bratpack

Super Senior
  • Aantal berichten

    196
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bratpack

  1. Met Adwords wordt het steeds lastiger om goedkope clicks te genereren, maar over het algemeen kunnen wij nog wel met wat creatieve invallen goedkoop traffic inkopen voor onze klanten ;) Het grootste nadeel van Marktplaats vind ik dat het niet echt een zakelijke uitstraling heeft. B2C sites hebben er ongetwijfeld baat bij, maar als je aan bedrijven levert vind ik Marktplaats een beetje een afknapper voor je uitstraling. Of sta ik daar dan helemaal alleen in!?
  2. Ik vind het wel een aardig initiatief om Google uit te dagen. Allereerst is Google een enorm dominante partij die je business kan maken of breken. Dat is voor ons als internetbedrijf wel handig, want je kan je op één zoekmachine concentreren maar voor de langere termijn is dat natuurlijk funest. Je ziet nu al de kritiek op Google toenemen dat ze teveel misbruik maken van de privacy van hun gebruikers. Zolang ze doorgroeien wordt dat alleen maar erger. Daarnaast twijfel ik of Cuil hét antwoord op Google is. Het is natuurlijk wat raar dat ik bij een zoektocht naar "bratpack" uitkom bij een goede lading homo-porno ??? en dat er over het algemeen bijzonder veel irrelevante resultaten komen als je een Nederlands woord opzoekt. Dat ligt ook aan de wijze van indexeren en redeneren, maar toch. Google blinkt wel uit in het geven van duidelijke en relevante resultaten. Als je het positief bekijkt voor Cuil: wie kent Altavista nog, die waren 10 jaar geleden dé partij voor zoekmachines en zijn vrijwel volledig weggeconcurreerd door Google. En over de interface: iedere computergebruiker stond op zijn kop met de introductie van Windows '95, want DIE menustructuur met zo'n gekke startknop zou Microsoft wel snel weer veranderen naar die van 3.11... (jaja, ik ken mijn klassiekers :P ) Om een lang verhaal kort te maken: Cuil is nog lang niet Cool, maar vroeg of laat komt er echt wel een partij die een significant marktaandeel op deze markt gaat pakken. En dat is maar goed ook!!
  3. Feitelijk gezien klopt ook dít niet helemaal. Google haalt veel omschrijvingen die getoond worden in de zoekreulstaten uit Open Directory / DMOZ. Je eigen description wordt dan dus niet weergegeven, het is dan minder belangrijk om een wervende tekst daarin op te nemen ;) Probleem is wel dat alle details meetellen bij het verkrijgen van een toppositie in Google, dus ik wil wel adviseren om de description tag goed in te voeren - ook al is deze dus niet altijd zichtbaar. Succes!
  4. Een Tip Topic! Goed idee, maar volgens mij gaat iedereen elkaar dan tippen zodat je nog steeds geen goede tips gaat krijgen. Zelf vind ik het systeem op www.webhosters.nl wel aardig. Daar presenteren hostingbedrijven hun diensten en kunnen bezoekers hun (ongezouten) mening geven over de kwaliteit. Dat lijkt op alle vergelijksites van consumenten, maar is toch nét weer even anders. Overigens zou ik niet weten of zo'n site bestaat voor B2B, iemand suggesties??
  5. Mijn ervaring is in ieder geval dat het maken van een website een stuk eenvoudiger is dan het promoten en alles wat daarbij komt kijken, dus ik sluit me zeker aan bij Wouteronline! Als tussenweg zou je ook nog eens naar templates kunnen kijken en daar een CMS achter laten zetten door een bedrijf of programmeur.
  6. Volgens mij is er meer dan genoeg standaard-software voor de makelaars-branche te vinden die je relatief goedkoop kan aanschaffen. Google eens op "makelaar website systeem" of "real estate website" of iets in die trant, dan vind je vast wel wat ;-) Succes!!
  7. Hoi Indiana, Alles wat je vraagt kan ik in ieder geval met "ja" beantwoorden voor je, dus dat is in ieder geval goed nieuws voor je ;) Ik denk dat je even moet zoeken op dit forum naar de ervaringen, voordelen en nadelen van betaalsystemen. Er is namelijk niet één goede oplossing hiervoor, het is afhankelijk van je eigen wensen en eisen. Ideal is bijvoorbeeld handig in Nederland, een creditcard als je veel zaken doet in het buitenland en Ogono als je een soort "paraplu"-oplossing wil met één partij als aanspreekpunt. Nadat je jezelf ingelezen hebt zou ik eens een afspraak maken met een internetbedrijf om de (on)mogelijkheden en bijkomende kosten door te nemen. Succes!
  8. Heb ook maar even een kijkje genomen, maar volgens mij is deze site nog net iets te hip voor de doelgroep van de HEMA, maar misschien willen ze zich wel richten op een jongere doelgroep ;D Daarbij is het wel ietwat amateuristisch om alle assortimentscategorieen op de voorpagina te plaatsen: beetje onzin!
  9. Webbie-art: zoals bekend is er in de wereld van SEO geen één perfecte methode waarmee een nummer een plek gegarandeert wordt. En dat is maar goed ook natuurlijk. Als de software voor jou goed werkt: top! Maar wees voorzichtig dat dit soort programma's niet ongewenst aanpassingen aan je site uitvoeren die indruisen tegen de guidelines van zoekmachines. Voor de liefhebbers (en wellicht al eerder vermeld in deze discussie): www.seochat.com www.clickz.com Succes!
  10. Ik ga 't toch even opnemen voor Jeroen. Het is namelijk redelijk bekend dat je beter géén automatische aanvragen naar websites kunt sturen die door mensen beheert worden. Zijn het sites die automatische link-aanvragen accepteren en direct verwerken dan kan je lekker je gang gaan, maar dat zijn meestal toch geen waardevolle sites. Handmatig sites benaderen en een kwalitatief goede aanvraag indienen is volgens mij de beste methode. Software gebruiken we zelf alleen om te analyseren en te constateren, vervolgens gaan we handmatig aan de slag om het te verbeteren. In die zin is de software een prima hulpmiddel. Zelf hebben wij een mooie lijst met een paar honderd Nederlandse websites, gesorteerd op Pagerank en thema, waar we links aanvragen. Handmatig welteverstaan. Per website kunnen we bekijken welke sites er relevant zijn en waar we bijvoorbeeld ook info willen ontvangen over adverteren of specifieke vragen voor hebben. Deze lijst levert ons een hoop links op, bespaart tijd en we kunnen zo systematisch te werk gaan. Check ook eens andere, internationale fora, waar experts de software beoordelen. Algemene tendens: gebruik het niet om je site aan te melden of te verbeteren, alleen om te analyseren!
  11. Valt me op dat nog niemand de linktracker van Digitalpoint heeft genoemd (zie http://www.digitalpoint.com/tools/keywords/). Gratis en compleet met grafieken, historie, meerdere sites etc. Erg handig! Bovendien kan je daar je rankings op bepaalde trefwoorden mee bijhouden. Wel leuk om dit topic door te lezen en tot de conclusie te komen dat nagenoeg niemand dé manier heeft gevonden om zijn site te promoten! (En ook leuk om te constateren dat er gelukkig steeds meer mensen kritisch aankijken tegen beloftes als "gegarandeert" op nummer 1 in Google. Ik volg veel SEO forums, spreek veel mensen die met SEO aan de slag willen en er zijn nog zat naieve mensen die denk dat dit kan...)
  12. Beste Ben, Waarom wij het zelf niet aanbieden? Goede vraag ;) Wij kunnen alle online betalingssystemen wel integreren. Enerzijds omdat we het al gedaan hebben, anderzijds omdat het meestal redelijk eenvoudig te doen is. Op dit moment gaat onze eigen voorkeur vooral uit naar Ogone: betaalbaar maar erg compleet, eenvoudig te integreren en een goede support. Daarbij heb je met bestaande "losstaande" systemen altijd wel import/export functies via bijv. Clieop3, maar dat is volgens mij niet echt hetgeen waar je op uit was. Dan het antwoord op je vraag: onze ambitie ligt niet op het gebied van back-office systemen. Net zoals we geen systeembeheer doen willen we zo min mogelijk met administraties, backoffices en andere software te maken hebben. Door onze focus kunnen we het één beter doen, andere vragen gaan misschien stilletjes ons huisje voorbij. Zoals dit soort dingen. Overigens een zeer handig lijstje bruikbare links. Als je het echt low-budget en open source wil houden kan je op www.sourceforge.net nog véél meer goede en minder goede systemen vinden. Bij OsCommerce zijn er volgens mij ook weer standaard-modules te downloaden voor Ideal koppelingen etc. Succes!
  13. Nils: als ervaringsdeskundige in deze branche kan ik met enige zekerheid verklappen dat er veel "budgethosters" zijn met enkele tientallen/honderden klanten die een paar euro per maand betalen voor een heleboel gigabytes, emailadressen en weet ik veel wat nog meer. Echter, dit zijn ook de klanten die snel overstappen van provider naar provider, dus in dit type hostingproviders zit veel verloop c.q. risico. Vandaar de lage overnameprijzen. Succes ermee als je erin gaat ;D Als je wel een goede klantenportfolio hebt zoals andere bedrijven (ik noem geen namen ;)) kan je natuurlijk wel wat meer vragen/verwachten. Maar ook dat soort bedrijven staan weleens op dat forum aangeboden, dus kijk er eens naar zou ik zeggen. Succes!
  14. Met alle respect, maar op www.webhostingtalk.nl staan veel hostingbedrijven van "16-jarigen" te koop. Ook serieuze bedrijven, daar niet van, maar daar gaan ze volgens mij voor 2x / 3x de omzet. Wellicht kan je daar de boel te koop aanbieden en daadwerkelijk van de hand doen als je een goed bod krijgt waar je tevreden mee bent? Er zitten veel hostingbedrijven te springen om extra klanten/uitbreiding door een kleinere partij over te nemen. Beetje het idee van kralen verzamelen tot een mooie ketting zoals Heineken met brouwerijen in Rusland doet. Mocht je niet verkopen, nog een paar jaar doorgroeien en dan de boel van de hand willen doen, dan kan je de NCW erbij nemen ;)
  15. Beste naamgenoot, Je vraag is herkenbaar, krijg 'm wekelijks op m'n bordje! Echter, het is lastig om dit te realiseren tegen beperkte kosten. Je moet namelijk ten alle tijden een online applicatie aan je (offline) boekhoudpakket koppelen. Dit is te realiseren, maar hiervoor zal je hoogstwaarschijnlijk uitkomen bij óf een standaardpakket / module die bij je boekhoudpakket aangeschaft kan worden maar niet aan al je wensen kan voldoen óf maatwerk via de leverancier van je boekhoudpakket of een andere specialist. Is ook duur. (Overigens snap ik niet helemaal hoe je je boekhouding inricht: je moet toch ook je kosten inboeken om de BTW aangifte te verzorgen?) Tip: je internet-facturen een afwijkend kenmerk meegeven van je andere facturen, dan loopt 't in ieder geval niet in de war. Succes!
  16. Weleens van ELQ Hypotheken gehoord? Zitten bij ons om de hoek, onderdeel van een Britse maatschappij geloof ik... Gespecialiseerd in moeilijke gevallen zoals deze ondernemers! Of als je schulden hebt, BKR etc. Anyway, prospects voor hypotheken... Aangezien het belangrijke beslissingen zijn moeten mensen vertrouwen hebben. Veel netwerken, "aanwezig zijn" bij verenigingen e.d. zou je moeten helpen, maar samenwerking met de lokale makelaars ook. Zij komen immers bij mensen over de vloer die een huis willen kopen en een hypotheek nodig hebben. Succes!
  17. Ik denk dat het ook gaat om de sóórt SPAM. Nep-viagra pillen en universitaire diploma's hoef ik niet op de website van een bedrijf in Ghana te bestellen. Als je het bijvoorbeeld over Nederlandse bedrijven met iets als kantoormeubilair, drukwerk of andere "zakelijke" producten hebt is SPAM (of direct mail) opeens een stuk minder hinderlijk. Dat kan je meestal gewoon weggooien zonder ongewenste neveneffecten (spyware, adware, virussen etc.). Het bestrijden van viagra-SPAM kost Nederland (en ons trouwens ook) simpelweg geld, maar je kan beter de uitersten van dit probleem bestrijden dan het hele medium via één of ander vaag wetsvoorstel de nek om willen draaien. Dat lukt namelijk toch nooit...
  18. Ik denk dat Nedcar het bewijs is dat het mogelijk is, alleen hebben ze de pech dat daar een niet-succesvol model geproduceerd wordt (werd). Als er bijv. een Volkswagen Golf werd geassembleerd was 't een ander verhaal: dan hadden er misschien wel drie keer zoveel mensen gewerkt. Uiteindelijk is "alles" haalbaar, als je je kansen maar benut. Zo heeft Nederland voordelen ten op zichte van Oost Europa en Azie op het gebied van logistiek en ligging. Als je die voordelen zo benut dat ze groter zijn dan bijv. goedkope arbeid is de keus snel gemaakt!
  19. Dit is natuurlijk weer een mooie wassen neus. Verbieden heeft sowieso weinig zin aangezien de meeste SPAM toch vanuit het buitenland gestuurd wordt. Daarbij wordt hier al (terecht) gezet dat de hoeveelheid SPAM echt niet minder is geworden sinds dit (gericht aan particulieren) verboden is. Anderzijds doet de OPTA er echt wel wat mee gezien de serieuze boetes die vermeld staan op www.spamvrij.nl. Probleem is alleen wat er nu wel & niet als SPAM gezien moet worden. Termen als vi@gr@, Treat As Urgent Pls Dear Partner en We cure any desease zijn natuurlijk makkelijk te herkennen, maar is de overvloed aan shit van www.marketingsnake.com ook spam? Want dat zou voor veel bedrijven dan op zich wel weer een handige dienst kunnen zijn... Niet dat ik ze vertrouw, maar toch, het gaat erom dat het moeilijk is om een grens te stellen en dús is het lastig om wetgeving te controleren. Een mooi idee is natuurlijk dat de verzender zélf aangeeft dat hij "marketing-mail" stuurt en dat je per mailbox aan kunt geven of dat binnen mag komen (zelfde als de sticker op je brievenbus). Helaas zal dat wel niet te realiseren zijn!
  20. Goedemiddag, Betalen voor offertes... zou een mooie inkomstenbron zijn voor ons! Lijkt mij inderdaad niet echt een logische gang van zaken, maar ligt er ook aan wat er in de offerte geboden wordt. Als het meer een soort "pitch" is waarbij je de (mogelijke) opdrachtgever een concept laat bedenken e.d. kan ik me voorstellen dat íe daar iets voor vraagt. Een gewone offerte laten betalen is volgens mij ongebruikelijk. In ieder geval als het om websites gaat ;) Sprak van de week iemand die veel met grote bouwbedrijven doet: die heeft drie man in dienst die continue aan het rekenen zijn voor offertes. Circa 1 op de 10 gaat uiteindelijk door, dus grofweg gooit ie 90% in de prullenbak. Mooie vorm van kapitaalvernietiging want hij krijgt er ook geen vergoeding voor. Succes!
  21. Hi, Google wil ook nog weleens iets nuttigs opleveren als je zoekt op +naamwebsite +portfolio of iets dergelijks. Als het een kleiner bedrijf is kan je ook eens zoeken op de bedrijfsnaam i.c.m. een trefwoord als webdesign. Wij zullen niet de enigen zijn die goed gevonden worden op de naam van klanten ;) Succes!
  22. Ik sluit me bij RuMouR aan: een zwembad (niet te verwarren met zo'n nieuwerwetse hot tube of zo) is een status symbool. Ooit weleens afgevraagd hoeveel mensen een tennisbaan in hun tuin hebben en 'm nooit gebruiken? Met het zwembad zal 't niet anders zijn, maar dan kan je aan de bar wel een grote mond ophouden! En ach, als je zwembad groot en diep genoeg is om er een tv-kamer of disco van te maken... gooi er nog een paar centen tegen aan om het te overkappen & te verwarmen.
  23. Enige jammere van de SIDN is dat hun systeem sucks: het is vaak traag of "too busy". Sinds we deelnemer zijn kunnen we wel ongelimiteerd en snel gegevens checken, maar ideaal is het daar niet... Als ik écht gekke extensies moet registreren kijk ik bij www.bedrijvenweb.nl of via domein.pagina.nl of ze vrij zijn, om vervolgens via Google een scherpe prijs te krijgen ;)
  24. Ach, eigenlijk maakt het ook niet zoveel uit waar je naam vandaan komt, als íe maar pakkend is! Hierbij de oorsprong van onze naam: Waar komt “Bratpack” vandaan? De Bratpack was een groep jonge acteurs en actrices die in de jaren ’80 bekend werden en in vele films speelden. De “Brat Pack” bestond uit bekende acteurs als Demi Moore, Sean Penn en Tom Cruise. Eén van de bekendste films van de “Brat Pack” was The Breakfast Club. De term “Brat Pack” is bedacht door een redacteur van New York Magazine en is afgeleid van de term “Rat Pack”. De “Rat Pack” bestond uit een groep talentvolle muzikanten en acteurs die in de jaren ’60 furore maakten in Las Vegas, onder andere Frank Sinatra hoorde bij hen. De “Rat Pack”-leden speelden ook in films, waaronder de originele versie van Ocean’s Eleven. Het vervolg op de remake van deze film, Ocean’s Twelve, is opgenomen in Haarlem en Amsterdam. Bratpack is in Zwanenburg gevestigd: precies tussen deze steden in. Naast de Bratpack die gevormd werd in de filmindustrie, muziek en entertainment kwam er ook in de literatuur een stroming op gang die Bratpack genoemd wordt. De Nederlandse vertegenwoordiging hierin bestond o.a. uit Ronald Giphart. Eén van de bekendste schrijvers uit Nederland die o.a. “Phileine zegt sorry” heeft geschreven. Tom Cruise, Frank Sinatra en Ronald Giphart: alle drie zéér talentvolle vakmensen die het gemaakt hebben in hun vak. Bratpack staan dan ook niet voor niets voor een groep jonge, talentvolle vakmensen die het gaan maken op hún vakgebied! Staat binnenkort ook op onze nieuwe website, aangezien we zeer regelmatig bovenstaand verhalen moeten vertellen!
  25. Zelf heb ik het ook niet echt op Graydon, maar het checken van de kredietwaardigheid van klanten die (grote) orders willen plaatsen bij je is wél heel belangrijk! Iedereen (ongeacht de branche waarin je werkt) wil zeker weten of zijn aanstaande klant de eindrekening kan betalen. Naast de gegevens die Graydon van jou / de onderneming krijgt maken ze gebruik van bestanden van grote bedrijven als bijv. KPN of Tele 2 (gewoon een voorbeeld, hoeft niet zo te zijn). Aan de hand van de betalingsgegevens die ze verzamelen bij grote ondernemingen bepalen ze dan of je op tijd betaald c.q. kredietwaardig bent! En nee, ik heb geen idee waarom ze dat sh*t formulier ieder jaar toesturen... ;)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.