vdr-it

Junior
  • Aantal berichten

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vdr-it

  1. Let dan wel op met de bijtelling. Je moet dan over de vervangende auto bijtelling betalen.
  2. Je zou ook kunnen kijken naar een terminal server oplossing. Bij een terminal server oplossing werken je werknemers via een schermovername op een server. Dit voldoet aan al je eisen is makkelijk te beheren en omdat je de bestanden niet over je internetverbinding binnen hoeft te halen is het ook zeer geschikt en snel werken met een dongle. Je kunt een terminal server oplossing binnen je eigen bedrijf plaatsen of op Abonnementsbasis afnemen. Bij een fileserveroplossing moet je ook rekening houden met virussen en malware. Als één van de pc's van je werknemers besmet is kan dit via de fileserver snel worden verspreid naar de rest van je werknemers.
  3. Of hij de data nu naar een pc of server in zijn eigen bedrijf stuurt of naar google maakt niets uit. Het gaat erom dat op de locatie geen snelle verbinding beschikbaar is.
  4. Is het niet mogelijk om ervoor te zorgen dat je d.m.v. remote desktop, vnc, etc. een schermovername van de pc op locatie doet. Dit vergt beperkte bandbreedte. GPRS is voldoende. Je hebt dan natuurlijk niet alle data lokaal dus als je de data bijvoorbeeld in een database wil gaan verwerken is dit geen oplossing. Optie 2: I.p.v. de usb disk te laten versturen door DHL kun je de tijd verkorten door met de disk naar de dichtbijzijnde internetverbinding met voldoende capaciteit te rijden en alles zelf te uploaden.
  5. Als jij er geen moeite mee hebt dat je collega's altijd de gegevens(e-mail, bestanden, etc.) van je andere bedrijf kunnen inzien is dit geen probleem Je kunt het wel afschermen met rechten maar de beheerder kan dit ten alle tijden ongedaan maken en de bestanden inzien.
  6. De prijzen zijn natuurlijk ook nog afhankelijk van de benodigde opslagcapaciteit en de versie van Ms Office 2007. Bij een serieuze partij welke ook netjes de licentiekosten aan Microsoft afdraagt moet je tellen op prijzen vanaf 50 euro per maand voor bovenstaand scenario. Voor meer info kun je een P.M. sturen
  7. Ik vind je eerste zin een beetje moelijk lezen maar begrijp dat je een server wil met MS Exchange en op dezelfde server een virtuele desktop met daarop Microsoft Office 2007. Ik weet niet met hoeveel gebruikers je deze server wil gebruiken maar als jezelf de enige gebruiker bent wordt dit een flinke investering. Vooral de licenties zijn duur, omdat je voor een groot deel van de licenties voor minimaal 5 gebruikers moet aanschaffen. Ook van je server moet je een backup maken. Dit kan natuurlijk op verschikkende manieren automatisch maar je moet dit altijd controleren. Je kan bovenstaande natuurlijk ook uitbesteden. Dit is waarschijnlijk ook goedkoper omdat je dan per gebruiker licenties kan aanschaffen en je de hardwarekosten met meerdere gebruikers deelt. De externe partij kan dan tevens voor en backup zorgen en deze voor je controleren.
  8. Linux kan inderdaad een goed oplossing zijn. Mijn ervaring is echter dat 80-90 % van de MKB ondernemingen gebruik maakt van applicaties welke alleen onder Windows draaien. Denk hierbij aan boekhoudsoftware, branchspecifieke applicaties, crm paketten, MS SQL, etc. Maken ze daar nu nog geen gebruik van dan is de kans groot dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren en er als nog moet worden overgestapt op een Windows omgeving.
  9. Als je deze Samsung disk nu gewoon in je pc plugt heb je de data waarschijnlijk vandaag nog terug :) Als je moet wachten op de service van KPN kan dit inderdaad nog wel een tijdje duren. Helaas is KPN de laatste jaren van een service gerichte organisatie veranderd in een bureaucratische club.
  10. Je kunt nog proberen de harddisk uit de externe behuizing te halen en deze rechtstreeks in een pc te installeren of in een behuizing van een andere externe harddisk. De goedkope externe harddisks bevatten vaak een goedkope voeding welke defect raakt of niet meer voldoende vermogen kan leveren. Toshiba levert kwalitatief goede externe disks. voor meer info kun je altijd even een p.m. sturen.
  11. Kijk eens op www.mamut.nl Bij mamut kun je starten met een minder uitgebreid(lees goedkoop) pakket en wanneer je groeit investeren in een pakket met meer functies zonder dat je je historie(Relaties, Artikelen, Voorraad, Administratie, etc) opnieuw moet invoeren.
  12. Wou net even wat info over UsePoint bekijken op je website. De link over UsePoint op je site wijst echter door naar een site die in het bezit is van een domeinkaper.
  13. De gratis antivirus versie is alleen voor thuisgebruik en Grisoft heeft geen gratis anti-spam. Anti-spam is een onderdeel van het betaalde pakket AVG Internet Security. Ik ken het programma niet zo goed van AVG maar volgens mij is er gewoon een free anti-spam versie: http://free.grisoft.com/doc/download-free-anti-spyware/us/frt/0 Ik neem aan dat je het verschil tussen spam en spyware toch wel kent als je een eigen automatiseringsbedrijf hebt.
  14. De gratis antivirus versie is alleen voor thuisgebruik en Grisoft heeft geen gratis anti-spam. Anti-spam is een onderdeel van het betaalde pakket AVG Internet Security.
  15. Mijn klanten vinden het belangrijk één aanspreekpunt te hebben voor hun automatisering. Als ik zoals je hierboven aangeeft slechts één van deze diensten aanbied krijg je een compleet andere doelgroep. Hmm vragend opstellen vind ik wel een goed idee. Vooral met enkele prikkelende vragen. Bedankt !!
  16. Verkoopargumenten: Storingen binnen 24 uur opgelost Oplossingsgericht No-nonsens aanpak Kwalitatieve oplossingen Kennis Service Persoonlijk contact Gespecialiseerd in small business solutions Afspraak is afspraak Als ik dit rijtje zo opsom komt dit voor een groot deel overeen met wat de concurrenten bieden. In de praktijk kom ik echter vaak tegen dat ze dit wel bieden maar totaal niet nakomen. Hoe zou ik dit het beste met klanten kunnen communiceren zonder de concurrenten af te vallen.
  17. Hier ben ik mezelf van bewust. Verwacht alleen geen grote problemen als je enkele kleine bordjes om de paar dagen circuleerd. Ben ik het helemaal mee eens. Via vergelijkbare wegen kom ik ook aan de in de openingspost genoemde mon op mond reclame. Ik wil echter ook de klanten bereiken waarmee in nu nog niet via een of ander netwerk een connectie heb.
  18. Hmmm je hebt helemaal gelijk met "Uw partner in de automatisering". De mailing is wat dat betreft beter van opzet geweest. Deze is door een tekstschrijver nagekeken/aangepast. Ben nu dus ook op zoek zoals is de openingspost aangegeven naar een leuke/ludieke marketingactie die een grote dosis naamsbekendheid en potentiele nieuwe klanten opleverd.
  19. De hierboven vernoemde doelgroep is inderdaad vrij ruim. Ik wil deze doelgroep echter wel aanhouden. Branchegerichtere mailingen of campagnes is wel een goed idee. De mailing die ik heb verstuurd heeft een duidelijke inhoud. Ik denk dat het probleem is geweest dat de mailing net niet de prikkel gaf om te reageren. Het zelf bezorgen van folders is een moeilijk punt. Ik heb het er zelf eigenlijk te druk voor en een ander laten bezorgen voegt naar mijn mening weinig toe tegenover de post. Dit is wel een goed idee voor als ik in de toekomst personeel aanneem.
  20. Momenteel krijg ik mijn nieuwe klanten meestal binnen via mond op mond reclame. Ik wil echter ook bedrijven via andere wegen bereiken. Hiervoor heb ik eenmalig een mailing verstuurd met een eenvoudig reactie formulier voor een gratis vrijblijvende Quickscan van hun automatisering. Deze mailing heeft slechts een reactie percentage van 1-2 % opgeleverd terwijl de doelgroep zorgvuldig was geselecteerd. Verder adverteer ik nu 10 maanden in het lokale weekblad. Dit levert nauwelijks reacties op. Wel krijg ik vaak bij een klant die ik via via binnenhaal te horen dat ze de advertentie hebben gezien. Ik ben nu aan het bekijken hoe ik met een redelijk laag marketingbudget (<300 per maand) bekendheid en uiteindelijk nieuwe klanten kan krijgen. Één van mijn ideeën is om kleine reclamebordjes met daarop het internetadres te laten maken en deze te voorzien van een paaltje en bij stoplichten/rotondes etc. in de grond te plaatsen. Mijn vraag aan de Higherlevel leden is wat jullie van dit soort acties vinden en of jullie andere leuke/ludieke ideeën hebben. Doelgroep: Bedrijven met 1-50 computers Binnen een straal van 30 km van mijn vestigingsplaats. [titel aangepast - mod]
  21. Al ooit gedacht aan studenten?
  22. Hallo Miranda, Ik heb hier nr. 5 net even voor je uit de oud papierbak gevist. IT Control staat hier in vermeld als winnaar van de barbecue. Hij is niet geheel onbeschadigd. Als je wil dan stuur ik hem wel op.
  23. Je kunt het gratis een week proberen. Hiervoor is een code nodig die je kunt vinden op http://content.business-class.nl/index.cfm?firm=bclass&fuseaction=show.page&pageId=935
  24. Bovenstaande draad had ik idd twee weken geleden ook al een keer doorgelezen!!
  25. Sinds eind December ben ik gestart met mijn bedrijf(ICT Dienstverlener gericht op hetMKB). Ik heb een stand gehuurd op een lokale bedrijvenbeurs. De twee doelen van deze beurs zijn naamsbekendheid bij de lokale ondernemers + een aantal afspraken met potentiële nieuwe klanten. De planning is om in de stand een groot lcd scherm te monteren met hierop een bedrijfspresentatie. Verder was het mijn idee om koordjes van een usbstick met daaraan een visitekaartje uit te delen. De usbstick ontvangen ze dan als ze een afspraak maken voor een vrijblijvende Quickscan van hun automatisering. Mijn vragen: Hebben jullie nog extra tips voor het aantrekken van potentiële klanten naar de stand? Wat vinden jullie van het idee met de usbsticks? Heeft iemand goede ervaringen met een leverancier van bedrukte usbsticks? [titel verduidelijkt - mod]
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.