Sancho is de draad kwijt

Aanbevolen berichten

Het zelfreinigend vermogen van HigherLevel neemt een merkwaardige vorm aan. Daar waar de mods het moeilijk krijgen, omdat iemand tegendraads geluid maakt, verdwijnen berichten en soms hele draadjes. Natuurlijk kunnen we het niet iedereen naar de zin maken en is het in voorkomende gevallen echt lastig om te eigenwijze types zich een beetje naar de forumregels te laten schikken, maar nu lijkt het erop dat ook hier politiek wordt bedreven.

 

Kunnen we het nog hebben over normen en waarden, gedragsregels en behoorlijk taalgebruik, maar wat zit daaronder? Is het een geval van te weinig mogelijkheden om buiten de eigen kaders te kijken? Vechten we tegen windmolens? Willen we als ondernemers niet (meer) horen dat er een andere werkelijkheid bestaat dan de eigen leefwereld?

 

Sancho denkt dat ook voor de mods geldt, dat als zij op een of andere wijze persoonlijk geïrriteerd raken, door mensen die er klaarblijkelijk een ander idee op nahouden, ze ofwel zich afzijdig moeten houden, ofwel de openheid betrachten, die het mogelijk maakt om een gesprek te voeren. Dissidenten maken het juist spannend en kunnen heel erg goed onze ideeën aan de toets der kritiek onderwerpen.

 

Sancho

 

 

 

 

Sancho is de realistische tegenhanger van de dromende Don Quichot, die reuzen zag in windmolens :: In zekere zin is Sancho een pragmaticus die met beide benen op de grond staat en Boerenslim.

Link naar reactie

Voor zover ik het kan zien worden alleen discutabele berichten verwijderd wanneer de topicstarter het forum misbruikt als ventilatieklep voor frustraties of agressie. Dit is een forum over innovatie en ondernemerschap, geen praathuis over wereldcomplotten en politiek. Het leuke aan internet is dat je talloze mogelijkheden hebt om je mening te uiten, maar dat hoeft niet perse allemaal op dit forum.

 

Meest recent voorbeeld betreft een zgn innovateur die voorstelt politici op te hangen en verdrinken. Wie is er nou de draad kwijt? Elders kondigde hij trouwens aan te vertrekken van dit forum, vanwege de collectieve domheid. Kijk, zo werkt het zelfreinigend vermogen weer. Als hij zelf een forum begint met Sancho als bezoeker, is het intelligentiequotient 100%!

 

 

Laat ik het kort houden: de architecten van vrijwel al het wereldse kwaad zijn inmiddels volledig geïdentificeerd en de dossiers met harde bewijzen zijn minimaal driemaal vuistdik. (Het zijn dus niet de moslims of de bekende Schurkenstaten.)

 

Ik stel dus voor om de architecten van het kwaad met wortel en tak uit te roeien. En wat mij betreft moet idem gelden voor hun Nederlandse slippendragers. Dus wat mij betreft wordt het tijd voor een nieuw bevrijding van ons geliefde vaderland en een afrekening met de landverraders van deze tijd. Bewindslieden als Balkenende, Maxime Verhagen en mister JSF Jack de Vries, hebben hun ziel aan de duivel verkocht, het glas geheven met Amerikaanse oorlogsmisdadigers en zich openlijk loyaal verklaard aan de architecten van het kwaad. Hoogverraad? Zoiets dus.

 

Merkava, is het voorstelbaar dat er eerdaags meer dan voldoende werkloze bouwvakkers zullen zijn, die allemaal graag een handje willen helpen om een mooi eikenhouten schavot te timmeren en deze op het Haagse Malieveld te plaatsen? En wat dacht je van gepensioneerde scheepslassers, die eerdaags geen maandelijks pensioen meer krijgen? Misschien kunnen die een single-use duikboot in elkaar lassen en zo hier en daar wat lasnaden een beetje half half doen? Dan bieden we onze landverraders een onderwatersafari op het ijsselmeer aan?

 

Trust me Merkava, als eerdaags het moment daar is, dan zal ik me wel melden aan het politieke front. Ik heb goede referenties inzake het bieden van adequate oplossingen en heb ook afdoende ervaring in het hardhandig elimineren van boeventuig.

 

 

Als het nou een beetje interessant geformuleerd was...

Hiep hiep hoera: honderd jaar A4  :partying-face:  (DIN = Duits Instituut voor Normalisatie)

Link naar reactie

Het al dan niet tijdelijk of volledig weghalen van het Crisis: The world's next top model draadje is hoogstwaarschijnlijk gebeurd nadat ondergetekende gisteravond bij de mods heeft aangegeven dat er in de laatste post, waarin iemand zichzelf eerst een grens oplegt, vervolgens deze grens, en daarmee in mijn ogen een "fatsoensgrens", overschrijdt door een [edit] toe te voegen welke kant nog wal raakt.

 

Daar er niet meer over "de inhoud" geschreven werd, maar van beide kanten op "de man af"

 

vent / wijf

 

een ruzie aan het ontstaan was die überhaupt niets meer met ondernemen, noch met dit forum te maken had.

 

 

Link naar reactie

Dit is een forum over innovatie en ondernemerschap,

 

Mijn mening is dat dit forum hier al een tijd niet meer overgaat. Het lijkt meer op een "check my site" club. Ondernemerschap is iets heel anders dan zelfstandig bezig zijn met een hobby.

 

Maar goed, censuur is natauurlijk altijd een moeilijk punt in een democraties forum. Ik kan mij echter wel vinden dat er een bepaalde voorkeur danwel wildgroei is.

 

Het lost zich van zelf wel op.

 

P.s en ook frustraties horen bij ondernemen, misschien heeft zo iemand ook hulp nodig.

Link naar reactie

Hi Twa,

 

Ook weer aan het front? Welkom terug iig!

 

Topicstarter was Mikky, nav een nieuwsbrief van Targon. Er werd gevraagd naar de ideeën van HL leden ivm een uitzending van Zembla, over het angelsaksiche managementmodel en evt wijzigingen daarop ivm de crisis. Sancho kan zich voorstellen dat dit de ondernemers niet zo sterk raakt, maar gelooft wel dat het niet helemaal buiten ons bereik ligt.

 

Hi Paperclip, wist dat jij er ook bij zat... want Sancho leest deze topics aandachtig mee..

 

Goed dat je het afgekapt hebt, want persoonlijke aantijgingen op de man af, daar houdt Sancho ook niet van. In deze denkt Sancho dat goed voorbeeld, goed volgen veroorzaakt. Vandaar.

 

Omdat uiteindelijk geen enkele theorie in redelijkheid houdbaar blijft (zitten altijd aannames onder die niet te bewijzen zijn), is het met dit soort onderwerpen belangrijk om niet op de man af te rekenen. Meningsverschillen bestaan nu eenmaal, maar plaatsen de ander niet in het domein van de idioten. Er kennis van nemen en roepen dat je het er niet mee eens bent volstaat dan.

 

Sancho

Sancho is de realistische tegenhanger van de dromende Don Quichot, die reuzen zag in windmolens :: In zekere zin is Sancho een pragmaticus die met beide benen op de grond staat en Boerenslim.

Link naar reactie

Er is de laatste weken weer veel geschreven over a.o. websites, webshops, SEO / adwords / keywords, transport / verpakkingen, de crisis, marketing, financiële / juridische zaken, MVO / OOO, samenwerkende ondernemers en innovatie.

 

Eergisteren, vrijdag 13 maart, was ik voor de zoveelste keer op de Nationale Carrièrebeurs, ik kon er maar even zijn maar was toch weer verbaasd hoeveel een blauwe plastic zak waard is, grijze en zwarte tasjes zag ik ook voorbij komen, daarnaast ook veel lange gezichten van bezoekers die het gesloten gedeelte van de beursvloer niet op konden komen.

 

Sorry, verkeerde kleur plastic zak!

 

(Een inhoudelijk onderscheid maken d.m.v. kleur van de topics? Een gesloten gedeelte binnen het forum?)

 

Een beurs bezoeken vind ik geweldig, de stand en zijn bemanning, de bezoekers, de bedrijven en hun producten / diensten. Daarnaast kijk ik er naar de “concurrentie” als het gaat om interactiviteit met de beursbezoekers. Doe ik er ideeën op en ontmoet ik er altijd interessante mensen.

 

Een bezoek aan Higherlevel is voor mij dan ook een beetje als een beurs bezoeken, ook hier lopen leden met een plastic tasje rond, anderen bemannen hun stand. Soms geven we wat uit dat tasje of hun stand aan anderen en soms stoppen we wat terug in onze eigen plastic zak. Natuurlijk heb je altijd bezoekers die alleen komen om hun plastic tas zo vol mogelijk te proppen om weer te vertrekken, anderen hebben een stoffen tasje over hun schouder hangen, weer andere bezoekers hopen hun plunjezak te kunnen legen om hem weer draagbaar te maken.

 

Op dit moment lopen er alleen veel leden met een oranje plastic zak rond. Zij bezoeken slechts een klein gedeelte van de beursvloer, al deze bezoekers staan allemaal bij de ingang rond een paar standjes. Hierdoor wordt het voor een heleboel bezoekers moeilijker om bij de standjes elders op de beursvloer te komen. Sommigen bezoekers draaien hierdoor om en verlaten direct deze prachtige beurs.

 

Momenteel broeit er iets, iets wat sommigen aan het denken heeft gezet. Anderen laat het echter helemaal koud. Sommigen hebben elkaar zelf het bloed onder de nagels uit gehaald.

 

Higherlevel is in mijn ogen als de “preform” van de meest bekende fles(sen) op aarde, een reageerbuis, een forum dat momenteel zijn puberteit niet wil ontgroeien. Een ruwe diamant die nog niet (volledig) geslepen is/of geslepen wil worden.

 

Het broeit maar wil nog niet echt bloeien.

 

Ik wil daarom eens, i.p.v. olie op het vuur te gooien, water op het vuur gooien om het te doven en te kijken of de as vruchtbaar is, de bodem bewateren , om te kijken of er daadwerkelijk iets kan bloeien, bloeien en wellicht groeien,

 

Groeien naar een Higher Level

 

Elke ondernemer wil met zijn bedrijf groeien, groeien naar een bepaalde volwassenheid van zijn/haar/hun bedrijf. Sommige ondernemers zullen deze groei snel doorlopen terwijl andere ondernemingen nooit het volwassen stadium, laat staan een hoger niveau zullen bereiken. Om mij heen zie ik ondernemers die in de afgelopen jaren heel er gegroeid zijn, zowel hun ondernemingen als de ondernemers achter deze ondernemingen.

 

Veel van hen heb ik weer in mijn netwerk mogen opnemen, sommigen wachten nog af of hebben mijn uitnodiging nog niet in goede orde ontvangen, anderen zal ik nog moeten overhalen of van hen wellicht een stuk vertrouwen moeten (terug)winnen.

 

Een ontwikkeling naar een "nieuwe vorm van samenwerken" zou ik dan ook bespreekbaar willen maken, wellicht op neutraal gebied, en daarvoor zoek ik hulp.

 

Hulp van mensen die met mij en elkaar willen samenwerken, mensen die willen ondernemen, innoveren, ideeën en ervaringen willen delen, mensen die open staan voor veranderingen, mensen die over de horizon durven te kijken.

 

Een samenwerking waaruit "tastbare" producten en diensten voortvloeien.

 

 

520349063_6_hMaP.jpeg

 

Link naar reactie

Beste Wim,

 

Ik heb je stukje nu een paar keer gelezen. En ik moet je eerlijk zeggen, ik vind het een hoop vaag geleuter met een hoog tsjakka-gehalte. Waar heb je het in godsnaam over?

 

'Een nieuwe vorm van samenwerken': leg eens uit. Wees eens concreet. Waarom is dit nu niet bespreekbaar?

'Hulp van mensen die met mij willen samenwerken': ik wil best met je samenwerken hoor. Maar ik heb geen flauw idee wat jouw werk inhoudt, dus verlicht me maar eens.

'Mensen die willen ondernemen, innoveren, ideeën en ervaringen willen delen, mensen die open staan voor veranderingen, mensen die over de horizon durven kijken.': hierbij krijg ik zin om het NL-volkslied te gaan zingen en een dijk te gaan bouwen of zo. Ook doemen er bij mij beelden op van fris gewassen jochies in maatpakjes in nette kantoortjes die elke dag met zo'n zin gemotiveerd moeten worden.

 

Kijk eens om je heen hoe de wereld in elkaar zit, er zullen altijd mensen met oranje plastic zakjes blijven. Je moet hier op de forum gewoon de krenten uit de pap vissen en flauwekul-postings negeren, dan heb je hier een leuke tijd en doe je goede contacten op bovendien.

 

 

Link naar reactie

Je moet hier op de forum gewoon de krenten uit de pap vissen en flauwekul-postings negeren, dan heb je hier een leuke tijd en doe je goede contacten op bovendien.

 

Helemaal mee eens. Kan het zelf niet beter samenvatten

 

 

Specialist op het gebied van "advertising by products",

vinder van het juiste geschenk voor uw doel.

Link naar reactie

Hmmm, het blijft akelig stil in dit draadje..

 

@ Caspar en Rien.

Mee eens dat Wim nog iets concreter moet worden, maar dat zal ook afhangen van wie er met hem mee wil op avontuur. Het wordt pas concreet als je weet wie er meedoet, met welke inhoud.

 

@Highio

Dat draadje is ook een voorbeeld van hoe het escaleert, maar het kan erger, zoals in het verwijderde draadje.

 

Sancho gaat vandaag op reis.. Tot vanavond

Sancho is de realistische tegenhanger van de dromende Don Quichot, die reuzen zag in windmolens :: In zekere zin is Sancho een pragmaticus die met beide benen op de grond staat en Boerenslim.

Link naar reactie

 

Tijd voor een vrolijke noot. Ik ben relatief nieuw op higherlevel.nl, de vraag of dat me onwetend maakt laat ik hier even buiten beschouwing. Vooralsnog is er constructief gereageerd op het opkomende duurzaamheidsvraagstuk, 30 reacties binnen een week is een aardige score. Ook over de kwaliteit van de reacties ben ik enthousiast. Is dat niet samen werken? Dit forum is ideaal voor de ontmoeting tussen praktijk en theorie. Met de feedback kan ik aan de slag, wat speelt er, waar loopt men tegenaan. In hoeverre geloven we in verandering, en wat verstaan we onder innovatie? Al met al wordt het met de dag tastbaarder.

 

Het is een kwestie van geven en nemen. Ik denk dat we allemaal slim genoeg zijn om te realiseren dat persoonlijke aantijgingen onder de noemer zwaktebod vallen. Maar innovatie en ondernemerschap voeden verandering en daarmee weerstand. Dus laten we voorzichtig zijn in onze censuur, om zo het doodbloeden van de discussie te voorkomen. Gas geven mag naar mijn inziens, maar wel binnen de perken.

 

Het genoemde voorbeeld valt hier buiten en ademt verbittering. Verbittering is geen impuls voor een goede discussie en het is al helemaal geen katalysator voor innovatie en ondernemerschap.

 

Of heb ik nu een oranje plastic tas?

 

 

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie

 

Nee het ging om deze draad;

Crisis: The world's next top model

 

De discussie die daar ontstond naar aanleiding van innovateur is in zijn geheel van het forum verdwenen.

 

Want? Het stuk wat ik gelezen heb (en ook aan bijdroeg) was naar mijn mening relevant voor dit forum.

 

Dat onderdelen die niet aan de normen voldoen, verwijderd worden, OK, maar de andere delen kunnen toch teruggezet? Mocht dat niet gebeuren dan zou enige uitleg waarom het niet teruggezet wordt, wel fijn zijn.

r.i.p. Fred Wiersma | IN MEMORIAM

Link naar reactie

Hallo Casper,

 

Ook ik heb jouw en de andere reacties, waarvoor dank, meermaals doorgelezen om een eerste, hopelijk bevredigend, antwoord te kunnen geven.

 

Voor alle duidelijkheid het gaat niet om de kleur van de tasjes maar om de inhoud ervan.

 

Allereerst wil ik ingaan op je post omdat ik het “beschreven beeld ”, wat je schets, niet het beeld is dat ik voor ogen heb.

 

Ik zie geen fris gewassen, beige hemd, rode band om de arm of ongewassen anti-noemmaariets jongens en meisjes die allen schreeuwen om aandacht. Ik wil niet in een bepaalde groep denken. Dat vind ik een begrensde visie, kortzichtig en niet open.

 

Nee ik zie veeleer een grote tafel waar mannen en vrouwen, van alle kleuren, samen een open discussie aangaan omdat zij ervoor kiezen deze aan te gaan. Met een ander doel dan de krenten uit de pap te vissen.

 

Met het doel “hun plastic” zak om te keren op de tafel, te kijken waar de een wat kan missen en de ander wat kan gebruiken, wellicht met het doel een product of dienst hieruit te laten voortkomen.

 

Ik loop, met onderbrekingen, al een tijdje op HL rond en moet zeggen dat er in den beginne een andere attitude van de mensen die hier rondliepen was. Er werden veeleer krenten uit het plastic zakje in de pap gebrokkeld, veelal door leden die zelf al niet zo veel krenten in hun zakje hadden.

 

Het feit dat SIRE moet beginnen met een honderdste poging ONBEWUST Asociaal.nl zegt in mijn ogen genoeg hoe ik denk over het “krenten uit de pap halen” en over de manier waarom sommige mensen op elkaars reacties reageren.

 

Ik wil best met je samenwerken hoor. Maar ik heb geen flauw idee wat jouw werk inhoudt, dus verlicht me maar eens.

 

Dank dat je hier laat zien dat je open staat voor het onbekende. Je hebt in mijn ogen al over de heg gekeken, iets gezien, gelezen. Wellicht moeten we samen maar eens genieten van een Romeo y Juliet, een glas whiskey en een goed gesprek.

 

Ik kijk elke dag om me heen, en heb wel een goed beeld van de wereld en hoe deze in elkaar zit. Tien jaar geleden hoefde je op de Oostenrijkse pistes je ski’s niet aan een ketting te leggen, een abri is niet veilig als er een poster van een bekend ondermode merk in hangt, kent je nog een buurt waar de deuren open staan of een touwtje door het spiekraampje hangt.

 

Tijden en mensen veranderen en deze veranderingen zijn niet altijd in positieve zin.

 

Ik zie in veel reacties, over heel HL, dat mensen zich persoonlijk aangesproken voelen. Ben ik niet goed genoeg? Heeft hij het nou tegen mij? Etc.

 

Deze reacties vallen voor mij in de sectie posts die ik probeer te negeren. Uiteindelijk bestaat een gesprek, net zoals veel dingen in het leven, uit geven en nemen.

 

De mensen zijn in mijn ogen vergeten dat zij ook “een positieve verandering” teweeg kunnen brengen. Om een dergelijke verandering teweeg kunnen brengen heb, bijval en hulp nodig.

 

Nou ga ik mijn pa bezoeken, die mist weliswaar “enkel” zijn onderbeen, maar neem van mij aan, hij is er na anderhalf jaar nog niet vrolijker van geworden.

 

 

 

Link naar reactie
Daar er niet meer over "de inhoud" geschreven werd, maar van beide kanten op "de man af"

 

Een van die beide kanten was ik (natuurlijk).

 

Ik was een beetje kwaad (massive understatement) dat iemand anders iedereen die niet over zijn stokpaardje wilde nadenken als nutteloos en onbruikbaar (of termen van gelijke strekking) afdoet. Mijn woordkeuze in de laatste regels had inderdaad wat zorgvuldiger gekund.

 

Ik had het prima gevonden als dat er door een moderator uit geschoond was. Het compleet verwijderen was mijns inziens niet nodig.

 

Wat echter een stuk kwalijker is, is dat sindsdien blijkbaar meer zaken verwijderd worden. Ik heb gisteren om 14:25 een antwoord geplaatst in het draadje over corporate webvideo, en dat is zonder enig bericht verwijderd.

 

Ik zou graag een reaktie van de beheerders willen zien waarin dit beleid (als het dat is) wat nader toegelicht wordt. Als er namelijk op deze manier feitelijk gecensureerd wordt, dan ben ik heel snel weg.

Link naar reactie

Want? Het stuk wat ik gelezen heb (en ook aan bijdroeg) was naar mijn mening relevant voor dit forum.

 

Dat onderdelen die niet aan de normen voldoen, verwijderd worden, OK, maar de andere delen kunnen toch teruggezet? Mocht dat niet gebeuren dan zou enige uitleg waarom het niet teruggezet wordt, wel fijn zijn.

 

Sorry Fred, wat er precies gebeurt is kan ik even niet achterhalen maar ik kan niks van deze berichten terugvinden in onze vergaarbak. :-\

Link naar reactie

Een topic over het vermeende failliet van de Amerikaanse FED is ook verwijderd...radicalisering in de laatste berichten van dezelfde topic starter is daar vast reden voor geweest.

 

Groet,

 

Highio

"The secret is to take an existing product, service or concept and then take it up a level by applying your own vision and creativity."

Link naar reactie
Wat echter een stuk kwalijker is, is dat sindsdien blijkbaar meer zaken verwijderd worden. Ik heb gisteren om 14:25 een antwoord geplaatst in het draadje over corporate webvideo, en dat is zonder enig bericht verwijderd.

 

Ik ben even de archieven ingedoken om op te zoeken wat de aanleiding was en de berichten zijn verwijderd omdat de op dat moment dienstdoende moderatoren, door nette ingrepen van de topicstarter, niet meer relevant achtten. Dat dat verwarrend is kan ik me voorstellen, hier had een nette opmekring van de betreffende moderatoren bij moeten staan. Ik hoop bij deze meer licht hierop geworden te hebben.

 

Ik zag toevallig een goed voorbeeld op www.websitevantopicstarter.nl

 


 

Toevallig? Hoe toevallig is dat nou precies? Je gebruikersnaam is "Video op internet" en je prijs deze website in alletwee je berichten 'subtiel' aan. Smells like SPAM!

 


 

nee echt geen SPAM ben gewoon benieuwd wat men ervan vind. Heb even mijn post aangepast vandaar.

 


 

Het is zondag en ik heb even geen zin om allerlei databases en andere trackingtools los te laten op de zoveelste "toevallige" voorbijganger die hier zomaar zonder bijbedoelingen een URL'tje neerplempt. Dit bericht is verwijderd

Dus vertel nou maar even hoe het werkelijk zit 'before you'll get burnt'.

 


 

Links zijn verwijderd, mag ik nu gewoon een serieus antwoord op mijn vraag?

 

En vanaf daar ging de discussie on-topic weer verder, en daar ging het om, dus vandaar deze tussenberichten ertussenuit. Maar nogmaals, daar had even een nette melding van online moeten staan. Hopelijk bij deze :)

Link naar reactie
Ik ben even de archieven ingedoken om op te zoeken wat de aanleiding was en de berichten zijn verwijderd omdat de op dat moment dienstdoende moderatoren, door nette ingrepen van de topicstarter, niet meer relevant achtten.

 

Hmm...dat is precies waar ik bang voor was - dat berichten verwijderd gaan worden omdat moderators ze 'niet relevant achten'.

 

Nu wil ik bij dit voorbeeld absoluut niet zeggen dat het belangrijk is dat het voor het nageslacht bewaard wordt, maar het verwijderen van berichten, tenzij in extreme gevallen, vind ik absoluut principieel onacceptabel. En al helemaal als dat zonder bericht gebeurt.

 

Please don't go there...

Link naar reactie

Nu wil ik bij dit voorbeeld absoluut niet zeggen dat het belangrijk is dat het voor het nageslacht bewaard wordt, maar het verwijderen van berichten, tenzij in extreme gevallen, vind ik absoluut principieel onacceptabel. En al helemaal als dat zonder bericht gebeurt.

 

Helemaal mee eens hoor, en dat is wel het standaardbeleid hier op het forum (dat was het vroeger en is het nu nog steeds). Het zal er doorheen geglipt zijn, dat overkomt mij ook heel af en toe wel eens: dan edit ik iets, gaat de telefoon, en ben ik helemaal vergeten wat ik ook alweer aan het doen was. Geen kwade opzet dus, maar wel slordig.

 

Overigens zijn we momenteel nog bezig met het restaureren van Crisis: The world's next top model. Die discussie begon namelijk erg interessant, dus dat komt zeker weer online. Soms hebben we even wat tijd nodig om adequaat te modereren, maar dat betekent zeker niet dat inhoudelijk goede bijdragen offline gaan. Dat is niet de bedoeling, dus bij twijfel graag melden zodat mijn collega-mods en ik er in kunnen duiken en eventueel onbedoelde gevolgen ongedaan kunnen maken.

Link naar reactie

Zie ik het goed als ik stel dat er te weinig moderators zijn voor dit toch redelijk groot forum? Dat zou verklaren waarom er rigoreus wordt gewerkt en geen aandacht wordt besteedt aan de getroffen individu door middel van een PM'etje. (behoudens gevallen waarin het echt noodzakelijk is)

JM juristen & adviseurs

ondernemingsrecht:

samenwerkingsverbanden | overeenkomsten | (algemene) voorwaarden en reglementen | bedrijfsstructuren | bedrijfsoverdrachten.

Link naar reactie
Helemaal mee eens hoor, en dat is wel het standaardbeleid hier op het forum (dat was het vroeger en is het nu nog steeds).

 

Het ging mij niet zozeer om het PM'etje, maar meer om het verwijderen, maar dat wist je zelf ook wel...

 

Ik hoop niet dat dat nu ook tot standaardbeleid gerekend wordt, maar zoals gebruikelijk tot extreme uitzondering.

 

Zie ik het goed als ik stel dat er te weinig moderators zijn voor dit toch redelijk groot forum?

 

Nee, de oorzaak ligt ergens anders, maar laten we daar maar even niet verder op ingaan. ;)

Link naar reactie
Zie ik het goed als ik stel dat er te weinig moderators zijn voor dit toch redelijk groot forum?

 

Meer moderators mag natuurlijk altijd. We gaan voor kwalitiet boven kwantiteit, maar goede extra mankracht zullen we niet afslaan (mocht je interesse hebben -> Mikky Vrolijk (Kermie) is dè persoon hiervoor).

 

Overigens denk ik neit dat dit het probleem is:

 

Dat zou verklaren waarom er rigoreus wordt gewerkt en geen aandacht wordt besteedt aan de getroffen individu door middel van een PM'etje. (behoudens gevallen waarin het echt noodzakelijk is)

 

Geen idee of dit het geval is (heb ook nog niet iedereen gesproken, maar zoals ik bijvoorbeeld al schreef, heel soms gebeurt het: Het zal er doorheen geglipt zijn, dat overkomt mij ook heel af en toe wel eens: dan edit ik iets, gaat de telefoon, en ben ik helemaal vergeten wat ik ook alweer aan het doen was. Geen kwade opzet dus, maar wel slordig.

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
 • Onze Nieuwsflits ontvangen?
  Deze verzenden we elk kwartaal.

 • Wie is er online?
  5 leden, 188 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 80.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.