Goedemiddag, ik ben momenteel bezig met het schrijven van een ondernemingsplan voor een horeca concept in Berlijn en ik vroeg mij af of iemand mij iets zou kunnen vertellen over de marges.
Ik zou graag willen weten met wat voor marges ik een gezond bedrijf kan runnen in Berlijn. Ik ben redelijk bekend met het marge plaatje in Nederland maar aangezien Berlijn een stuk goedkoper is vroeg ik mij af of dit dan ook anders ligt daar.
Ik hoor het graag als iemand mij hier iets meer over kan vertellen.
Zie jij kansen voor je onderneming/bedrijf in het buitenland? Met RVO onderneem je verder.
Kijk wat onze kennis, contacten en financiële mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
KoenMeijer
KoenMeijer
Goedemiddag, ik ben momenteel bezig met het schrijven van een ondernemingsplan voor een horeca concept in Berlijn en ik vroeg mij af of iemand mij iets zou kunnen vertellen over de marges.
Ik zou graag willen weten met wat voor marges ik een gezond bedrijf kan runnen in Berlijn. Ik ben redelijk bekend met het marge plaatje in Nederland maar aangezien Berlijn een stuk goedkoper is vroeg ik mij af of dit dan ook anders ligt daar.
Ik hoor het graag als iemand mij hier iets meer over kan vertellen.
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/64402-horeca-marges-berlijn/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
10 antwoorden op deze vraag