Jump to content

Nancy Zonneveld

Senior
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Address
  Hofstraat 26, Borculo, 7271AR, Netherlands
 • First name
  Nancy
 • Last name
  Zonneveld
 • Company or organization name
  Nancy Zonneveld
 • Website address
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  LinkedIn, Lancelots

Company info

 1. Uitbesteden aan ZZP-ers is ideaal. VA's vind ik vaak teveel "Jack of all trades, master of nothing". Video bewerken een keer geprobeerd uit te besteden aan een VA waarbij ze dat als vaardigheid had staan, maar was er niet tevreden over. Dus dan liever een gewone ZZP video editor. Maar als je echt goed wordt in bepaalde vaardigheden zou het natuurlijk goed kunnen lopen. Al twijfel ik dan wel of je jezelf niet beter het beroep van die vaardigheid kan noemen.
 2. Netjes! Je hebt ook geluk dat er niet veel concurrentie is bij deze zoekwoorden, maar met 10% doe je ook iets goed met je advertentietekst!
 3. Ik gebruik al langer Adwords en heb daarom toegang tot de zoekwoordplanner (als je net begint zie je daar geen exact getallen, alleen een benadering). Misschien heb je wat aan de volgende data: "Aqaurium laten maken" wordt 140 keer per maand op gezocht in Google en een advertentie kost ongeveer € 1,77. Prima deal. "Aquarium op maat" 720 keer per maand en kost € 1. Door het hoge aantal vertoningen bij deze misschien instellen dat je die alleen in je eigen regio toont. Hoe groot "regio" is kan je natuurlijk zelf bepalen. "Aquarium op maat laten maken
 4. Tussen passief ondernemen en voor een baas werken zit natuurlijk ook nog gewoon als ZZP-er werken.... Is dat niks? Of doe je dat tekenen/vormgeven nu als als loondienst? Als je streeft naar een hoog uurtarief (in loondienst of als ZZP-er), zuinig blijft leven en de rest gaat beleggen kan je dat ook als een soort passief inkomen zien?
 5. Ja, super irritant van Google. Zelfs de "logische" berekeningen van wat er over zou moeten zijn, etc. kloppen bij mij ook niet. Ik weet niet of je een boekhouder hebt? Ik heb nu met mijn boekhouder afgesproken dat ik alles van Google Ads in een aparte categorie van onkosten zet (net zoals je "reclamekosten", "communicatie", etc. hebt maar dan dus een nieuwe "Google Ads") en de betalingen met de bank er nog niet aan koppel. En dat hij dan met de inkomstenbelasting jaarlijks dat voor me oplost. Er zit geen BTW op, dus voor de BTW aangifte maakt dat ook niet uit.
 6. Het vervelende is... het werkt wel inderdaad! Ook in NL. Ik merk het met banners ook... te vaak tonen irritant? Misschien, maar je verkoopt er wel meer door. Met m'n eigen website heb ik jaren terug ook besloten "commerciëler" te worden. Iets wat toen ook als Amerikaans en gek werd gezien. Video van mezelf op de homepage, foto's van klanten bij de reviews tonen, prijzen online laten zien, etc. Ik vond het allemaal eng en van con-colluga's kreeg ik ook de opmerking "wow, wat commercieel!". Maar het werkt super. En ik merk zelf ook dat ik het eigenlijk fijn vind om bij soortgelijke b
 7. Als jullie mij een factuur sturen van €121, dan kan ik toch alleen €21 als BTW indienen en €100 moet ik dan toch echt zelf betalen? Nee ... De factuur bestaat uit 100% BTW (= €21) en die vorder je voor de volle 100% terug in de voorbelasting. Administratief kan het wel voor enige problemen zorgen omdat niet elk boekhoudprogramma goed raad weet met dergelijke facturen. Met de vriendelijke groeten van Nedzhibe. Ik wist niet dat zulke facturen mochten. Nieuwsgierig open ik net Moneybird om dat proberen in te voeren... maar dat gaat idd niet lukken. Dan zou ik eerst bij inste
 8. Ik snap deze zin niet: Als jullie mij een factuur sturen van €121, dan kan ik toch alleen €21 als BTW indienen en €100 moet ik dan toch echt zelf betalen?
 9. Oh ja, haha ;D Als je trouwens Evernote gebruikt kan je wel heel makkelijk door de bonnetjes zoeken. Gratis alleen wat je er bij typt, maar betaald ook tekst in afbeeldingen.
 10. Ik gebruik Evernote, daar kan ik dan ook dingen bij typen. En privé wegstrepen en zakelijke bank-overschrijvingen koppelen aan bonnetjes doe ik via een boekhoudprogramma (Moneybird). Ik bewaar geen enkel bonnetje nog in een map. En ik kan de map in Evernote gewoon delen met de boekhouder. En die zou er ook nog dingen kunnen bijschrijven of verwijderen. Maar als jij gewend bent alles bij het bonnetje te schrijven dan zou je een fotobewerkingsprogramma kunnen gebruiken om er dingen bij te typen?
 11. Mag inderdaad niet, hoe persoonlijk je de mail ook maakt. Via post en telefoon mag wel.
 12. Persoonlijk heb ik geen AOV omdat ik een partner heb met een baan waar we alle kosten van zouden kunnen betalen. Dit ook samen zo afgesproken. Zonder partner zou ik wel AOV nemen, maar dan wel de variant die pas na 2 jaar uitkeert, dat is al een stuk goedkoper. Wat ik van veel collega ZZP-ers hoor is dat ze geen AOV hebben, maar wel een broodfonds. En de reden daarvoor is dat het heel zeldzaam is om heel lang arbeidsongeschikt te zijn zoals Norbert ook al zegt. Pensioen bouw ik wel op. Hiervoor doe ik aan indexbeleggen. Meeste collega's die ik ken bouwen ook pensioen op. Alleen als
 13. Klopt, maar het klinkt alsof jij vindt dat de kapper met 20 uur het ook moet krijgen... terwijl het dus eigenlijk zo is dat de ZZP-er met hoge tarieven er geen recht op heeft. Maar om daar de wet op aan te passen... ik ken die mensen niet hoor. Zelfs mensen als Tim Ferris met een "4-urige werkweek" werken ook gewoon 40 uur per week of meer. 4 uur met klanten, maar de rest besteden ze aan eigen projecten en die tellen gewoon mee. Ook voor die kapster. Als je echt weinig verdient en/of qua uren er net wel/niet aan komt zou ik het echt goed bij houden, maar als je meert verdient en/of
 14. Adwords is mijn nr. 1 bron voor nieuwe klanten, ben er heel blij mee. Maar je moet wel iets meer vertellen voor we tips kunnen geven. Wat verkoop je? Dienst B2C, Dienst B2B, webshop, etc.? En hoe ziet je website er nu uit? (je moet een redelijke website hebben anders is Adwords zonde)
 15. Wat je omschrijft is een gewone reclamevideo... dat zal niet snel viral gaan. Ik moest denken aan Thierry Baudet bij het woord "geurzakjes". Misschien een geurzakje met lavendel maken in de vorm van Thierry Baudet? (het is wel weer even geleden... het liefst lanceer je dat direct daarna) En dan zijn er misschien ook andere geuren met andere bekende figuren te bedenken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept