BenjaminV

Senior
  • Aantal berichten

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door BenjaminV

  1. ik heb even gekeken op je site, misschien een idee om het over "Wild n out" weg te halen anders komt het wel over dat je die show kopieert maar geen rechten over betaald. Daarnaast snap ik dat je niet van plan bent op 1000den euros in een website te pompen maar ik zou toch even wat meer werken aan je website, tevens kan ik me niet voorstellen dat je alle plaatjes die gebruikt worden zomaar mag gebruiken. Voor de rest een leuk idee, veel succes in ieder geval!
  2. wat je achtergrond betreft: body { background-image: url(templates/lavoirivan/images/page_bckg.jpg); background-repeat: repeat; } dit is het stukje in je source die het achtergrond plaatje oproept, wil je alleen de groene kleur maak je er van: body { background-color:#e7f5d1; } ik heb geen ervaring met joomla, meestal staat al het CSS in een externe stylesheet, hoewel die ook gebruikt wordt voor jou site staat dit stukje CSS rechtsstreeks in de source. waarschijnlijk kan je het dus veranderen in een "header.tpl" bestand of iets dergelijks, vraag het gewoon even aan je designer is een kleine moeite voor hem/haar.
  3. ik reageer alleen even over het nieuwe stukje intro tekst; ik vind hem persoonlijk zeer goed zoals je hierboven hebt geschreven. enigste minpuntje naar mening is dat je in de laatste zin de woorden: ".....bij de inrichting van zorginstellingen, kantoren en scholen." herhaalt. ik zou dus de laatste zin inkorten maar verder vind ik het een goede intro tekst!
  4. kijk en vergelijk op www.webhosters.nl daar vind je ook meningen van anderen
  5. kvk kost voor een eenmanszaak 60 euro per/jaar ong. zie kvk.nl licenties zijn totaal afhankelijk wat je wilt doen. verder valt er al veel informatie te vinden via de zoek functie op higherlevel deze vraag is namelijk al veel vaker gevraagd. Succes in ieder geval ! edit: spelfout :)
  6. dan kan je beter gewoon een topic maken om te vragen wat men op higherlevel vindt van jou nieuw product, je voordoen als blije gebruiker wordt waarschijnlijk nergens gewaardeerd.
  7. Ik kan me niet voorstellen als jij zelf bedrijven heb opgezocht en de bijbehorende email adressen dat zoiets ooit strafbaar zou zijn. Uiteraard vinden sommige mensen dit ongewenst, dat hou je toch. Maar zolang je de aanhef persoonlijk houdt zie ik sowieso geen problemen. Ik denk wel dat wanneer je positieve reacties kleiner zijn dan de negatieve reacties dat je voor jezelf moet gaan afwegen of dit de beste aanpak is. Laatst werd ik door een bedrijf gebeld of ze mij éénmalig een aanbieding mochten sturen via de mail, dat vond ik zeer netjes maja niet iedereen heeft de tijd en budget om 100 mensen te (laten) bellen. Een week laten belde ze terug wat ik er van vond, zo heb je meteen een leuk klanten onderzoekje.
  8. clickbizz, Ik ben van mening dat je onredelijk bezig bent in de zin hoe je Oscommerce naar beneden haalt. werkelijk tien duizenden webwinkels gebruiken Oscommerce, de interactie tussen bezoeker en de webwinkel zal dus wel goed zitten. De "geavanceerde" functonaliteit kan je laten bij programeren mocht die er niet al standaard bij zitten in Oscommerce, er zijn zat developers die goed kunnen werken met Oscommerce. Teven heb ik jou webwinkel demo bekekeken, die bevatte bij een willekeurige pagina 416 validatie errors, dus als je toch wilt spammen zorg dan dat je product voor elkaar is. Tuurlijk kun je shops huren maar één keer geld uitgeven om Oscommerce te laten bouwen door iemand hoe jij het precies wilt hebben en daarna geen licentie kosten meer te hebben is een zeker zo goede oplossing. Ik heb het wel met je eens dat het niet voor iedereen is weggelegd om zelf Oscommerce te downloaden en te installeren vanwege het gebrek aan kennis van Php Mysql en Html, maar dat wil niet zeggen dat oscommerce daarom niet goed is, je kan tenslotte ook iemand het naar jou wensen laten ombouwen.
  9. ik vraag me af of het aan je server/host ligt, volgens mij is het shop systeem gewoon langzaam aangezien http://www.instantestore.com ook een langzame website heeft. Maar je kan altijd vragen bij je host of je op een fatsoenlijke server geplaatst bent en dan vergelijken bij andere host bedrijven, maar ik denk niet dat bij hun het probleem ligt.
  10. Bel de kvk gewoon, die zullen het waarschijnlijk beter weten dan iemand op het forum, toch?
  11. De gratis webshops die ik ken (oscommerce/zencart) doen zéér zeker niet onder aan 9 van de 10 betaalde webshop programma`s. Ik denk zelfs dat Oscommerce/zencart zelfs beter zijn dan de meeste betaalde. En wil je echt wat speciaals zou je het moeten laten maken.
  12. ik heb je site even bekeken en mijn bevindingen vind je hieronder, laat je niet ontmoedigen door sommige negatieve punten. 1. zoals meerdere zeiden, site is echt te langzaam. 2. dat je website niet meer op 800*600 past, is niet verstandig maar te begrijpen maar met een resolutie 1024*768 heb je zelf een horizontale scrollbalk. je hebt minimaal 1136*... pixels nodig om geen horizontale scrollbalk te krijgen. 3. de valuta keuze dropdown functie weghalen, aangezien je alleen EUR kan kiezen. 4. de tekst kleur van zwart naar onderlijnend rood is zeer vervelend zowel IE 7 beta 3 als Firefox en Opera is dit probleem. 5. Product catogorieen zou ik uitbreiden. 6. naast een formulier kan ik geen adres, tel. of woonplaats vinden, wekt geen vertrouwen. 7. in de f.a.q staat een link naar "onze gegevens" maar ik zie alleen een contact formulier. 8. Ik kan je Algemene voorwaarden niet vinden. en zo nog een paar dingen. Toch denk ik dat je zeker een leuk bedrijf kan creeren van special Asus producten, vooral spare parts zoals 2de laptop batterijen e.d. Ik denk alleen dat je nog een hoop werk moet verzetten en misschien zelfs een ander shop systeem kiezen aangezien deze codering nogal brak is. zowel de CSS als de HTML geeft veel fouten bij validatie. Ik hoop dat je hiermee wat kan zodat je je shop kunt verbeteren.
  13. de pop-up om de pagina je "home-page" te maken valt inderdaad fout bij bezoekers, iemand verkoopt/koopt waarschijnlijk niet dagelijk spullen dus een marktplaats als homepage lijkt me overdreven. misschien een idee om die pop-up weg te halen en te vervangen met een knop om de pagina in je favorieten te plaatsen. komt een stuk vriendelijker over. verder zou ik sowieso wat meta data aan je pagina toevoegen zodat zoekmachines wat meer kunnen zien over het onderwerp van je pagina. bij marktplaats heb je een stukje "meer informatie" daar staat wat informatie over veilig handelen, uitleg van de website en de voorwaardes van gebruik e.d. dat schept vertrouwen en mensen kunnen lezen hoe alles werkt, zoiets zou ik ook op je eigen site maken. kost geen geld alleen wat tijd. als je je website helemaal voor elkaar hebt, pas dan zou ik gaan adverteren. misschien een goed idee om vrienden en familie te vragen om advertenties te plaatsen van spullen die ze niet meer gebruiken zodat de website al wat voller staat. succes
  14. Beste G.Bos, Als ik een screenshot had gemaakt kon je zien dat er ook in de Meta-data stond "Original template designed by ...." dus het lijkt mij sterk dat het puur alleen om een foto gaat. Maar het maakt mij werkelijk niet uit of jij die website wel of niet gebouwd heb, wel denk ik dat je of het Design by G.Bos moet verwijderen of als je totale exclusieve rechten op de foto/website, de broncode moet aanpassen. Aangezien je webdesign aanbiedt, zul je jezelf tegenkomen wanneer een klant zijn zelfde website bij iemand anders ziet omdat jij als designer een template heb gekocht waarvan je niet de exclusieve rechten heb. Dus ik ga ervan uit dat je ook zelf zulke pagina`s kan maken als je eigen website kunt maken of je deze nou gekocht hebt of niet. Het was dus niet bedoelt om je "bedrijfsvoering" in de weg te zitten. Succes verder, Benjamin edit:typefoutje verwijdert
  15. Wat er in ieder geval niet op je website moet staan is : "design by G.Bos" wanneer er in de bron het volgende staat: meta name="description" content="Studio7designs - Professional Photography and Graphic Designs, Victoria BC Canada" komt een beetje raar over wanneer je "webdesign" aanbiedt en templates koopt. ;D
  16. naar mijn mening is dit een beetje een makkelijke mannier om zoiets te vragen eerlijk gezegd. Zou het niet makkelijker zijn om zelf onderzoek te doen waar voor jou de beste kansen liggen, van welke branch heb je deze meeste kennis enz. Welke vaardigheden je nodig hebt als webdeveloper wordt naar mijn mening nog wel is onderschat maar is ook een groot deel afhankelijk van wat je wilt aanbieden wat niet echt duidelijk wordt in je vraag. Programma`s zoals dreamweaver zijn leuk maar niet noodzakelijk je zal toch eerst zelf de kennis moeten hebben van (X)HTML, PHP, Javascripts, XML etc etc (uitbesteden kan ook een optie zijn). Wanneer je die kennis hebt kan bijvoorbeeld dreamweaver makkelijk zijn om je werk te versnellen. valkuilen kunnen zijn; prijzen Legale software, administratie, de wet van auteursrecht niet kennen etc, maar ook dit is afhankelijk van wat je van plan bent wil je ontwerper of developer worden, of beide. Ik zou als ik jou was eerst zelf gaan kijken welke kant je op wilt en welke kennis je beschikt en dan eventueel nog wat vragen stellen waarin je blijft steken. Succes
  17. Ik heb zelf geen reclame op mijn auto om een aantal redenen; -ik heb weinig agressie in het verkeer tegen mij omdat ik de regels wel gewoon volg, echter ben ik me der van bewust dat ik wel vaak te hard rij. -Mijn auto wordt door sommige mensen gezien als "asociaal race ding" en dat past dus niet bij mijn bedrijfje. -Mijn auto is van `91 8) Maar heb ik wel een aantal mensen in mijn vaste omgeving lief aangekeken. - Zo heb ik inmiddels nu 3 mensen rondrijden waarvan ik de rijstijl ken met een kleine neutrale maar toch informatieve to the point sticker op het achterraam. En zal ik nog wel wat familie over de streep kunnen krijgen.
  18. Ik ben het volkomen eens met Auto-id en Anders Floor, vooral reviews bij tweakers zal meer rendabel zijn dan een logo ook trekken goede reviews sowieso meer mensen van buitenaf. Wat ik persoonlijk altijd vertrouwelijk aan een webshop vind zijn inderdaad de dingen die Auto-id al noemde maar ook in de "veel gestelde vragen" afdeling van je webshop een stuk hebben over de wet koop op afstand zodat mensen weten dat jij de wet kent en dus ook toepast. ik heb 2 shops gebouwd voor mensen en die pagina stond bij beide redelijk hoog in de statistieken van opgrevraagde F.A.Q vragen. het thuiswinkel.org lidmaatschap is tevens best prijzig en ook heb je elk jaar een accountantsverklaring nodig van je gemaakte omzet, veel kleine webshop eigenaren doen hun admin. e.d. gewoon zelf. succes
  19. Als je een echte webdesigner bent kun je toch wel een beetje zelf php (x)html met css schrijven. Hier heb je alleen notepad, VI(M) of een andere editor voor nodig, deze kosten niks. Dus dit moet het probleem niet zijn. Ik ben totaal geen webdesigner maar een brandpreventist. Maar toch heb zelfs ik het al voor elkaar gekregen mijn website met html/php/java in VI(M) te schrijven. (java menutje is geleend en opensource) Dus dan moet jij als webdesigner zoiets al helemaal makkelijk kunnen! en wat gebruik je wanneer een klant iets in flash wilt, en vooral waarmee vervang je Photoshop aangezien Gimp vaak niet de vervanger is zoals mensen hadden gedacht. maar verder je hebt gelijk al het scripten kan in principe in Notepad of in andere gratis editoren. echter is dat lang niet alles wat je aan software nodig hebt.
  20. ik heb er 1 zelf opgesteld voordat ik begon met m`n bedrijf, en later voor de zekerheid door een plaatselijke (een bekende van mij) advocaat laten nakijken verbeteren en aanvullen. voor 200 euro. Hij zei toen tegen me dat wanneer die dat doet via normaal uur tarief hij beter een hele nieuwe kon opstellen dat was voor de klant vaak goedkoper. nou heb ik toen meerdere advocaten gesproken en de meeste zitten tussen de 300 en 600 euro dus mischien is dat een betere optie als je nog vanuit niks moet beginnen als ik terugdenk aan mijn geploeter had ik het ook gewoon via een advocaat gedaan. en ik denk niet dat mensen gulzig zullen zijn met "voorbeelden die je kan aanpassen" omdat die mensen er waarschijnlijk ook voor hebben moeten betalen succesin ieder geval !
  21. ik persoonlijk vind deze site ook een verbetering, alleen zakelijk geluk en particulier geluk hebben dezelfde header dat vind ik wel jammer. verder snap ik het probleem niet waarom deze website niet voldoet? ik zou zoals andere zeggen maar is rond te tafel gaan zitten met de ontwerpers en kijken of je er niet alsnog uit kan komen succes
  22. dat mag idd niet, en waarschijnlijk werkt het ook niet, vaak zijn dit OEM versies en die kun je maar 2 keer opnieuw installeren en daarna werken ze niet meer, doe het de 3de keer dan moet je eerst microsoft nederland bellen om je KEYS opnieuw te kunnen activeren, waarbij je dus eerst moet uitleggen hoe je eraan komt.
  23. naar mijn weten is dit geen prachtstunt, Buys krijgt hier al jaren gezeur over. maar elke keer hebben ze het kunnen sussen onder het mom van de naam bekendheid van de negerzoen is veels te groot, daarom zijn de kosten veels te groot om even van naam te veranderen. ik denk alleen door de hele oplading van de laatste tijd dat ze weinig keus hadden en gewoon overstag zijn gegaan. maar ik weet wel dat ze het met succes jaren lang tegen in zijn gegaan, dus een prachtstunt is het zeker weten niet. natuurlijk zit er nu wel veel gratis publiciteit maar of ze dat liever hebben dan de Negerzoen betwijfel ik.
  24. als een paar maanden begonnen ondernemer in ongeveer dezelfde branche, vond ik de opstart kosten erg tegen vallen vooral voor de legale software. idd werkt Gimp prima toch biedt photoshop en imageready meer, ook abode reader pro is een must vooral als je ook een keer wat naar de drukker brengt e.d. tijdje geleden dus Abode creative suit cs2 gekocht.. ik geloof 1600 euro. dat hakt er best wel in ook zit er vaak een addertje onder het gras bij freeware, vaak is dat het niet bij commercial use. plus wat doe je als je klanten een flash intro willen of iets dergelijks? Macromedia (tegenwoordig ook abode) Flash kost alleen als 700 dollar de gehele Studio 8 is all duizend euro. Natuurlijk hoef je niet alles tegelijk te kopen en kan je het spreiden en uitstellen echter zul in je het in begin alle verdiensten weer terug moeten investeren. En het probleem als je met z`n 2en bent is uiteraard alle licenties moeten wanneer je heel officieel bezig wilt zijn 2 keer aangeschaft worden. Ook is zoals boven genoemd de hosting vaak een probleem zelfs reseller hosting heb je tegenwoordig al voor 200 euro per jaar waar je zo 10 domeinen op kan zetten, of je dit je klanten wilt aanbieden met een uptime garantie is een tweede. Maar als je klein begint en veel investeert is het natuurlijk goed mogelijk om succesvol te worden.
  25. ik weet vrij weinig van deze regelgeving af maar persoonlijk zou ik zeggen....waar maakt de politiek zich druk om...ga wat belangerijks doen ???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.