Ga naar inhoud

ik ben pleite

Super Senior
 • Aantal berichten

  146
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ik ben pleite

 1. de service wordt er niet minder om...integendeel, met de zomer in de kop word mijn humeur ook beter, dus de service zal ook wel wat beter zijn! wat die geitenwollensokkenschoenen: begin ik niet aan... :D
 2. m.i. weet je verdomd goed wie ik ben...maar goed..ik ben Popma profiel invullen, sja kleine kans dat 't nog gebeurt (met jou ook contct over gehad via PM) so far,
 3. Ik druk em hier maar neer: Wat te doen met het mooie weer als je in de winkel staat?! Zelf ben ik (groot) voorstander van de korte broek, andere vinden het absoluut niet kunnen... Nu snap ik dat als je in een Jaq garage werkt, met airco om je heen dat het niet echt gepast is om in korte broek te staan, maar waar trek je de grens? Nu weet ik dat er talloze idioten zijn die in pak lopen...er is ook ooit onderzoek geweest naar dit gedrag en wat bleek: bijna iedereen vond het niks om met warme temperaturen in een pak te lopen, maar omdat iedereen het min of meer van elkaar verwacht dragen ze het pak maar...terwijl iedereen er een hekel aan had...wie houdt wie voor de gek?? of mensen die je voor gek verklaren om met dit weer met lange broek in de winkel te staan...maar het ondertussen wel een beetje van je verwachten. wat is geaccepteerd en wat niet? zelf denk ik er sterk aan om een korte broek aan te trekken, dit omdat de klandizie niet de deur plat loopt, ik mezelf niet voor de gek wil houden, het ontiegelijk warm is bij me in de winkel enz. enz. wat is jullie mening hierover!?
 4. Batavus ontwerpt een fiets...stuur, 2 wielen en een frame Sparta ontwerpt een fiets...en verdomd, een stuur, 2 wielen en een frame... is de Sparta een kopie van de Batavus??
 5. @aktie29 je kan mooi lullen, maar heb jij weleens met verzekeraars te maken gehad?? en dan bedoel ik niet dat je zonnebril is gejat, maar dat jij een flinke schade hebt en die wil claimen...dan wil ik weleens kijken hoe jij erover denkt! (ter info: wij hebben door brand al eens een miljoenenschade gehad, en momenteel zit ik zelf in een letselschade zaak...dáár word je ook niet blij van!)
 6. @Ed...toevallig dezelfde Ed Raket die op bikepower actief was (/is)?? /edit: even vlugge check gedaan, jij bent die persoon niet! de man die ik bedoel is Ed Raket 748 (Duc rijder dus...)
 7. ooit begonnen op een Honda Magna 1100, geannexeerd van pa, daarna wat centen verdiend en een Honda CBR F3 gekocht...na een kleine schuiver heb ik de CBR ingeruild voor een knalgele VTR FireStorm.......sja en toen was ik verliefd op supersport twins!! ;D na de FireStorm heb ik een zilvergrijze VTR SP-1 gekocht en deze heb ik frontaal op een auto gezet (fout automobilist, vietnamees...had de ogen halfdicht!)...na een lange revalidatie met veel pijn en ellende heb ik onderstaande moto gekocht...zag hem op een plaatje en dus ook vanaf een plaatje nieuw gekocht...dit was de ultieme moto...zwart, twin, snel 8) helaas vonden andere mensen hem ook mooi en is hij na 6 maand eigendom helaas gejat! sindsdien ben ik motorloos, dit i.v.m de start van de zaak wat me erg veel geld heeft gekost...maar ooit..ooit komt er weer een ss twin!
 8. De laatste kneus die je gekregen hebt is overigens wel terecht. Je schrijft in een forum dat je iemand een PM hebt gestuurd en dat heeft weinig nut. Degene die je de PM gestuurd hebt heeft de PM al, en voor de overige leden van het forum zijn dat totaal oninteressante dingen om te lezen. Als ik jou was zou ik dat soort dingen niet plaatsen, ze voegen niets toe aan het forum en irriteren, omdat het lijkt dat er nieuwe reacties op een topic zijn, maar eigenlijk is er niets zinnigs toegevoegd en open je een topic dus voor niets. De kneus was overigens niet van mij, degene die ik je ooit gegeven heb, daar staat mijn naam keurig onder :). of die kneus terecht was of niet, dat boeit me eerlijk gezegd niet. daarbij zit ik met regelmaat op een ander forum waar dit soort meldingen enigszins gebruikelijk is...een pm kan over het hoofd gezien worden. ik zie wel vaker dat (reuzen en) kneuzen anoniem zijn, in mijn optiek ben je dan niks meer dan een toetsenbordheld. zijn die anonieme kneusdealers zakelijk ook zo? wél commentaar leveren, maar het liefst niet to the point...bij voorkeur via via...alles is geoorloofd, zolang jouw naam er maar niet onder komt te staan... (ofwel potentieel incasseringsvermogen t.h.v het nulpunt) ik vraag me altijd af hoe dat soort lui reageren als ze eens irl tegenover me staan...zijn het dan nog zulke helden of blijken het dan regelrechte mietjes (heb dit overigens vaak zat meegemaakt...het blijft triest volk.)
 9. maar even een berichtje: kort maar krachtig: m'n "karma" is leuk, maar oninteressant...althans voor mij. hierbij een simpel verzoek voor de anonieme toetsenbordridders die te schijterig zijn om zich bekend te maken: als je een kneus uitdeelt, zet dan je naam erbij...wees een vent (of vrouw) en toon ballen. het anonieme gedoe is het makkelijkst wat er is...als men reusjes uitdeelt dan mag iedereen blijkbaar jouw naam weten, deel je een kneus uit, dan is 99% anoniem... mijn visie > zootje stakkers! (en laat de anonieme kneuzen maar weer vloeien...nog 9 stuks en ik sta onder 0, doe je best!)
 10. @ontwerpexpert: de foto's zijn opzich leuk, maar ben ik de enige die denkt dat dit enorm snel verveelt?? (en nou geen snellejongenspraat dat het storm loopt enz enz., gewoon een eerlijk antwoord :) )
 11. wat betreft kunst/fotografie op canvas zetten; maak je die foto's en/of kunst zelf of zijn het "gejatte" plaatjes die je inscant en op doek zet? als laatste: wat voor ervaring heb je in de artistieke wereld?
 12. een vriend van me werkt in oliehandel/pompstation wereld en wat ik weet is dat het geld verdiend word met de bijhandel (snoep, frisdrank enz. ) alleen van de brandstoffen leven is dus niet te doen. als ik jou was dan zou ik me eerst maar eens goed verdiepen in het milieu verhaal en alles wat ermee samenhangt...ik denk dat je niet gelukkig word! op financieel gebied zou ik eerst een staatslot kopen en 24/7 bidden dat je de jackpot wint...anders kan je het wel vergeten! (of heb je nog een dikke erfenis in het vooruitzich? ;) )
 13. Ik heb 't altijd gezegd...sporten is ongezond!! beterschap voor Steven
 14. waarom? omdat het even een hype is (geweest). papier is mooier, maar verkoopt blijkbaar niet... papier moet weer een passepartout en lijst omheen, canvas kan zo aan de muur.
 15. toch maar even een reactie: als je alles door een ander laat doen (opspannen enz.) dan vrees ik dat er weinig voor jezelf overblijft...hoe meer je zelf doet hoe beter het is! je kan alles wel laten doen, maar dit zorgt voor een hogere prijs die je gaat doorberekenen en dat is niet echt wat je wilt...zoals gezegd is de concurrentie vrij stevig wat de giclees betreft: deze zijn vrij prijzig, hier komt mijn euvel: wil men een luxe print (giclee) voor een dikke prijs, of wil men een origineel werk voor een soortgelijk bedrag? tuurlijk heb je kunst in alle soorten en prijzen, maar persoonlijk zal ik nooit een giclee in huis nemen...dan liever een origineel werk.
 16. nog even over een reactie hierboven inzake de vraag of het al niet eens is geprobeerd om een rookvrije kroeg te starten: er zijn in A'dam (en ik meen ook Rotterdam) ooit (al riant vòòr het rookverbod) al eens enkele rookvrije kroegen opgestart en deze zijn ook binnen no time weer gestopt...er was kortweg geen handel in, althans bij lange na niet levensvatbaar.
 17. wel, ik mag roken in de zaak (wettelijk gzien mag het) en ik rook m'n peukie op z'n tijd...en ik ben d'r blij mee! waar ik me aan stoor zijn de reclames op tv (kind naar middelbare school, praat over roken enz. enz. ), alsof roken ab-so-luut niet kan en er feitelijk niets gevaarlijkers is dan roken...over drugs o.i.d. word niet gesproken. ze draaien compleet door! Waar ik me ook aan stoor is dat hier bij ons op de hoek een klassiek pand door de gemeente word gehuurd met als doel een gebruikersruimte voor drugsverslaafden. er staat er portier voor de deur, binnen kunnen ze gecontroleerd gebruiken, kunnen nieuwe naalden krijgen enz. enz. enz. terwijl de roker nergens mag roken!! de verhoudingen zijn finaal zoek!! Voor wie een lekker peukie en een bak koffie wil is bij mij altijd welkom!! ;D
 18. Hier maar even een reactie van een lijstenmaker ;D Persoonlijk heb ik niks met canvas spul, kort maar krachtig!! Ik ga eerder voor het echte werk, handgeschilderd en liefst nog een beetje kwaliteit ook ;) Bedoel jij canvas wat je zelf kan printen, zoals bijv. foto's op doek zetten? In dat geval voorzie ik weinig handel...zelfs bij de Hema kan je dat laten doen, dit voor relatief weinig geld. Wil je echt knap werk verzetten, dan moet je bewerken met photoshop en dit verhaal goed onder de knie hebben...daarbij niet de goedkope sh*tspielatten gebruiken, maar een beetje kwaliteit...anders ga je nog 't schip in. (ik kom veel zooi tegen, vandaar...goedkoop is ook in dit geval duurkoop) Het canvasprinten is leuk, maar je ziet het overal...concurrentie genoeg! Als je iets anders wil doen, ga je dan bezig houden met giclees...dit is kortgezegd een luxe versie van de canvas prints. (ik kan wel een verhaal ophangen, maar zoek eens op google naar giclee) Kan je trouwens wel een beetje opspannen? Linnen/canvas spannen is, als je het goed wil doen, nog niet gemakkelijk!! Mocht je meer info willen hebben over de kunstwereld, dan verneem ik dat wel.
 19. Klopt maar je moet uitkijken dat de belastingdienst niet je hele huis komt leeghalen. Dat weet elke marktkoopman. ??? als dat gebeurt, dan zal er wel een goeie reden voor zijn...ze komen niet zomaar je huis leeghalen.
 20. vreemd verhaal, je bent gek op hype gadgets, maar als het op stoffen aankomt moet je de mode kennen en daarbij is het arbeidsintensief werk... hype gadgets bijhouden is ook de mode kennen en is (als je het goed doet) ook enorm arbeidsintentief werk.. waarom maak je er op telefonie gebied geen probleem van en op stoffengebied wel!?!?! ik bedoelde eigenlijk hippe, hahah. Het was een typfout. Ik vind mobieltjes leuker dan stofjes. dat is het eigenlijk. hippe gadgets of hype gadgets...beide zijn trendgevoelig! maar dat stoffen niet interesseren...zover was ik al, maar je lulde er vreemd omheen ;D
 21. vreemd verhaal, je bent gek op hype gadgets, maar als het op stoffen aankomt moet je de mode kennen en daarbij is het arbeidsintensief werk... hype gadgets bijhouden is ook de mode kennen en is (als je het goed doet) ook enorm arbeidsintentief werk.. waarom maak je er op telefonie gebied geen probleem van en op stoffengebied wel!?!?!
 22. met een huurprijs van 5800 p/m en uitgaande van een huurtermijn van 5 jaar, dan sponsor je de verhuurder met een kleine 3.5 ton euro...m.i. kan je dan beter iets kleiner qua winkelpand en dan maar kopen ofzo... zoals gesteld 3 maandhuur...wil je die reserve behouden, dan moet je vanaf maand 1 met 5800 op de proppen komen...is 23200 eurie in 1 keer. reken daarbij nog eens inrichting en inkoop van handel... hoe zit de huur in elkaar? jaarlijkse indexering of bij een nieuwe huurtermijn? ik denk dat het je meer geld gaat kosten dan je lief is.... ben benieuwd over het verloop.
 23. alsik het verhaal van TS zo lees, is het eerste wat me binnen schiet: "als het te mooi is om waar te zijn....." maar wie ben ik...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...