Jump to content

dutchman

Senior
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Country
  Spanje
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Tijarafe
 1. Ze hebben niets op op schrift gesteld, alleen even gebeld. Blaffen dus. En heb je bewijs dat die advertenties Marktplaats in opdracht van die importeur worden verwijderd?
 2. Duidelijk verhaal! Het gaat hier specifiek over de bitcoin, maar kan je ervan uitgaan dat dit voor alle cryptocoins geldt?
 3. Ik zou het lekker laten gaan. Hij heeft een mooi bod afgewezen, jij maakt het waar met de .nu of met de .info. Hij kan niets met de .nl omdat jij de merknaam hebt. Als jij goed draait, komt hij over een jaartje bij je terug om alsnog in te gaan op je bod. En dan speel jij 'hard to get'.
 4. Vroeger waren de boeren harde werkers, die voor dag en dauw de mouwen van de overal opstroopten. Tegenwoordig gaat alles automatisch, Erna 1 tot met 81 bepaalt zelf wanneer ze naar de melkrobot gaat - dankzij door de banken geleverde investeringen - en hebben ze tijd over, die ze kunnen (moeten) besteden aan de aflossing, want de bank heeft ook de steeds minder betalende Campina stevig in de kneep, dan maar open dagen en (biologische) ijsjes verkopen. De drift van de boer vangen we allemaal ::) N.B. ik woon trouwens op het platteland. Als de traditionele boerenleenbank enerzijds de boeren het vuur na aan de schenen legt met gedwongen schaalvergrotingen en anderzijds pinautomaten laat verdwijnen (het werpt wel een ander licht op plofkraken; geen insinuatie, het is al verschrikkelijk genoeg voor al die automaten), waardoor iedereen zich wel gedwongen ziet te betalen met de pin, smartphone of ander middelen, dan versterkt het boze gevoel van onrecht ten opzichte van de traditionele bank die van twee walletjes eet zich evenredig.. Brave, nieuwe wereld!
 5. Zeker omdat Little Love letterlijk 'weinig liefde' betekent... ;) Ja, maak er bijvoorbeeld "lots of love" van.
 6. Maar jij hebt dan ook geen review achtergelaten na een ervaring bij ons... ;D 'Verassend goed' is even prima als noodzakelijk voor de uitvaartbranche.
 7. sowieso leuk om de blog te lezen. Dat is kennelijk al de helft van het werk. Misschien moet je voor jezelf het volgende vaststellen: - ik bepaal wanneer de wintereditie uitkomt. Punt. Waarmee ik eigenlijk wil zeggen: dicteer je klant; zij hebben het al druk genoeg. Maak het ze makkelijk. Dit is de lente-editie, de zomer-editie, de herfstspecialiteit etc. Je hebt het qua media al op orde kennelijk, dus wrijf het in hoe het bij jou werkt.
 8. In een lang, grijs verleden heb ik met een klant voor de (studenten)chauffeursdienst iets vergelijkbaars afgesproken. Ze namen zo'n 100 uur per maand af en zouden pas na minimaal 60 dagen betalen. Qua liquiditeit was dit even lastig, maar na de eerste hobbel werkte het prima. Dat kwam ook doordat ze verder niet aan het uurtarief tornden. Dus wat dat betreft geen concessies doen.
 9. Tjonge, jonge, reacties in het invulformulier. Er zijn maar liefst 3 partijen die het zelf ook overkomt. Wat een hel. Waar maak je je druk over? Serieus! Kan je niet gewoon overgaan tot ondernemen?
 10. Misschien kan je de voorraad in de koelkast aanvullen voor bijvoorbeeld een borrel, kaasplank etc.? Dus niet per se voor een lunch. Maar wel voor andere momenten. Als je dagelijks - ik noem maar wat - een paar tientjes 'overhoudt', dan kan je daar eens per week iets leuks voor doen met elkaar. Geen haan die er naar kraait, als je maar binnen budget blijft. Of dit mag laat ik graag aan iemand anders over :)
 11. 'apen uit de mouw' en dan de 'zelfredzaamheid' uit een ander topic Om gek van te worden zo'n forum! ::)
 12. Een CV voor de erowebsite? Een plugt, drie kijken toe. En vangen maar.
 13. ik heb dit ook meegemaakt en maak me er verder niet druk om. Waarschijnlijk worden domeinnamen met een zekere ranking geregistreerd nadat ze uit de periode van quarantaine zijn. Ongeacht de naam worden er schoenen op gezet. Vreemd businessmodel, dat wel.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept