• 0

Investering in Nederland , tot wanneer? (crisis)

Een goedemiddag Higherlevel leden , ik volg deze forum sinds 1 jaar en heb er zeer belangrijke informatie hier vandaan gehaald. Ik ben zelf sinds 10 jaar in Nederland en wat ik doe is , ik leen geld uit aan ondernemers die al een bedrijf hebben en de zaak willen uitbreiden of uit een crisis situatie willen halen. Ik heb momenteel 2.5 miljoen euro aan kapitaal uitgeleend , en iedere 5 jaar krijg ik al mijn geld terug inclusief de rente.

 

Door de negatieve nieuws over Europa ben ik van plan om mijn investeringen in Nederland eruit te trekken. Of nog beter gezegd , ik zal het waarschijnlijk verlagen naar een bedrag onder de 150,000 euro. Daarmee zal ik dan micro-kredieten uitlenen die vanaf 50 euro beginnen.

 

De reden waarom ik dit wil doen is omdat ik geen verbetering zie in de economie. Mijn vraag aan de economen en ondernemers van higherlevel is , wat zouden jullie doen als jullie in mijn plaats waren als ondernemer zijnde? En tot wanneer is het voor mij veilig om grote bedragen blijven investeren. En wanneer zou ik volgens jullie het beste mijn kapitaal eruit trekken vanwege de vraagtekens over de toekomst van Nederland ''on the long run''?

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0
mijn kristallen bol is aangesloten aan moodys, IMF, EP, Chinese Bank, internationale politieke analisten etc. lol

 

 

En wie van jou "kristallen bol" heeft de huidige crisis van al voortijdig zien aankomen? ;) Zal ik het antwoord verklappen? ;)

 

Kondratieff rulez

Ik adviseer over en bemiddel in verzekeringen voor ondernemers en bedrijven.

Vragen of offertes?  Contact

 

Link naar reactie
  • 0

mijn kristallen bol is aangesloten aan moodys, IMF, EP, Chinese Bank, internationale politieke analisten etc. lol

 

 

En wie van jou "kristallen bol" heeft de huidige crisis van al voortijdig zien aankomen? ;) Zal ik het antwoord verklappen? ;)

 

Kondratieff rulez

 

Iedereen, ze wisten van het gevaar en dat t kon imploderen maar stelden openbaring hiervan zo veel mogelijk uit, zoals afgesproken met de politiek.

Dit account is geband wegens overtreding van de forumregels

Link naar reactie
  • 0

[En wie van jou "kristallen bol" heeft de huidige crisis van al voortijdig zien aankomen? ;) Zal ik het antwoord verklappen? ;)

 

Nou ja, elke huismoeder die weet dat je een huishouden niet kunt runnen door jaar in jaar uit meer op te maken dan er binnenkomt en het tekort te dekken door steeds grotere schulden ;)

Link naar reactie
  • 0

Ook in economisch slecht presterende landen zijn er sectoren die het goed doen.

Daarnaast zijn er legio bedrijven die niet afhankelijk zijn van de lokale situatie.

 

Tenzij je gaat investeren in indices, is de economische barometer van een land niet relevant.

 

Daarnaast heb ik mijn twijfels over de echtheid van uw vraag en beweringen. U heeft 2.5 miljoen en u loopt als een bang haasje weg omdat er een paar negatieve vooruitzichten zijn. Als antwoord hierop gaat u particuliere leningen uitschrijven vanaf 50 euro?

 

Een gemiddelde investeerder is juist aangetrokken door situaties waar anderen geen brood zien.

 

Slechte investeerders volgen sentiment en voorspellingen. Kijk naar de mensen die in facebook stapten vlak na de beursgang. Zij betaalden 25 keer de omzet omdat ze blind geloven wat de buurman zegt.

 

Link naar reactie
  • 0

Inderdaad heb je in slecht presterende landen goede sectoren,., maar de big picture laat duidelijk een verandering op globaal niveau zien. Er zijn niet een 'paar negatieve vooruitzichten', maar zoals je zei is er sprake van slecht presterende landen, dit is een generalisering mbt hun gehele economie.

 

 

 

Vertrouwen ondernemers naar laagste peil in 2,5 jaar

DEN HAAG - Het vertrouwen van Nederlandse ondernemers in de economie heeft het laagste niveau in tweeënhalf jaar bereikt.

 

http://www.nu.nl/economie/2866544/vertrouwen-ondernemers-laagste-peil-in-25-jaar.html

 

 

 

Sommige sectoren maar hoor :)

Dit account is geband wegens overtreding van de forumregels

Link naar reactie
  • 2

Hoi,

 

Ik dacht ga hier toch even op reageren (re - updaten van mijn oude post) omdat men vaker uit een kleine invalshoek kijkt i.p.v. het totaal plaatje voor zich te analyseren en te forecasten. Men is uit een hoge toren gevallen van 100 verdiepingen en is nog steeds optimistisch over zijn overlevingskans....

 

Ik wil er wel bij vermelden dat ik de Nederlanders/Europeanen goede tovenaars vind als het gaat om het omzijlen van de waarheid, boekhoudkundig toveren met cijfers zijn zij de houdini's.

 

De Titanic staat op zijn kop en verticaal aan het zinken en men is nog steeds viool aan het spelen .... (vandaag bel je een klant/bedrijf en geeft aan dat alles TOP is, volgende dag staan de luiken dicht en is men ten onder gegaan). Dit is de methodiek en de trend voorlopig...

 

In vele gevallen kijkt men alleen maar naar 1 nieuws item/onderwerp en denkt dat zal wel goed komen, dus besloten nogmaals enkele feiten (uit de pandora box) te benoemen die wellicht enig inzicht verschaffen over de crisis waarin wij momenteel in verkeren en kan men zijn ratio gebruiken wat de forecast is....

 

Sinds begin van deze crisis (2007) is het er niet beter op geworden, het wordt met de dag erger alhoewel wij het in het begin niet direct in onze portemonnee voelden begint deze virus steeds dichter bij huis te komen.

 

- Sinds de introductie van de euro is de waarde van ons geld met meer dan 60% verdampt. Dit kun je simpelweg tegenover het hefboom Goud neerleggen en doe de berekening.

 

- Sinds september van 2008 is goud en zilver skyrocket gestegen. Goud koste in 2005 nog geen € 5000,00 per kilo nu zit het net iest meer dan € 42.000,00 per kilo (dit overigens ook voor Zilver, skyrocket gestegen).

 

- Sinds september van 2008 te kampen met deflatie, afwaardering van onroerend goed en overige opgeslagen goederen (zoals elektronica enz..).

 

- Sinds september van 2008 te kampen met inflatie op commodities. Voedsel, energie prijzen stijgen hard en tevens bij de pomp voel je dat ook.

 

- Momenteel kampt Nederland ook met een enorme leegstand binnen de bedrijfsruimte markt. Er is namelijk een leegstand van 7.296.000 m2 (21% van het totale) sinds medio 2011. http://www.dtz.nl/media/41407/dtz_nederland_compleet_juni2011.pdf (en wij zijn nu 1 jaar verder, en de leegstand is aan het oplopen)

 

- De huizenmarkt is volledig ingestort. http://financieel.infonu.nl/hypotheek/65589-prognose-huizenprijzen-2012-2013.html

 

- De werkloosheid dat maar aan het stijgen is. De uitzenduren die steeds aan het dalen zijn. En als deze eens een kleine stijging laten zien dan is dat slechts een verplaatsing/vervanging van duurdere krachten naar uitzenduren.

 

- WW kas stond 1.9 miljard in maart in het rood. Nu inmiddels 4 manden verder...terwijld ew erkloosheid aan het stijgen is http://www.nu.nl/economie/2755751/kas-ww-uitkering-leeg.html

 

- De werkloosheid in Nederland telt een nieuwe record totaal 6,5% http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/themas/arbeid-sociale-zekerheid/publicaties/artikelen/archief/2012/2012-042-pb.htm

 

- Nederland heeft steeds minder vacatures beschikbaar. De conjunctuur zit in een dalende trend.

 

- Nederland telt bijna 750.000 Freelancers, deze mensen hebben sinds de crisis hun uurtarieven moeten bijstellen en kampen met veel minder opdrachturen dan voor de crisis. Tevens werken veel freelancers tegen zeer lage tarieven, en velen zijn onverzekerd aan de slag tegen dump tarieven onder de € 15 ,- per uur... ???

 

- De overheid die keihard aan het snijden is in het apparaat. Bedrijven die massaal op de knip gaan en op alles en nog wat bezuinigen. De massale reorganisaties die je over je oren heen krijgt binnen het bedrijfsleven....

 

- In 2008 behaalde de AEX nog 550 punten. Nu de dag kwakkelt de AEX tussen de 250 en 300. Dat is een verdamping van bijna 50%.

 

- De voedselbanken die van de grond ontpoppen als paddenstoelen.

 

- De schuldsaneringkantoren die opeens volle uren draaien en de werkdruk niet meer bij kunnen houden..

 

- De Incasso bureaus die OOK volle uren draaien.

 

- De Nederlandse staatschuld staat nu iets boven de € 404.071.165.785 http://www.destaatsschuldmeter.nl/

 

- Nederland leent net iets meer dan 100 miljoen per dag om de economie bij te stimuleren.

 

- Het aantal gepensioneerden passeren de 3 miljoen in Nederland.

 

- Volgens Dun & Bradstreet kwart meer faillissementen in 2012 t.o.v. 2011 http://www.dnb-nederland.nl/over-dnb/nieuws/?messageID=50

 

- De Nederlandse banken die massaal hun buitenlandse takken verkopen vanwege de high risk en om het hoofd boven water te houden...

 

- Volgens Balkenende (2008) stond Nederland op positie (rank) nr. 7 in de lijst als financiële staat (dienstverlening), een week later beklemtoonde Balkenende dat alleen de financiële staten door de crisis geraakt zijn tijdens een buitenhof uitzending net na de uitbarsting van de crisis. Dus, is Nederland hierdoor hard geraakt.

 

- In een uitzending is een analyse gemaakt dat binnen 3/5 jaar minimaal 1/3e van de retailers de luiken zullen dichtgooien.

 

- Tegenwoordig als je een Nederlandse bedrijf belt krijg je nu steeds meer over je oren heen geslingerd de keuze om ook zwart te betalen... btw vrij ???.

 

- De werkloosheid in de eurozone bedraagt 11% van de geregistreerde populatie.. dus de niet geregistreerde mensen niet erbij gerekend. reken maar op in totaal 30 miljoen werklozen (binnen enkele maanden/eind van het jaar 2012)... 2x Nederland plus minus.

- Vervolgens kampen we ook nog met buurlanden die in het zelfde schuitje zitten en sommige landen zitten diep in de shit zoals, Griekenland, Italië, Spanje, Portugal, Ierland,....nu begint deellende ook Frankrijk, Duitsland en ook richting NL over te waaien....

 

- De pensioenfondsen die er slecht voor staan http://nos.nl/artikel/390579-groter-tekort-pensioenfondsen.html

 

- Volgens het IMF kampt Nederland met een te hoge schuld (huishoudens) http://www.imf.org/external/pubs/ft/weo/2012/01/pdf/c3.pdf

 

Na dit allemaal gelezen te hebben moet je dus ook stil staan bij de na effect van elke "subject". Het werkt meestal als een tornado op een veld.

 

Buiten dit om is gebleken na een goede research dat een groot deel van de welvaart van Nederland allemaal op credit is gebaseerd. Bijna geen enkele huis, bedrijf, auto, keuken, vakantie gaat niet op credit met de aanname deze in de toekomst te betalen. Vele bedrijven zijn volledig gefinancierd door de Banken en momenteel zitten velen nog net met hun neus boven water. Daarom rekent Nederland zich rijk (rijk aan schuld, zul je bedoelen).

 

Tjah, ik kan zo doorgaan maar ik denk niet dat wij hier heelhuids eruit gaan komen. Dit is een mondiale crisis en dit treft ook nog eens de sterkste economieën. Dus doe de berekening. Ik zie geen licht aan het einde van de tunnel. Ik bedoel als je dit allemaal bij elkaar optelt dan is de forecast hiervan toch duidelijk somber...!! Nederland ondergaat een krimpt en de trend zal doorgaan voorlopig, de bodem is nog niet in zicht voorlopig.

 

Voor diegenen die denken dat dit binnen een paar jaartjes weer weg gaat waaien....Wake Up From Day Dreaming. Stel jezelf maar 1 vraag. Hoe, en van waar kun je in europa 2x Nederland weer aan het werk krijgen ???? terwijl bedrijven hun producties,off-shoring naar goedkope lonen landen massaal verhuizen om te overleven van de hevige crisis die wij nu bewandelen.

 

Ik ben zelf ondernemer geweest in Nederland, en heb onder de gordijnen gekeken hoe Nederland/Europa er werkelijk ervoor staat... In Europa is alleen maar een dalende trend te zien en zelfs deze dalende trend wordt tegengehouden door de miljarden leningen/staatspapier verkopen/Quantitative easing om de daling tegen te houden Dus geld uit het niets creeren en pompen in een dalende economie....

 

Dat optimistische gedoe is alleen maar voor de kudde en om de pijn weg te ebben en of de markt te stillen en men niet in staat is te geloven dat ie al gezonken is, het is hun goed recht, wil wil nou zijn zooi/shitzooi blootstellen. Maar de werkelijkheid is tegenstrijdig voor de optimisten.

 

En dan haal ik nog niet een eens bij hoeveel bedrijven sjoemelen in hun boeken en de buitenwereld doen geloven dat zij er goed en sterk voor staan.. >;(

 

Nog steeds optimistisch?!!! 8)

 

De pessimist klaagt over de wind, de optimist verwacht dat die draait, en de realist stelt de zeilen bij.

Link naar reactie
  • 0

En dan haal ik nog niet een eens bij hoeveel bedrijven sjoemelen in hun boeken en de buitenwereld doen geloven dat zij er goed en sterk voor staan.. >;(

 

Nog steeds optimistisch?!!! 8)

 

De pessimist klaagt over de wind, de optimist verwacht dat die draait, en de realist stelt de zeilen bij.

 

Hoe denk je over de toekomstige Energiecrisis (tekorten), de Gezondheidscrisis (kwaliteit/prijs) en de Milieucrisis (klimaatopwarming, stijging zeeniveaus, natuurrampen)?

Link naar reactie
  • 0

Ik had eerst plannen om een groot bedrijf in Nederland op te bouwen. Maar die droom heb ik allang kapot gemaakt. Gelukkig is mijn handel ''crisis-handel''. Altijd onder de prijs producten doorverkopen. Dus ik zal niet 1-2-3 kopje onder gaan(hoop ik). Ik zou super blij zijn als ik het +- 10-15 jaar kan volhouden. Daarna ben ik pleite. Naar het buitenland. Nieuwe leven in een land die wel groeit.

 

Na 10-15 jaar zal de crisis veel harder toeslaan. Dus we weten nu al waar de boel naar toe gaat. We hebben ''nog'' wel tijd om onze investeringen eruit te halen zonder al te veel schade te krijgen. Maar voor de mensen die na 10-15 jaar door zullen investeren in Nederland wens ik veel succes , ik zeg:

 

Ik ben gekke henkie nie dat ik na die tijd nog door zal investeren. Dan kan ik beter mijn eigen geld in brand steken. Geen verschil.

 

 

 

 

En daarnaast las ik soms Nederlandse boeken om mijn taal te verbeteren , dat zit er nu ook niet meer in , ik kan denk ik beter Chinees gaan leren.

Dit account is geband wegens overtreding van de forumregels

Link naar reactie
  • 0

iedereen is somber over de economie, logisch, geweldig gaat het niet, maar waar zit 'm de kneep, let wel dit is mijn opinie, die zit grof weg in de onroerend goed markt, oftewel, ze kunnen het niet meer verkopen waar het ooit voor verkocht is, wat de reden daarvan is gaat het nu niet over, kortom bij degene die geld uitgeleend hebben komt minder geld terug dan er uitgezet is, maar denk eens logisch na, wie kan er tegenwoordig nog een huis kopen, om te starten wil ik zeggen, je kon jaren en jaren niet sparen tegen de waarde stijging van onroerend goed, kortom je kwam nergens, dan maar met allerlei tophypotheek constructies, dubbele inkomens en doe maar gek, en weet je wat ze konden nog alleen maar het huis kopen waar ze 50 jaar geleden ook mee begonnen zijn allen 10 x zo duur, dus we schoten er niks mee op, het enige wat ons daarvan kan redden is een giga-inflatie, of een gruwelijke prijsdaling, nu is het een publiek geheim dat er veel hypotheken gewoon niet betaalt kunnen worden, en niemand weet hoe dit op te lossen.

nu zit ik in vele takken van industrie, metaal, kunststof, hout en transport, er is nog steeds werk, allen sterk bouw gerelateerd (spanten lassen, kozijnen maken, beton, stenen en glas) doet het niet goed.

ik heb klanten die in de kunststof industrie wel willen investeren, hebben werk zat, ook metaal, zij het specialistisch en naar mijn mening tegen redelijke prijzen, maar het zijn bedrijven die veelal geleidt worden door selfmade - ondernemers, oftewel 6-7 dagen in de week 12 uur per dag plat ervoor, alles proberen af te betalen en dan nog ff doordraaien.

en ik denk dat dat de kar trekkers zijn van de economie, en die blijven wel.

maar investeerder, je zegt dat je 2.5 mln. uit hebt staan en dat wil terug brengen naar 150 k, maar wat denk je te verdien aan leningen van pak 'm beet onder de 1000 euro?

 

Link naar reactie
  • 0

Die zal hij wel niet uit hebben staan......

 

Het komt goed met onze economie als men niet "zomaar" geld blijft pompen in het huidige systeem en blijft toestaan dat dit geld slechts door een klein aantal spelers in "veiligheid" wordt gesteld. Dat lijkt een socialistische stelling, maar in feite is deze crisis ontstaan doordat de banken en sommige andere grootgraaiers, de sport van het graaien tot in het virtuele gingen doorontwikkelen. Ik heb begrepen dat inmiddels het "echte" geld voor 1/3 deel in handen is van de grootsten daarvan en dat die het op gunstige eilanden hebben veilig gesteld. Dat geld maakt dus geen deel meer uit van roulatie-systeem en kan dus ook niet meer bijdragen aan herstel.

 

Het gewoon doorgaan met het pompen van geld in dit systeem, geeft dezelfde figuren dus de kans om gewoon door te blijven gaan met hun praktijken en als daar structureel niks aan wordt gedaan, lopen we binnen de kortste keren tegen een crisis aan die onherstelbaar zal blijken. Het zou mij persoonlijk niks verbazen als deze crisis al de "onherstelbare" zal blijken te zijn en dat hiermee de politiek wel gedwongen zal worden om de roerstand aan te passen. Ik weet dat er economen zijn die maar blijven roepen dat er meer geld in het systeem moet worden gepompt en dat de schulden beter en anders over de landen verdeeld moeten worden. Maar ik denk dat die economen allemaal uitgaan van reparatie en niet van herstructurering om de problemen uit te bannen.

Link naar reactie
  • 0

Het grootste probleem van de economische crisis voor ondernemers is dat het een makkelijk excuus is om je eigen verantwoordelijkheid op af te schuiven.

 

Voor investeringen zou ik nu vooral zoeken naar start ups met mensen die juist kansen zien in deze crisis, maar die ook zonder crisis levensvatbaar zouden zijn.

Link naar reactie
  • 0

Die zal hij wel niet uit hebben staan......

 

Het komt goed met onze economie als men niet "zomaar" geld blijft pompen in het huidige systeem en blijft toestaan dat dit geld slechts door een klein aantal spelers in "veiligheid" wordt gesteld. Dat lijkt een socialistische stelling, maar in feite is deze crisis ontstaan doordat de banken en sommige andere grootgraaiers, de sport van het graaien tot in het virtuele gingen doorontwikkelen. Ik heb begrepen dat inmiddels het "echte" geld voor 1/3 deel in handen is van de grootsten daarvan en dat die het op gunstige eilanden hebben veilig gesteld. Dat geld maakt dus geen deel meer uit van roulatie-systeem en kan dus ook niet meer bijdragen aan herstel.

 

Het gewoon doorgaan met het pompen van geld in dit systeem, geeft dezelfde figuren dus de kans om gewoon door te blijven gaan met hun praktijken en als daar structureel niks aan wordt gedaan, lopen we binnen de kortste keren tegen een crisis aan die onherstelbaar zal blijken. Het zou mij persoonlijk niks verbazen als deze crisis al de "onherstelbare" zal blijken te zijn en dat hiermee de politiek wel gedwongen zal worden om de roerstand aan te passen. Ik weet dat er economen zijn die maar blijven roepen dat er meer geld in het systeem moet worden gepompt en dat de schulden beter en anders over de landen verdeeld moeten worden. Maar ik denk dat die economen allemaal uitgaan van reparatie en niet van herstructurering om de problemen uit te bannen.

 

Waardeloze reactie, 'als men niet "zomaar" geld blijft pompen in het huidige systeem' is heel vaag. Welk systeem, wat voor geld, wat bedoel je met pompen, wie is men? Allemaal specificeren anders zijn t loze woorden, t is gewoon over , een socialistisch systeem zal niet ingevoerd worden, de liberale democratie houdt dat tegen , staten willen wel meer overheidsbemoeienis, maar t zal een grens bereiken , ik zou zeggen: gewoon slikken en zinken.

Dit account is geband wegens overtreding van de forumregels

Link naar reactie
  • 0

pff als je als ondernemer zo n zwartkijker bent dan zie ik het somber in....

 

Is het nou niet net de truuk om in elke situatie te bekijken hoe je ervan kunt profiteren? Zijn er niet altijd branches die profiteren van andermans ellende. Biedt deze markt niet ook kansen bijvoorbeeld voor starters die winkelruimtes veel gunstiger kunnen huren. Noem me maar naïef maar dit is wel een kopersmarkt. Je kunt nu ook gunstige afspraken maken.

 

Natuurlijk komen we hier ook uit, kijk gewoon naar de beweging van de conjunctuurgolf. Ik ben ervan overtuigd dat die goede tijden komen. De economie valt nu alleen wel erg hard terug, zaken als de internetbubbel kenden we tig jaar geleden niet. Het idee dat huizen een goede investering zijn is aangetast, mensen zijn bang geworden, zekerheden vallen weg. Ja dat hakt er allemaal flink in. Maar kansen liggen er altijd, alleen in de ene branch is dat makkelijker dan in de andere. Toevalllig vertelde een ondernemer me gister over een nieuw product waarbij ik dacht ' wauw het kan gewoon, helemaal nieuw in de landbouwsector' een sector waar het zo belabberd gaat. Ik hoop dat ze gaat slagen, zo iemand verdient het. Er is wel lef voor nodig en inzicht. Maar dat heeft een ondernemer toch zeker ook?

Link naar reactie
  • 0

Natuurlijk moet je niet bij de pakken neer gaan zitten en de kansen blijven zoeken en grijpen. Voor sommigen zal het misschien zelfs wel gemakkelijker zijn/worden, omdat ze minder concurrentie krijgen of juist iets nieuws hebben ontwikkeld, waarmee kosten worden gespaard en we allemaal weer profijt hebben. Maar dat geldt natuurlijk niet voor de massa. De slimste en meest talentvolle ondernemers overleven altijd! ;)

Link naar reactie
  • 0

264px-George-W-Bush.jpeg

 

 

George Bush: we want everybody in America to own their own home. That’s what we want.

 

President Bush gaf in 2002 het startschot voor het geven van hypotheken aan minder kredietwaardige Amerikanen en daarmee aan de kredietcrisis.

 

Hypotheek

De kredietcrisis is voor een belangrijk deel veroorzaakt door de Amerikaanse president Bush. Bush heeft er als president op aangedrongen om mensen, die het niet konden betalen, toch een hypotheek te verstrekken.

 

Minderheidsgroepen

Dat blijkt uit archiefmateriaal gevonden door RTL Z. De Amerikaanse president Bush gaf in oktober 2002 een toespraak op Universiteit van Washington. In die speech zegt hij, dat de Amerikaanse regering ernaar streeft van 5,5 miljoen gezinnen, uit minderheidsgroepen met een klein inkomen, huizenbezitters te maken.

 

Groei subprime hypotheken

 

Subprime

Te zien is dat vooral na de toespraak van Bush het aantal subprime hypotheken omhoog schoot.

 

modedit: niet werkende video's verwijderd.

 

Dit account is geband wegens overtreding van de forumregels

Link naar reactie
  • 0

Tja , maakt niet uit hoe je die tekst hierop zet. En kennis is universeel. Ik geloof daarnaast ook niet in plagiaat. En ookal heb je je argumenten van de duivel hem zelf , klopt het niet? Gewoon weerleggen. Klaar.

Bronvermelding is verplicht bij citaten. :) Dus het maakt zeker uit hoe je de tekst hierop zet.

Volg @yannick_veys op Twitter. Ik tweet over online marketing, conversie optimalisatie, persuasive design en leuke artikelen. Ben je actief op Twitter en wil je meer volgers krijgen en minder tijd bezig zijn met het maken van tweets? Kijk dan eens op https://hypefury.com

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    0 leden, 88 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.