Jump to content

De Ketchupmaker

Legend
 • Content Count

  651
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

De Ketchupmaker last won the day on July 30 2020

De Ketchupmaker had the most liked content!

Community Reputation

115

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  innovatief ondernemen
  columns en algemene informatie

Company info

 1. En dan krijg je een foutmelding te zien en moet je maar gissen wat de fout is. Niet eens het lef om in het scherm te tonen dat de limiet is bereikt. Dus met de hand etiketten zitten schrijven en naar het pakketpunt gegaan. Als kleine ondernemer op het platteland is mijn webwinkel redelijk essentieel voor mijn bedrijfsvoering in deze tijd. Van het weekend, op zaterdagavond kwart over 7, een mail van MyParcel dat sinds de ochtend van zaterdag het niet meer mogelijk was pakketten te versturen naar het buitenland, ook niet binnen de EU. Blij dat ik gewn pakketjes voor het buitenland had
 2. Die foutmelding van het bugsforum krijg ik ook te zien.
 3. Je kunt meer lezen over barcodes, het nut ervan en tarieven op de site van GS1.
 4. Op deze pagina op de site van NVWA staat info over koken in mobiele ruimtes (lees foodtrucks, kramen etc. ). Misschien dat je daar nog info kunt vinden.
 5. Een V.O.F. impliceert dat je mede vennoten hebt, immers het staat voor Vennootschap Onder Firma. Willen die vennoten de V.O.F. ontbinden en samen met jou een B.V. oprichten? Maar ik vermoed eigenlijk dat je veel woorden gebruikt om aan te geven dat je vreest om in de financiële problemen te komen (of misschien al bent). Als mijn vermoeden juist is gaat een Besloten Vennootschap je in deze fase ook niet helpen. Het lijkt mij dat je met je boekhouder om tafel moet gaan zitten om je situatie te bespreken. Zoek in ieder geval professionele hulp, zelf gaan zitten ploeteren om een eventu
 6. Hi, One of the startingpoints is the website of NVWA, the Dutch food authority.
 7. Dit voorstel doet mij heel erg denken aan de film Sorry, we've missed you.. Heb je die film al gezien? Zo niet, doen en dan nog eens naar het voorstel om in te stappen in de V.O.F. kijken.
 8. Zowel na het verhaal in Volkskrant Magazine en nu de plaatsing van het artikel uit de regionale krant is er inderdaad een piek in het aantal bestellingen in de webwinkel. Het Volkskrant verhaal bracht dagelijks mensen naar mijn fysieke winkel, mensen die op vakantie waren in Zeeland en alles met eigen ogen wilden zien. Je zult je verbazen hoeveel mensen nog gedrukte media en sites van kranten lezen. Het valt mij niet tegen ;-)
 9. Ik kan er echt niks aan doen Dit stuk stond vorige week dinsdag in de papieren editie van de regionale krant. Gisterenmiddag stond het ineens op de homepage van het AD, echt heel tof.
 10. Eerlijk antwoord: als ik je berichten zo lees denk ik dat je nog niet klaar bent om iets op te starten. Je bent een beetje ongestructureerd bezig. Voordat je webshop start zal je eerst zelf moeten bedenken op welk product/oplossing mensen zitten te wachten. Weet je wat je wil verkopen, het liefst een product waar je hart bij ligt, dan ga je nadenken en bedenken en uitvoeren. Je schiet er niets mee op om de zoveelste dropshipping webshop te beginnen. En verwacht niet dat je als je vandaag een shop opent je over een maand succesvol bent.
 11. Wie geen abonnement op de Volkskrant heeft maar nu wel reuze benieuwd is naar wat ik van The Ketchup Song vind (en je komt nog veel meer over mij te weten) kan het artikel hier lezen.
 12. Bedankt voor het delen @TwaBla. Het was echt tof om aan het artikel mee te werken ook al was de insteek dat liedje dat ik niet zo leuk vind ;-). Het verhaal heeft veel losgemaakt, veel bestellingen in de webwinkel en dagelijks mensen in de winkel die op vakantie zijn in Zeeland en naar aanleiding van het stuk naar Graauw komen. Het leuke is ook dat mijn flesje is gebruikt voor de illustratie. De illustratie is eerst getekend en daarna ingekleurd met ketchup uit een plastic knijpfles. Het mag zeker elk jaar ketchuptijd zijn @Roel J. Zou er haast een bepaald liedje van g
 13. Als je zoekt op nieuwe etikettering dan kom je deze link tegen, die doen controles (zelf geen ervaring mee). En zo zullen er nog wel meer zijn. Maar als je je houdt aan de voorschriften en je zorgt dat de grootte van de lettertypes aan de eisen voldoen en als je geen niet bewijsbare claims op je verpakking zet, is zo'n externe controle niet echt nodig.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept