Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 17/03/20 in all areas

 1. 4 points
  Corona is een kleine reminder van Mother Earth. Houd nou eens op met die gekke gewoonte om alle beschikbare grondstoffen binnen een paar generaties te verramshen en elke stukje natuur 'productief' te maken. Satellietfoto's van China en Italie tonen plotseling heldere luchten en de kanalen van Venetië zitten vol vis.
 2. 1 point
  Dat is in de openingspost wel duidelijk. Daar wordt ook gesproken over het verhogen van de hypotheek in prive om de bv terug te betalen en daarmee de bank af te lossen (waar de bank overigens niet aan mee wilde werken).
 3. 1 point
  Andersom bedoel je: "de lening die de BV aan TS"... enz. Toch...?
 4. 1 point
  Bedankt voor de duidelijke reactie. Dit gaat inderdaad om het jaar 2019. De link is inderdaad een handige tool om dit alles uit te rekenen. Ik heb inderdaad gelezen dat het mogelijk is om enkel een bedrag/loon op te geven bij het laatste tijdvak van het jaar (en voor de voorgaande tijdvakken een nulaangifte te doen (voor de geïnteresseerden: 11.2.3 Nihilaangifte en nulaangifte van het Handboek Loonheffingen 2019). Ik ben inderdaad op de hoogte van het gebruikelijk loon alleen heb ik, met toestemming van de inspecteur, dit mogen verlagen naar €15.000. Helaas ben ik wel gestuit op meerdere onwaarheden op het internet. Vaak wordt het beeld geschetst dat zodra men aannemelijk kan maken dat men onvoldoende omzet heeft gedraaid, het gebruikelijk loon met de juiste onderbouwing normaliter verlaagd zal worden door de BD. Dit is absoluut NIET het geval. Ik heb veel weerstand gemerkt bij de inspecteur en de BD laat je rustig loonheffing betalen over €20.000 ook al heeft de BV maar €1.000 omzet geboekt in een jaar. Ik verwacht dat de absolute ondergrens rond de €11-15k waar een enkele inspecteur met een juiste onderbouwing mee akkoord zou willen gaan. De belastingdienst is er immers niet om je te helpen maar om geld binnen te harken.
 5. 1 point
  Je mist inderdaad wel wat.... Het VK hoort ondanks Brexit nog steeds bij de EU, er is nog steeds sprake van vrij verkeer van goederen dus kan geen sprake zijn van invoerrechten. Voor de rest, stel een duidelijke vraag, dus kun je ook een duidelijk antwoord verwachten.... - Waarom en waarvoor zou je een vergunning nodig hebben? Wat is het voor product? - Waarvandaan worden de goederen fysiek geleverd? Wie regelt het vervoer? - Factureert de leverancier Nederlandse of Engelse BTW?
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept