Jump to content

Vincent -

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  willen sparren over ondernemerschap en open staan voor samenwerking.
 1. Herkenbare vraag. Ik heb ook holding en werk BV en bouw nu pensioen op via pensioenspaarrekening bij Brand New Day. Geld leg ik privé/netto in en uitkeren vindt later plaats met gebruik van gedeeltelijke belastingvrijstelling.
 2. Jij hebt recht op 15 maanden WW en heb al een lopend bedrijf met inkomsten. Ik zie twee mogelijkheden: Je gaat solliciteren om een nieuwe 40 urige werkweek te vinden. In de tussentijd ga je door met je bedrijf en het geld wat jedaarmee verdient wordt niet ingehouden op je uitkering. Je verdiende dit immers ook al in loondienst. Belangrijk om hiervoor je cijfers op orde te hebben. Je geeft aan dat je verder wilt met je bedrijf en gaat dus niet solliciteren. In dit geval krijg je een regeling aangeboden waarin je betaald wordt vanuit het WW voor een bepaalde periode de kans krijgt j
 3. Goed dat je een nieuwe site hebt. Mij vallen een paar dingen op: De header lijnt niet goed uit bovenaan. Nu staat bij mij (windows 10/chrome browser) je topnavigatie deels over de tekst in je header. Video is leuk maar de start qua audio spreekt mij niet aan. Mij te overenthousiast met "snelheid", "prioriteit" etc... Klikte hem direct weg, sorry. Het eerste alinea spreekt mij niet aan, letterlijk en figuurlijk. Ik zou altijd starten met tekst zoals "wilt u uw pakket op tijd geleverd hebben? MVB koeriers helpt u ...." Dit is persoonlijke voorkeur. Op welke woorden wil
 4. Ik herken je uitdaging! Wellicht kan ik je iets op weg helpen. Zelf heb ik een webshop via CCV shop, boekhouding bij e-boekhouden en bankrekening bij KNAB. Deze drie heb ik aan elkaar gekoppeld: bestellingen in mijn webshop komen automatisch in mijn boekhouding transacties van mijn bankrekening druppelen mijn bankrekening binnen, deze koppel/match ik wekelijks handmatig. Dit kan ook automatisch via scan & herkennen. B2B facturen maak ik handmatig aan via e-boekhouden en verzend ik per mail. Ook deze match ik wekelijks voor overzicht. CCVshop heeft
 5. Wellicht is het Webwinkel Keurkmerk iets voor je (https://www.webwinkelkeur.nl/)? Ik gebruik dit sinds kort en mijn score wordt bepaald door combo van bestellingen in mijn webshop (deze kon ik met terugwerkende kracht persoonlijk uitnodigen van afgelopen 12 maanden), verkopen via bol.com en reviews op facebook. Beslist wordt straks ook gekoppeld. 12 euro per maand.
 6. Hier gebruik ik Yuki voor en dat werkt prima. Ik vul het systeem met de facturen en mijn boekhouder verzorgt VPB, de aangiftes en jaarrekeningen.
 7. Ik werk zelf net tevredenheid met ccvshop.nl. Gebruik hier een standaard template die netjes toont op alle devices en heb deze naar mijn stijl aangepast. Helpdesk is ook goed. Tip: kijk eens op de Facebook groep webshop academy club. Hier wordt veel ervaring gedeeld! Aanrader voor online starters!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept