Ga naar inhoud

[RE-DESIGN HL] Wat is er nieuw?

Aanbevolen berichten

Naast uiteraard de algehele look & feel, zijn er ook flink wat technische zaken veranderd. Zo zijn flink wat modules versimpeld en overzichtelijker gemaakt. In dit topic hebben we de belangrijkste updates opgesomd:

 

Waar mogelijk is de informatie uit de verschillende onderdelen van Higherlevel.nl aan elkaar geknoopt. Zo vormt het profiel dé plek waar alle informatie samenkomt: er is meer ruimte voor expressie van jezelf met bijvoorbeeld een fotoboek waar je elke foto die je maar wilt (binnen de forumregels uiteraard) in kwijt kunt, zijn op één plek je recente forumactiviteiten zichtbaar, en stellen Expert members zich in hun profiel aan je voor.

 

Zoekfunctie: door een andere indexering èn een betere achterliggende zoektechnologie, is deze vele malen sneller en - veel belangrijker - relevanter. We hopen dat de zoekfunctie hiermee dé methode wordt om de enorme rijkdom van Higherlevel.nl te ontsluiten!

 

De Artikelenbank is flink versimpeld: het vormt nu dé plek om snel en eenvoudig interessante links naar artikelen over innovatie en/of ondernemerschap te delen met andere HL-leden. Tegen spam wordt hard opgetreden, zodat dit uit kan groeien tot een waardevolle bron van lezenswaardige artikelen.

 

Columns krijgen meer aandacht: immers, we hebben een aantal zeer lezenswaardige en leerzame columnisten. We zijn er erg blij mee dat zij hun kennis met ons delen, en bieden uiteraard de ruimte aan iedereen die ook columns of artikelen wil aanleveren.

 

Ook is de technische basis van Higherlevel.nl zodanig ingericht, dat we helemaal klaar zijn voor verdere groei in de toekomst.

 

We hebben nog wat dingetjes achter de hand dus blijf ook de komende dagen Higherlevel.nl in de gaten houden!

Link naar reactie

Gisteren net een nieuwe PC aangeschaft, knalt er vandaag een geheel vernieuwd HL van mijn scherm! Ziet er goed uit, complimenten!

 

Succès en groet,

 

Hans

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Ontwerpend Onderzoeker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie
Christine: Ik was na 6 jaar wel een beetje gewend aan HL, nu is het ineens heel anders!

goed werk, team!

 

Ik ben nog niet zo lang bij het higherlevel forum. (nog geen maand)

 

Het was dus ook een verassing om een re-design mee te maken!

Ik vind de uitstraling erg mooi en fris!

De witte en rode kleuren vind ik ook goed passen. (zakelijk, objectief, helder)

 

groetjes

Pieter

 

Pieter

Link naar reactie

Ik vind het een mooie verbetering, ziet er tof uit en wat moderner... Nu nog even uitvinden of het smartphone portable is...

Dus mijn complimenten ;)

 

Bij deze laat Ik weten dat HL wel goed te bereiken is Met mijn Htc touch smartphone. Alleen een puntje (maar nog wel logisch omdat het geen mobile site is) dat misschien nog ter verbetering kan worden aangebracht is de kopjes kleiner, het is immers een kleiner beeld en dat je niet steeds zo ver hoeft te scrollen naar beneden omdat er nog zoveel tussen staat dat voor veel gebruikers, die dan toch al lid zijn van HL, al weten hoe het werkt.

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
 • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
  Deze verzenden we elk kwartaal.

 • Wie is er online?
  10 leden, 230 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 75.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...