designparts

Junior
  • Aantal berichten

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door designparts

  1. Nee, dit is een prototype. Er is nog geen modelletje van de nieuwe Swift ALTO. Ah, ik snap overigens wat de bedoeling is .. ( ben stiekum ook Suzuki dealer ) ..
  2. Leuk die Car box .. heeft Suzuki Nederland dit laten maken ?? Wel vreemd dat ze een Swift in die doos hebben gedaan en gelijk reclame maken voor de Alto .. ?
  3. ik heb het contract niet gelezen, maar ik heb wel een webshop laten bouwen ZONDER contract. Ik ben gelukkig zelf in staat om artikelen toe te voegen en /of te verwijderen. Enig onderhoud zo nu en dan doe ik doormiddel van een soort strippenkaart.. dit werkt handig .. als het op is hoor ik het wel .. en koop in nieuwe uurtjes in. Paar uur per jaar dat hij voor mij bezig is. Ik zou nooit enig contract afsluiten voor zoiets .. laat staan een % brutowinst afstaan. Lekker laten schieten deze website ( die hij al heeft gemaakt ) en een nieuwe bouwer zoeken. S6
  4. ;D Laatst hadden wij een dame. Wij vertelde haar dat wanneer ze de volgede keer moest tanken, dat ze dan een blikje injectiereiniger in haar tank moest kiepen. *mevrouw* Moet ik dat hele blikje erin doen ?? *Wij* Ja mevrouw *mevrouw* En hoe krijg ik het blikje erna er weer uit ?? ;D hilarisch als je erbij was.
  5. Ik ken mensen die stelselmatig bedrijven oplichten. In de vorm van, een auto kopen .. handtekening zetten en hem vervolgens nooit ophalen / betalen. Niets aan de hand zou je denken. Totdat de autodealer het kenteken aanvraagd en de auto wordt geincasseerd door de importeur. Deze mensen zoeken dure auto's uit .. en een nieuwe auto op kenteken is toch een klap minder waard dan een hele nieuwe. Nu weten wij waar de mensen wonen, hebben aangifte gedaan ... de mensen zijn zelfs veroordeeld !!! door de rechter. Echter kan je van een kale kip geen veren plukken... dus tot op heden heeben de mensen nog geen cent annuleringskosten betaald ( enkele jaren verder ). Sterker nog ze blijven hun praktijken uitvoeren hier in de regio. ik denk dus dat je naar je centen kan fluiten .. en help je alleen hopen dat ze alles wat jij van haar tegeod hebt bij die grote gele M uitgeeft .. s6
  6. Als je een auto importeerd is de prijs die je betaald voor de douane de NETTO prijs. BTW betaal je bij invoer over de auto en over de evt. transportkosten. BPM betaal je bij het keuren van de auto ( kenteken aanvraag ) ook over de aanschafprijs bij een auto die geen EU typegoedkeuring heeft .. anders over de Netto catalogusprijs bij een auto die wel in de EU geleverd wordt.
  7. Ja, die bedoel ik. Deze meneer heeft een of ander apparaat met dezelfde intentie.. maar ik heb hem nog nooit ergens gezien. Ik denk dat zo'n apparaat ook nog eens veel duurder is dan een eenvoudige oplossing zoals de standaard. 100% eens, denk ik ook. Echter zullen mensen nu juist gestimuleerd moeten worden om dit item te gebruiken. In Amerika gebeurd dit door de security die zo'n beetje in elke winkel bij de ingang / uitgang staan. In Nederland is dit minder . Ook zijn wegwerpverpakkingen in Amerika heel normaal ( Azië weet ik niet ) In Nederland zijn mensen meer millieu bewust. Misschien een idee om gerecycled plastic te gebruiken ? ? ?
  8. Dat bedoel ik nou.. Amerika en Azië is het inderdaad gemeengoed. en hier in Europa niet ?? Terwijl als ik in New York loopt .. bijna op elk blok wel Nederlands hoor praten .. of duits whatever. Waarom komt er niemand mee ? dat snap ik niet.
  9. Afgelopen September was ik in New York. Daar heb ik iets gezien waarvan ik mij afvraag WAAROM dit ding niet in Nederland op de markt is ?? Het gaat om hetvolgende : Dit ding kwam ineens in elke winkel tevoorschijn toen het eenmaal begon te regenen. Het is vreselijk simpel .. Mensen moeten hun paraplu in een zak doen alvorens te gaan winkelen. ( GRATIS weggooi verpakking ) De uitgestalde goederen in de winkel blijven hierdoor droog en de vloer natuurlijk ook ! Wat valpartijen .. rechtzaken ect. In Amerika ten goede komt. Ik was het al bijna vergeten .. totdat ik 2 weken geleden een splinternieuwe zaak wilde betreden met een natte paraplu .. en ik nergens een paraplubak of zak zag .. ! Toen schoot me dit apparaat ineens weer te binnen. Ik heb inmiddels een groothandelaar benaderd om eens een ' sample ' op te sturen van het rek en een partij zakken .. om e.e.a. eens te onderzoeken / bekijken. Persoonlijk vind ik dat zo'n ding in elke winkel thuis hoort .. waarom ?? 1.zoals gezegd .. de vloer blijft meer schoon en droog dan zonder. 2.Je goederen, met name kleding blijft droog omdat er geen paraplu meer tegenaan komt. ( kleding zaak / warenhuis ) 3.Het voorkomt gladheid Ik zie ook wel markt voor dit ding bij grote schoonmaak bedrijven.. die kunnen rekken bij klanten plaatsen .. zodoende wordt de zaak minder vies, is minder werk dus scheelt manuren. Voor zover ik heb kunnen ontdekken is er slecht's 1 persoon / bedrijf in Nederland die zo'n soort apparaat heeft .. maar er kennelijk niets mee doet. Waarom niet ? Het enige wat ik zou kunnen bedenken is de prijs. Als je op internet de prijzen bekijkt dan zijn ze niet mals .. omgerekend zo'n 100 euro voor de standaard met een pak zakken. Dat kan denk ik ook wel goedkoper. Waarom zou er geen markt zijn voor dit product ?? hebben jullie enig idee ? graag jullie mening .. dan kan ik bepalen of het zin heeft om hierin meer tijd te steken. Alvast bedankt
  10. De markt hiervoor is er wel, maar niet grootschalig. In Nederland kan je wel wat verkopen als de prijs goed is. Maar er zijn 2 zaken waar je rekening mee moet houden. 1. je moet knokken tegen de gevestigde merken als HKS en Lazer die al een behoorlijk netwerk hebben. 2. Als je europees wilt verkopen zullen je uitlaten een E-keurmerk moeten hebben anders heb je direct over de grens al een afzetprobleem. België / Frankrijk / Duitland en Italië zijn al landen waar mensen veranderingen aan hun auto op moeten geven.
  11. tja, maar je moet zaken ook niet moeilijker maken dan nodig is. Een enkele keer krijg ik een luchtzending binnen, normaal zei ik altijd dat mijn expediteur de inklaring en het transport regelt. en dat werkt ook prima. Echter mijn expediteur zei zelf tegen mij dat deze mensen het ook prima kunnen regelen. Als hij zich ermee ging bemoeien dan zou het alleen maar duurder worden door de handling ect. Nu moet ik zeggen dat mijn expediteur een vriend van me is .. dus die hoeft niet veel te verdienen aan mij. Sindsdien laat ik degene die mij belt alles regelen, inklaren en transport .. en ik betaal niets voorruit o.i.d. ook geen BTW . Ik krijg alleen een faktuur opgestuurd. moet er wel bij vermelden dat de BTW ect. over deze zendingen ook geen duizenden euro's zijn hoor. vandaar dat ik je vraag simpel probeer te beantwoorden, puur naar eigen ervaring. i.i.g. succes ermee hoop dat alles vlotjes voor je verloopt
  12. Tja, da's een lastige. Zelf koop ik alles in Azië met Euro's ... dus jouw probleem heb ik gelukkig niet. Wel heb ik al enkele auto's gekocht in Amerika .. die zijn wel een stuk minder aantrekkelijk met inmiddels 30 cent verschil met enkele maanden geleden. Wat degene hierboven zegt is eigenlijk wel het beste .. gewoon kijken wat je conculega's doen en daarop inhaken. heb je geen concurrenten dan zou ik de prijzen toch verhogen, je kosten lopen ook gewoon door neem ik aan. succes
  13. ja, een LCL zal het zeker worden. Als je wilt kan ik je doorzetten naar mijn vervoerder wellicht kunnen zij je helpen. maar dan moet ik je E-mail adress ff hebben.
  14. Ik lever altijd volgens de garantie die de fabrikant levert op zijn goederen. Mocht ik een garantie geval hebben dan neem ik het terug en maak er foto's van. Deze foto's stuur ik naar de ' groothandel ' waar ik mijn spullen koop en hij stuurt mij nieuwe spullen op. Hij verhaalt het zelf maar bij de fabrikant. Ik koop bij hem dus hij moet mijn garantie ook afhandelen in deze. En ik moet zeggen het gaat altijd goed. gelukkig.
  15. weet ik eigenlijk niet, volgens mij wel. je krijgt gewoon een faktuur thuis met de gemaakte kosten. Ik heb 1 vaste vervoerder die alles voor mij regelt, maar soms worden er zaken met het vliegtuig opgestuurd en dan komt het gewoon op 16-hoven of schiphol aan en gaan die mensen mij bellen.. daarna ontvang ik het op de zaak. zoals ik zeg ... eigenlijk vanzelf .. ik betaal nooit iets voorruit BTW ofzo.. ben er geen expert in, maar dit is mijn ervaring hierin
  16. meestal als er voor mij spullen binnenkomen buiten mijn vervoerder om, wordt ik gebeld door een inklaringsbedrijf / bureau .. Die vertellen mij dat er spullen zijn aangekomen. Ik vertel ze dan dat ZIJ de inklaring en papieren mogen regelen en dat ze het bij mij op kantoor afgeven... Dan regelen zij dat. Als jij je spullen op wilt halen, dan moet je dat aangeven.. en dan kan je ze later die dag oppikken. het gaat eigenlijk allemaal vanzelf....
  17. Volgens mij kan je ze gewoon ophalen. Je container word op de kade gezet, daarna wordt de container geleegd in een 'warehouse' als de papieren daarna allemaal gereed zijn, ingeklaard en wel dan kan je ze ophalen. Maareh, heb je geen vervoerder die dit allemaal voor je regelt ?
  18. WHAHAHAHAHAHA ............. hoe herkenbaar .. ;D Wees blij dat je al bij K3 bent ... !! ik zit nu WEER met O..O LALA, O.O TinkieWinkie .. !! verheug me wel weer op een portie K3 .. :)
  19. Ik heb vorige week nog een slecht verhaal gehoord over antwerpen. Was wel goedkoper ... maar uiteindelijk weer een stuk duurder door de douane / inklaren en loodskosten ect.. mijn goederen komen altijd in Rotterdam aan.
  20. mee eens. Ik ken ook geen ondernemer die politiek kan bedrijven... ondernemers zijn veelste ongeduldig. ambtenaren / politici hebben nooit zo'n haast.
  21. Ik gebruikt ook TNT met de parcelware software erbij. Werkt op zich reuze handig. Eerst deed ik ook zaken met GLS, maar die heb ik na de zoveelste aanvaring gedag gezegd. Afspraken maken met TNT is lastig, meer eigenlijk omdat het al moeilijk is om een accountmanager te vinden.. En als je dan eindelijk denkt een accountmanager / aanspreekpunt gevonden te hebben zijn ze weer vertrokken.
  22. Alibaba kan eraf ..... en GLS ook overigens .. wat een rampenbedrijf is dat ook.. ;D Als je wat uit Azië zou willen importeren dan kan ik iemand alleen adviseren om eens een beurs o.i.d te bezoeken en daar je kontakt te leggen. kost even een paar centen en wat tijd maar dan heb je meestal ook iets.
  23. schijnt dat op goederen uit China die in Nederland geïmporteerd worden een bepaalde dumpheffing zit .. Om de invoerprijs op te hogen. Dit met name om importeurs in NL te beschermen. Ik weet het fijne er niet van.. werd mij verteld toen ik informatie opvroeg over het importeren van goederen vanuit indonesië. wellicht op de website van de belastingdienst ?
  24. tja .. vandaag de Aarch ! .... paar duizend zuur verdiende euro's door de gootsteen met het fietsen onderdelen verhaal ....... https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=44;action=display;threadid=20526 Jammer maar helaas, als je nooit iets probeerd zal je ook nooit fouten maken. Baal er alleen wel van dat het mij overkomen is .. Ik ben veel op internet te vinden, ik koop en verkoop ook veel via internet.. en eigenlijk gaat het altijd goed. Bij deze onbezonnen aktie had ik beter eerst wat meer info moeten verzamelen.. Maarja de macht der gewoonte zal het wel zijn .. ik dacht als ik bij 3 partijen koop en er levert er in ieder geval één dan zijn we uit de kosten .. Dat er echter geneen levert had ik niet verwacht. Volgende keer beter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.