Ga naar inhoud

HL over de kook 8-3-2013, de foto's

Geplaatst:

Norbert Bakker

  • Moderator

Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).

 

Ok, mensen: het staat op de agenda

Eem Financieel Advies ; persoonlijk en vertrouwd verzekerd voor ZZP en MKB

Gespecialiseerd in Arbeidsongeschiktheid, aansprakelijkheid en Cyber.

 

 

Featured Replies

Geplaatst:

Frans Sijtsma

225438_492309184159263_695993490_n.jpg

 

Even van de facebookpagina van Norbert geplukt

Geplaatst:

P.J.

Een hikslik avondje jammer dat jullie er niet bij hangen. We hebben al over een volgend event gebrabbend.

Geplaatst:

Marjan

Yep, PJ heeft een uniek, laagdrempelig all you can eat concept gelanceerd met een speciale grillmaster!

maak eens een buiteling:

www.saltoadvies.nl

Geplaatst:

P.J.

Het was gewoon heul gezellig, onbevangen en ontspannend. En dus ook goed geweest om mijn accu weer eens wat op te vullen. Marjan heeft stiekem heel handige en vlugge handjes. Ik moest nog reepjes gaan snijden en van alles doen, terwijl zij allang klaar was. Maar ja, ik werd ook wel een beetje afgeleid door Mikky, want wij waren duidelijk bezig met "hoe gaan we het aanpakken" en "wat". Ik ben al helemaal niet gewend om zoiets vanaf een vast voorschrift te doen. Ik doe het meeste op gevoel als het om koken gaat.

Geplaatst:

Mikky Vrolijk

Ik heb een súper avond gehad. Erg gezellig en Ted is een topper!

 

Gozzzzzz... wat is mixing work with pleasure toch leuk !!!

 

@Norbert enorm bedank voor dit initiatief

 

@Henk :-K voor het meerijden en afzetten in Den Haag. Al viel de taxichauffeur in Den Haag bijna flauw van de door mij genuttigde

 

knoflook :P

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Geplaatst:

Hans van den Bergh

  • Moderator

Al viel de taxichauffeur in Den Haag bijna flauw van de door mij genuttigde knoflook :P

Nou, het omgekeerde is mij ook weleens gebeurd: zuurstofgebrek vanwege de knoflookadem van de taxichauffeur ;D.

 

Ik heb weer wat gemist, merk ik. Leuk te lezen dat het weer een geslaagde happening was. Better luck next time!

 

Succes en groet,

 

Hans

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh, MSc BEc I Innovatiestrategieën Ontwerper I HL-Deelnemer en -Moderator I Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht I Bedrijfsidee? Toets het Grátis: HIERMEE!

Geplaatst:

P.J.

Norbert heeft natuurlijk al veel ervaring en hij is eigenlijk van de buitencategorie. Jammer dat Cristine toch niet heeft kunnen komen. Ik hoop dat het goed met haar gaat.

Geplaatst:

henkh

Gezellige avond en lekker gegeten, voor herhaling vatbaar. En nu weer vol aan de bak voor de HL-dag in september. :)

Geplaatst:

Highio

Ben je nu al begonnen aan de voorbereidingen voor de tapascatering voor a.s. september? ;)

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Geplaatst:

henkh

Daar huren we Jamie voor in, dat is een natuurtalent ;)

Geplaatst:

Norbert Bakker

  • Moderator
  • Auteur

Het was geslaagd, gezellig, lekker en leerzaam.

Bovendien wederom meer inzicht in de "mens achter de ondernemer" gekregen.

 

Gelukkig hebben we de foto's nog:



 

2096.jpg

De gastvrije ontvangst in de verkeersfuik van de politie Gorinchem ;)

 

2077.jpg

De entree met een hapje en een drankje

 

2078.jpg

Chefkok Ted legt uit wat we gaan doen

 

2079.jpg

Natuurtalent Peter Odems aan de slag

 

2080.jpg

M&M druk aan het werk

 

2081.jpg

Rick maakt Aïoli (kan sporen van knoflook bevatten...)

 

2082.jpg

Jamie aan de slag met de bloedsinaasappels

 

2083.jpg

Henk en Rick krijgen fileerles

 

2084.jpg

Mijn voorgerechtje met paddo's

 

2085.jpg

Konijn en tomatensaus

 

2086.jpg

Kaaskoekjes

 

2087.jpg

De gedekte tafel

 

2088.jpg

Ansjovis met tomaat en munt

 

2089.jpg

Op stukje bacon gebakken vis met salade

 

2090.jpg

paddo's

 

2091.jpg

aubergine met zwaardvis (erg lekker)

 

2092.jpg

Pittige mosselen met Spaanse pepers

 

2093.jpg

Gamba met avocado salsa en een ricotta beignet

 

2094.jpg

Konijn met Spaanse Risotto (die een beetje "al dente" was)

 

2095.jpg

Roels' onovertroffen toetje.

Eem Financieel Advies ; persoonlijk en vertrouwd verzekerd voor ZZP en MKB

Gespecialiseerd in Arbeidsongeschiktheid, aansprakelijkheid en Cyber.

 

 

Geplaatst:

RiVe

Was echt een prachtige avond, goed initiatief Norbert. Dit zijn avonden die je soms nodig hebt, geweldig.

Geplaatst:

member123

iedereen die niet geweest is heeft wat gemist zie ik al

Geplaatst:

P.J.

Tomatensaus met verse ovale tomaatjes, bouillon, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, marjolein en 1/3 fles droge witte wijn en wat zout. Roerend wat in laten koken en daarna over de konijnenbouten gegooid. Op de bodem van de schaal voorzichtig de rest van de bouillon gegoten, de schaal met alu-folie afgedicht en ca 50 min. in de oven.

 

De risotto had een paar minuten langer moeten uitstomen, maar ik vond hem prima. Het konijn-gerecht was ondanks de kruiden en knoflook erg zacht van smaak. Ik denk dat dit mede kwam door de witte wijn.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.