 30 jaar een miljoenen bedrijf eens vraagt hoe vaak ze zijn gescamd, ze een heel boek kunnen schrijven. Dit hoort er gewoon bij, voorkomen zover het kan. Maar ja je wordt een goeie ondernemer, door vaak tegen verschillende stenen te stoten. En er niet voor een tweede keer tegenaan komen... Haha.
 5. Ik heb zelf ook een portemonnee bij versio, maar ik heb er nooit meer dan 20€ op staan. Ik weet niet hoeveel jij erop hebt staan. Maar feitelijk is het geen geld meer, je kunt het vergelijken met een cadeaubon. Dat is officieel ook geen geld meer. Maar een 'waardebon' waar een waarde aan wordt gezet. In hoeverre het hier zin heeft om stappen te ondernemen, of aan te manen heeft natuurlijk te maken met hoeveel geld je erop hebt staan.....
 6. 50/50 lijkt me de beste verhouding..... Waarom zou jij belangrijker moeten zijn dan de ander? Stop jij meer geld in het bedrijf? Wat is de rede dat jij meer zeggenschap eist dan de ander. want natuurlijk is 51% meer zeggenschap
 7. Ik denk dat coolblue niet zomaar zijn marketing op stop zet, het bedrijf zet miljoenen per dag om, ik denk niet dat ze dit zomaar even op pauze zetten. Dit geeft al echt aan hoelaat het is. Je ziet al waar het virus zit, dat alles stil ligt, en alles lijkt heel dichtbij te komen, met besmettingen in italie.
 8. Ik ken een aantal mensen die in deze niche zitten. Hoe luxer hoe gewilder, is momenteel het motto. Ik denk dat het meest belangrijke, je vermogen zal zijn. Dit is dan alleen al om een start te kunnen maken.
 9. Hey Johannes, Het lijkt een geweldig idee, en zeker voor succes vatbaar! Ik zal wat dingen opnoemen waar je tegen aan kan lopen. Dit is niet om je te demotiveren hoor! Ik zal niet dieper ingaan op de locatie, en de andere wettelijke aspecten. Deze spreken over het algemeen voor zich. Ik zal eens dieper in het beheren van een cafetaria duiken. Een cafetaria, is een type onderneming waar veel werk in zit. Dus niet even de winkel openen en klanten bedienen. Het is constant klanten bedienen, frituren, schoonmaken, voedsel bijhouden. En aan het eind van de dag alles schoonmaken, en aan de begin van de dag weer hetzelfde. Nadat een klant zijn kroketje heeft gegeten weer met een doekje over de tafel heen. Voor de andere klant weer bediend wordt, je moet tegelijk ook op de patatjes letten dat ze niet overbakken. Ik heb een vriend die dagelijks minimaal 12 uur meedraait om zijn snackbar draaiend te houden, dit is dan een cafetaria die al een aantal jaar meedraait. Heb je al nagedacht over het uit handen geven van bepaalde taken? Zoals de schoonmaak bijvoorbeeld? Heb je al nagedacht over hoeveel mensen je in dienst wil hebben? Of wil je liever alles zelf doen? En veel succes met het uitwerken van je idee!
 10. Dus als ik het goed begrijp zal een bezoeker een app moeten installeren. Dat zijn telefoon onbruikbaar maakt, zolang deze zich in de omgeving van de school bevind? Correct me if i am wrong..... Vraag jezelf eens af, vindt jij het fijn? Het idee van een concert of iets dergelijks is juist geld binnen harken. Ik denk dat het doordrukken van zoiets juist averechts werkt met de verkoop van kaartjes. Het lijkt me heel lastig om dit rond te krijgen qua privacy. Niemand wil iets doorgedrukt krijgen wanneer ze zelf moeten betalen om naar een concert te gaan. Ik persoonlijk sla zo een soort concert liever over...
 11. Bij goed onderhoud, en veel snelweg kilometers haalt een auto makkelijk de 500.000 kilometer. Het zijn vooral de onderdelen rondom de motor die het vaak begeven. Vooral de dieselmotoren zijn niet stuk te krijgen.
 12. Leuk idee. Alleen is het lastig bij occassions dat kwalen nooit direct zichtbaar zijn. Pas na aankoop, of na goed onderzoek. Je moet je eens meer hierin verdiepen, en misschien vindt je hier wel een goede oplossing voor. Ik weet zelf dat als je zonder kennis een auto gaat kopen je tegen veel gesjoemel aan loopt. zelfs bij de bekende grote autodealers. Bijvoorbeeld een geïmporteerde auto met een logische kilometerstand. Maar achteraf blijkt dat de auto in 2 jaar tijd 300x keer van duitsland naar polen op en neer is gereden voor het importeren van goederen..... een simpele berekening kwam er al op uit dat de auto in de 2 jaar tijd meer dan 200.000 heeft gereden. Maar de teller 60.000 km aangeeft. Dit is één voorbeeld, en zo zijn er talloze voorbeelden...
 13. Je kunt de eenmanszaak ook nog even behouden. Dat je in loondienst gaat betekent niet dat je het hoeft op te heffen.... Kom je bijvoorbeeld in de toekomst nog eens een klus tegen? Dan kun je gewoon weer je BTW nummer gebruiken.
 14. Ik ben zoals Dirk Adamsky ook wel benieuw of je het gesprek hebt overleeft :P Ik herinner me nog dat dit topic net nieuw was, en was op dat moment al benieuwd wat er zou gebeuren. Nou kom op vertel ons alle details
 15. De kamer van koophandel, verdiend bakken met geld. Door simpelweg jouw en mijn gegevens te verkopen. Alleen is daar helaas niks tegen te doen.
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké