Jump to content

Maxol

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  te veel om op te noe

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Die loyaal zijn.
 • My opinion about entrepeneurship
  Eerst aan de klant denken.
 • My opinion about innovation
  Een must!
 1. Helemaal mee eens met Van Dijk. Een boekhouder hebben voor je bedrijf betekent niet dat je geen controle meer hebt over de financiële zaken (van subsidies tot aftrek mogelijkheden) of het nou een BV of een eenmanszaak is. Je moet altijd inzage kunnen hebben in je administratie en weten waar je staat. De keuze van een boekdhouder is hier heel erg belangrijk. Iedereen kan zich vergissen maar je moet het wel op tijd herstellen. Communicatie (begrijpelijke!!!) is heel erg belangrijk. We hebben (mod edit link naar eigen site verwijderd). Om terug te komen op je vraag of je een controle check moet laten doen of niet? Als je geen goed gevoel hebt en niet tevreden bent dan is het niet goed als je het niet doet. Ook al hebben we allemaal software's boekhouden en belastingzaken blijft mensen werk. En mensen vergissen zich zo nu en dan. Neem geen gok en ga je gevoel af. De stap zal je boekhouder ook op scherp zetten.
 2. Voor een buitenlandse klant van ons zijn we juist bezig om een rekening(courant) te openen. Een handige tip van een van onze reageerders is non-residents van ABN. Bedankt!!
 3. Sinds ik me bewust van ben geworden over kredieten, hypotheken, ed ken ik BKR. Een instantie die in het leven is geroepen ter bescherming van de (financiële) maatschappij. Maar er altijd gevallen geweest die onterecht dan wel voor hele kleine gevallen (echt om te lachen gewoon) een negatieve codering hebben gekregen. Maar om op je vraag op terug te komen... je kunt het zo moeilijk maken als je maar wilt of het allemaal zo simpel en praktisch houden. Dat je een negatieve BKR hebt wil niet zeggen dat je wordt uitgesloten van het econimisch verkeer hier in NL. Er zijn altijd wegen (legaal) om weer een financiël bestaan op te bouwen.
 4. Als een bedrijf die beide heeft heeft gebruikt (nog steeds) is mijn ervaring dat SEA zonder SEO veel duurder is. Je site moet optimaal toegankelijk zijn wil je voor SEA niet veel geld betalen. Die toegankelijkheid krijg je met unieke content; goede zoekwoorden (die matchen op de inhoud); snelle laadtijd van je site; en al al de andere technische ingrepen. Het enige wat je bij SEA niet per sé nodig hebt is linkbuilding. En linkbuilding is de helft van SEO.
 5. Waarde van je webshop (of van welk bedrijf(je) dan ook, of het nou groot of klein is) zou je met bepaalde regels kunnen bepalen. Regels die weer 's bij hun eigen catogerie tuis horen. Waardebepaling voor een installatiebedrijf wordt anders gedaan dan een horeca zaak. Webshops worden dan weer behandeld. Daarvoor heb je meerdere indicatoren nodig. Van hetgeen wat je aangeeft (3k) zou ik (volgens mij niemand) geen zinnig woord kunnen zeggen.
 6. Je kan maar 1x worden belast voor een product afkomstig buiten de EU. Heb je trouwens al voor een opheldering gevraagd bij DHL? Normaal gesproken zou dat bij DHL niet mogen gebeuren. We doen nl al jaren zaken met DHL en UPS.
 7. "Ben ik (niet) helemaal (niet) met je eens." hi hi... Ze (ondernemers) moeten iets van financiële basiskennis hebben om elkaar (de boekhouder en opdrachtgever/ondernemer) te kunnen begrijpen en dat de communicatie goed verloopt. Hier ben ik met je eens. Soms kijken ondernemers als herten die naar een koplamp staren als je bepaalde dingen wilt uitleggen. Voor de rest (ben ik steeds van mening) moet de meerwaarde vanuit de boekhouder komen. Flexiebel, toegankelijk, vooruitdenkend, team-player, strateeg zijn dan met name de eigenschappen die ze moeten hebben.
 8. Bank zou NIET zomaar eenzijdig dat wat ze hebben gedaan mogen doen!! Druist tegen alle fatsoensnormen. Heb je wel met de juiste mensen binnen de bank overleg hierover gehad?
 9. Beste mensen... we hebben bijna hetzelfde probleem met conversie. We redelijk wat traffic (kan natuurlijk altijd meer) maar conversie-gehalte is laag. We doen het niet met adwords, maar hebben ervoor gekozen om SEO goed aan te pakken. Ik begrijp dat de form / inhoud van je landingspagina(s) hier heel belangrijk is.
 10. Ik heb wel een advies voor je: je zoekt op google naar een (voor jou gevoelsmatig) geschikte boekhouder in je regio en gaat met hem/haar in zee. Je spreekt een vasttarief (p/j of p/m) af en controleert regelmatig of het goed gaat.
 11. Doe het wel schrijftelijk waarin je eea uitlegt.
 12. Laat toch administratie en boekhouden aan deskundigen over. Hoe simpel nou z'n programma is (of het nu prof of simpel er uit ziet) het gaat er toch uiteindelijk wat er in staat en om de architectuur daarachter.
 13. Al sinds twee maanden lid van Higherlevel, maar tot nu toe nog niet echt voorgesteld. Bij deze dan... Om te beginnen onze website Al sinds twee maanden lid van Higherlevel, maar tot nu toe nog niet echt voorgesteld. Bij deze dan...Om te beginnen onze website. Met een hoop trek&douw werken aan de SEO kant uiteindelijk toch nog redelijk geworden. Niet uitbesteed maar zelf aan de slag gegaan. Wil je tips an adviezen van iemand die zelf in het SEO veld is geweest (nog steeds is) ben ik hier om je de weg te wijzen. Vraag gerust!! Kijk naar de site en geef je mening (wordt op prijz gesteld!!). Je kunt ons ook volgen op Twitter al gebeurt op moment daar niet zo heel erg veel. We zijn een administratiekantoor met 20 jaar praktijk ervaring. Dat betekent dat we de meeste sectoren van waar we de administraties verzorgen ook daadwerkelijk kennen. Niet alleen administratief, maar qua werkwijze, marketing, productie, operations, HR (personeelsbeleid) en strategisch. In de administratie (belastingadvies hoort er gewoon bij) telt praktijk ervaring als toegevoegde waarde. We stelen immers een administratie van een onderneming op en voert deze uit in een voor ons niet onbekende branche / sector. Net als met internet marketing verdiepen we ons met datgene waar we mee bezig zijn. Dit doen we voor ons, zodat we kwaliteit kunnen leveren. Hier op Higherlevel zullen we ons dan ook regelmatig laten zien en proberen een positieve bijdrage te leveren.
 14. Maxol

  BTW en huur

  o ja... mocht je toch moeilijkheden krijgen .... Mod edit: dank voor je vorige antwoord, maar deze is tegen de huisregels: geen acquisitie AUB!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept