Jump to content

JorisL

Junior
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. In de eerste 10 min viel me vooral dit op: - Header (slider), incl welkomstbericht, voegt niets toe, neemt veel ruimte in. Slecht voor je bouncerate. - Bij 'kinesiotape kopen' linksbovenin, mij niet van tevoren duidelijk dat dit uitklapt. - Pijltjes naar links/rechts in de slider - maar doen het niet. - Text over hele breedte pagina. Makkelijk lezen is tot ca. 6-700px, zie ook elke nieuwswebsite. - Hoeveel producten heb je? Bij 8 leidt een zoekfunctie alleen tot teleurstelling. Hoewel het wel een goudmijntje is voor laten zien waar bezoekers naar op zoek zijn. Kun je in je Google Analytics terugzien als je het configureert. - https://www.kinesiotape.shop/Medical-taping , hier gebruik je afbeeldingen ipv text. Rendert in veel slechtere kwaliteit, zeker op een retina scherm. - Onnatuurlijke foto van model @ homepage. Ziet er stock uit. Schrikt af. - Zie op meerdere plekken afb. ipv. text. Is niet gebruikersvriendelijk. - Roze als kleur, kan. Maar ik ken geen cases waaruit blijkt dat roze goed converteert. Heb ook geen data waaruit blijkt dat dat niet zo is. Maar je zou kunnen argumenteren dat je mannen hiermee al afschrikt. - Bij sterren beneden is de verwachting dat die kunnen worden aangeklikt om meer reviews te bekijken. - Je toont prijzen incl. BTW. Je verkoopt vooral aan grootafnemers, ofwel zakelijk. Ook geef je aan dat je via de website aan particulieren wilt verkopen. Als dat toch niet het geval is en je vooral zakelijk verkoopt, is waarschijnlijk je conversie een stuk beter als je prijzen ex. toont. Hoop dat je er wat aan hebt! Succes met de webshop.
 2. Volgens mij zit het antwoord niet in opleiding. Met jouw ervaring zou je zo aangenomen kunnen worden om les te geven als ervaringsdeskundige bíj zo'n opleiding. De meeste ondernemers komen nooit tot een bedrijf met 10 medewerkers. Een van de andere suggesties vond ik wel sterk - als je een 3e en 4e bedrijf begint word je ook steeds groter. Mijn suggestie: een mentor die een bedrijf gehad heeft met 100+ medewerkers kan jou zeker verder helpen. Browncow.nl kan je wel helpen.
 3. Deze werkt heerlijk: https://roadmunk.com/ Je kunt de project timeline heel handig in/uitzoomen. Milestones aangeven ook. Meerdere views (ook kanban). Heb aardig wat tools geprobeerd, bij deze had ik al vrij snel een 'dit is 'm' gevoel.
 4. Naast sales en leads inkopen kun je natuurlijk ook even je eHet is een stuk makkelijker om met een potentiële klant in contact te komen, als zíj contact met jou maken. Stel, je ontwikkelt een personal training app. - Schrijf 100 fit/bloggers aan of ze je app willen testen. Geef ze % voor iedereen die via hun lid wordt. - Run advertenties op social. Test ze op conversie. - Maak een LP (landingspage) met een Adwords campagne erheen. Of bijv. je maakt een app waar bedrijven een subsidie scan mee kunnen doen - Schrijf een PR bericht (of beter; laat dat doen) zodat het interessant wordt voor media om er over te schrijven. Noem het bijv 'Gratis geld app' - Bericht in LinkedIn groepen of je voor een paar mensen mag uitzoeken op welke subsidie ze krijgen.
 5. Via Zapier.com of IFTTT.com kun je heel makkelijk verschillende apps koppelen. Bijvoorbeeld; - Een mailtje via Gmail, meteen doorsturen naar je to-do list app. - Als je ergens in de buurt bent, automatisch een SMS sturen naar een contact dat je in de buurt bent voor koffie. - Een contactformulier op je website ingevuld, meteen als nieuw contact in je CRM én in je mailchimp lijst. Er zijn honderden apps, en (tien)duizenden mogelijkheden tot koppeling. Ontdek ze en succes!
 6. Als lipperhey genoemd wordt dan mag http://www.woorank.com/ en de Chrome plug in 'SEO site Tools' ook zeker niet ontbreken!
 7. - Goede tip van Wouter Hol, zorg dat ie niet zichtbaar is wanneer offline. - Als je wel online bent: zorg dan dat je snel kunt reageren. Mensen gaan online niet lang wachten op antwoord en als antwoord uitblijft zijn ze snel geïrriteerd. Dat is ook een echte conversie killer. Hou er rekening mee dat je dus wanneer je dit wilt uitproberen, je wel continue bereikbaar moet zijn. - De chat functie buttons staan meestal rechtsonderin. Naar mijn gevoel werkt een meezwevende button beter dan een vast item op je website, maar daarover heb ik geen cijfers. Qua uiterlijk zou ik eerder gaan voor iets dat er uit ziet als mini chatbox dan een button. Wel natuurlijk duidelijk 'Chat nu' o.i.d. vermelden. Wellicht is er iemand die mijn vermoedens kan bevestigen met cijfers.
 8. Het hebben van een website is legaal in Nederland. Downloaden is legaal in Nederland. Uploaden van copyrighted content is illegaal. Maar op de PirateBay wordt helemaal niets geupload, zelfs niet eens gedownload. Er staan links naar bestanden die op iemands computer staan en online verkrijgbaar zijn. The Pirate Bay verwijst dus alleen maar naar waar bestanden staan. In het echte leven komt dat overeen met iemand aanwijzen dat er een kassa in een winkel staat. Of zeggen dat de buurman z'n schuur open heeft staan. Het verbieden van een website is censuur. Liever stappen de grote maatschappijen eens over op fatsoenlijke verdienmodellen, in plaats van €25,- vragen voor een nieuwe Blu-Ray film zou een video streamingdienst a lá spotify echt een uitkomst zijn. Downloaden kun je toch niet uitbannen; er zijn tientallen manieren om de website blokkade van The Pirate Bay te omzeilen. En dan ook nog tientallen andere manieren om te downloaden.
 9. @ Rovenaar Freeware Eyetracking Systeem? Dat ken ik nog niet. Mbv webcams wordt precies bepaald waar mensen kijken? Heb je daar wat meer informatie over? Of een link naar de freeware? Ken wel zaken zoals deze tool: http://silverbackapp.com/ . Die laat je wel video etc opnemen; doet echter geen Eyetracking. Heb je een link naar je huidige porfolio trouwens? Ben wel benieuwd. Mij PM'en mag ook!
 10. - Eyetracking? Hoe wil je dat gaan aanbieden? Mijn wetens kost zo'n systeem tussen de 4.000 en 80.000 dollar. Als ik je verhaal zo lees ben je ivm. investeringskosten beter af als je met clickheat software gaan werken. Dit kost je zo'n €50,- / €200,- per maand en lever 84% vh. te behalen resultaat in vergelijking met Eyetracking op. - Het komt vast omdat ik webmarketeer ben, maar wat mij betreft is Interaction Design is alleen een USP voor ondernemers die geen ervaring hebben met webmarketing. ID is steeds meer alomtegenwoordig in de webmarketing wereld en er zijn grote bedrijven met tientallen werknemers die niets anders doen dan ID. Ook in NL. - '' Anderzijds als het me om welke reden dan ook niet zou lukken om geen klanten te kunnen binnenhalen dan verspil ik kostbare tijd. ''. Kostbare tijd? Je zit op school toch? Alle tijd die jij probeert om klanten te werven is heel waardevol. Ook al levert het je niets op. Je leert er van hoe het níet moet en dat leert je uiteindelijk weer hoe het wél moet. Het kan je 100x verteld worden hoe het wel en niet moet, maar daar zelf achter komen werkt het allerbeste. - ''nemen ze een starter wel serieus? '' Dat ligt aan de starter! Maar het is hoe dan ook moeilijker om aan werk te komen als je starter bent. Als je 4 jaar niets anders doet dan ondernemen ben je trouwens nog steeds 'startend bedrijf'. Zoals in de andere reacties ook genoemd: zorg voor een goed portfolio. Daarmee kun je laten zien wat je waard bent. - Je zegt 'Ik kan zowel vormgeven, programmeren (bepaalde talen), en nu dus dankzij mijn HBO kan ik ook de interactie uitdenken en usability etc.'. Er zijn genoeg bedrijven, desnoods met meerdere werknemers, die dat allemaal kunnen. Wat de USP is, is dat jij dat allemáál kan. Dát heeft synergie voordelen. - Wat ook een goede USP is, is dat in tegenstelling tot bij bedrijven met meerdere werknemers, jij degene bent die volledig verantwoordelijk is voor alles dat er gedaan wordt. En dat er niet wat stagairs of juniors op de case gezet worden. Jouw klanten krijgen jou. Dát is een USP waar je iets mee kunt. - Wat betreft de vraag 'wat moet ik doen?': je kunt een bedrijf starten met weinig investeringskosten. Daarmee weinig te verliezen. En ik ben er van overtuigd dat met je bedrijf verder gaan jou meer ervaring geeft dan een stage. In het beste geval combineer je de twee. Bijvoorbeeld afstuderen op je businessplan. Of dat kan ligt aan je opleiding, maar probeer het in ieder geval! Ik ben benieuwd naar wat je gaat doen! Heel veel succes in ieder geval. Mvg!
 11. Dank je! Goede reactie, waar ik ook het nodige uit kan halen. Ik kan niet zo specifiek aangeven waarom ik dit wil weten. Het is meer dat ik wil proberen om grip te krijgen op de belangrijk(st)e zaken die het mechanisme van de SERP bepalen. Uiteraard probeer ik ook diverse bezoekersaantallen te verbeteren. Peter Peter, Wat betreft die ranking factoren, die kun je vinden op: http://searchengineland.com/seotable/ En op (iets moeilijker): http://www.seomoz.org/article/search-ranking-factors Als je iets niet snapt mag je me wel PM'en. Succes ermee!
 12. Herken me wel in die cijfers. Zo'n gemiddelde zegt ook wel wat, maar de CTR is van zo ontzettend veel zaken afhankelijk dat ik me afvraag of het zin heeft om uit te gaan van die gemiddelden. Naast dat uitgaan van die gemiddelden niet verstandig is, is de CTR ook niet constant. Bijvoorbeeld Personalized Search wordt steeds belangrijker. En hoe beter de zoekresultaten worden voorgeschoteld aan zoekers, hoe beter de CTR. Ook andere technische zaken zoals Rich Snippets worden veel sneller ingezet door Google tegenwoordig. Die verhogen ook de CTR. En anderzijds lijkt Google de advertenties belangrijker te willen gaan positioneren. Wat absoluut ten koste gaat van de CTR. Ook je eigen invloed is van belang. Vaak kun je beter focussen op het behalen van een eerste positie op een term met minder zoekverkeer, dan op een nr 4/5 positie met drie keer zo veel zoekverkeer. Vanwege die CTR. Puur strategische overwegingen, maar wel met veel effect op het te behalen resultaat. Een van de meest gemaakte fouten bij scoren in de SERP is de website die er achter zit. Als die niet in orde is kun je nog zo'n hoge SERP CTR halen maar dat is nog al nutteloos als mensen na 3 seconden al weer van je site af zijn. Maargoed je geeft zelf al aan dat we daar geen rekening mee hoeven te houden in het antwoord. Ben wel benieuwd waarom je dit wilt weten. Probeer je te beslissen of je wel of niet moet gaan focussen op scoren in de SERP?
 13. Gaaf, als het echt zo goed werkt. Dat lettertype zou in alle boeken en examens/tentamens van alle opleidingen ook gebruikt moeten worden. Ik stuur dit meteen door naar een paar vrienden die dyslectisch zijn.
 14. @ Wouter Hol, niet helemaal waar, ik had al eerder gereageerd en je quote ook gelezen ;) @ toes, Als je iets van de grond wil laten komen dat continue véél gebruikers nodig heeft, moet je of - Een fantastisch product hebben (USP's), - De éérste zijn die het aanbied - Een groot marketingbudget hebben. Of: succesvol viral gaan, je richten op een niche en nog wat andere in dit geval minder waarschijnlijke opties. Maar in principe zijn het de eerste drie genoemde opties. Er van uitgaande dat je geen groot marketing budget hebt en je zeker niet de eerste bent, vraag ik mij af: wat zijn de USP's van 'vandehand punt info'? Ik snap dat je nadruk legt op electronica, maar nog andere USP's? Het lijkt mij wel wat als je een service levert die garandeert dat producten werken door ze zelf te testen. En garant te staan voor de bezorging en betaling van het product.
 15. Het is een start-up, volgens mij hoeft er niets te worden overgezet. Maar anders is per pagina doorlinken naar nieuwe pagina met vergelijkbare content SEO technisch gezien vaak beter dan de volledige site url in één keer redirecten. Ze zouden overigens ook voor die 65K enkele oude websites uit de reisbranche en dan het liefst nog met dezelfde bestemming ('griekenland') kunnen kopen om ze door te linken naar de nieuwe site. Erg goede linkbuilding strategie.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept