Jump to content

De Ketchupmaker

Legend
 • Content Count

  656
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

De Ketchupmaker last won the day on July 30 2020

De Ketchupmaker had the most liked content!

Community Reputation

118

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  innovatief ondernemen
  columns en algemene informatie

Company info

Recent activities

 1. Als het de bedoeling is om om te verpakken naar je eigen merk (als dat mag, weet ik niet) moet je eens zoeken op “milieuvriendelijke koffieverpakking” dan kom je heel wat aanbieders tegen. Neem daar eens contact mee op, die kunnen je vast vertellen aan welke vereisten je moet voldoen.
 2. Het is die fles hè, die het hem doet. Dat kan niet anders 😉 De vormgever heeft de tekening ingekleurd met ketchup, blijf het een mooie illustratie vinden. Goed bedacht en mooi uitgevoerd.
 3. Er is ook een netwerk voor biologische en kringlooplandbouwers, Caring Farmers. Die kunnen je waarschijnlijk ook tips geven.
 4. Waarom zet je alle kaarten op Insta influencers voordat je online gaat? Heb je al eens gedacht om nu online te gaan en heb je al geprobeerd om de papieren media over je te laten schrijven? Je zal verbaasd zijn hoeveel mensen na lezing van een leuk artikel je online gaan volgen.
 5. Ik gebruik al jaren tot tevredenheid iZettle. Het aantal transacties en de hoogte van de bedragen maakt dat ik (nog wel) voordeliger uit ben dan met een contract. iZettle heet nu Zettle en is onderdeel geworden van PayPal. Ben benieuwd wat dat met de tarieven gaat doen.
 6. En dan krijg je een foutmelding te zien en moet je maar gissen wat de fout is. Niet eens het lef om in het scherm te tonen dat de limiet is bereikt. Dus met de hand etiketten zitten schrijven en naar het pakketpunt gegaan. Als kleine ondernemer op het platteland is mijn webwinkel redelijk essentieel voor mijn bedrijfsvoering in deze tijd. Van het weekend, op zaterdagavond kwart over 7, een mail van MyParcel dat sinds de ochtend van zaterdag het niet meer mogelijk was pakketten te versturen naar het buitenland, ook niet binnen de EU. Blij dat ik gewn pakketjes voor het buitenland had
 7. Je kunt meer lezen over barcodes, het nut ervan en tarieven op de site van GS1.
 8. Op deze pagina op de site van NVWA staat info over koken in mobiele ruimtes (lees foodtrucks, kramen etc. ). Misschien dat je daar nog info kunt vinden.
 9. Een V.O.F. impliceert dat je mede vennoten hebt, immers het staat voor Vennootschap Onder Firma. Willen die vennoten de V.O.F. ontbinden en samen met jou een B.V. oprichten? Maar ik vermoed eigenlijk dat je veel woorden gebruikt om aan te geven dat je vreest om in de financiële problemen te komen (of misschien al bent). Als mijn vermoeden juist is gaat een Besloten Vennootschap je in deze fase ook niet helpen. Het lijkt mij dat je met je boekhouder om tafel moet gaan zitten om je situatie te bespreken. Zoek in ieder geval professionele hulp, zelf gaan zitten ploeteren om een eventu
 10. Hi, One of the startingpoints is the website of NVWA, the Dutch food authority.
 11. Dit voorstel doet mij heel erg denken aan de film Sorry, we've missed you.. Heb je die film al gezien? Zo niet, doen en dan nog eens naar het voorstel om in te stappen in de V.O.F. kijken.
 12. Zowel na het verhaal in Volkskrant Magazine en nu de plaatsing van het artikel uit de regionale krant is er inderdaad een piek in het aantal bestellingen in de webwinkel. Het Volkskrant verhaal bracht dagelijks mensen naar mijn fysieke winkel, mensen die op vakantie waren in Zeeland en alles met eigen ogen wilden zien. Je zult je verbazen hoeveel mensen nog gedrukte media en sites van kranten lezen. Het valt mij niet tegen ;-)
 13. Ik kan er echt niks aan doen Dit stuk stond vorige week dinsdag in de papieren editie van de regionale krant. Gisterenmiddag stond het ineens op de homepage van het AD, echt heel tof.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept