denise1968

Super Senior
  • Aantal berichten

    120
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door denise1968

  1. Qua seo zou ik toch een eens een keyword onderzoek doen want op theebloemen heb je ongeveer 590 bezoekers per maand en met theepot 2900! Nu is theepot een short tail en hier heb je heel veel concurrentie en is niet eenvoudig om goed in Google te komen. Met theebloemen sta je wel goed, maar je hebt dan niet veel bezoekers. Advies is om er toch een blog aan te hangen en unieke content te gaan schrijven. Haal het programmaatje keyword blaze binnen dit kost 40 euro en hier kun je keywords in vinden waar mensen op zoeken en dan kun je daarover gaan schrijven. Met name content schrijven over theepot en theebloemen en alles wat je daarover kunt vertellen. Wellicht kun je nog wat zoekwoorden vinden die heel dicht bij theepot en theebloemen zitten. Wel de relevatie blijven houden. Succes en de site ziet er goed uit.
  2. Denk vanuit de klant en wat wil deze klant zeg maar dat jij doet? In mijn ogen een goed gesprek waarin duidelijk naar voren komt wat hij / zij wenst en een baan. Denk dan meer aan recensies. Marjan is bij ons gesprek geweest op die datum en ( binnen twee weken) had ze deze baan. Kort en krachtig en inspelen op de behoefte. De behoefte is mensen willen snel een baan en die moet jij hun brengen. Onderzoek de markt. Op het moment zijn er best veel mensen die op gesprek gaan bij een werving bureau en daarna niets meer horen. Hoe ga jij dit ondervangen? Bijvoorbeeld wij nodigen je alleen uit op basis van een vacature. Slim want dan maak de kandidaat meteen ergens kans op.
  3. Als je een website start ben je bezig met interne links dus doorverwijzingen in je website zodat mensen als het ware meerdere pagina's bezoeken. Ook goed voor je bounce rate want hoe langer mensen op je website blijven des de beter vind Google. Daarnaast is het handig om ook een aantal externe links vanuit je website naar een andere website te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld een goed artikel zijn wat te maken heeft met je product of je geschreven content. Om je website beter te laten ranken ga je linkbuilding doen. Dit zijn externe linkjes op websites bijvoorbeeld startpagina's die naar jouw website ranken. Dit doe je met achortekst dus je hebt een zoekwoord waar je op gevonden wilt worden. Deze achortekst/zoekwoord pas je overal toe als je linkbuilding doet en ergens op een website wordt geplaatst. Een blog starten met meerdere links en het zoekwoord goed doorgevoerd is prima, maar wel verder gaan met linkbuilding. Blijf dan ook binnen je niche of product dus gerelateerd. Verder is het gewoon essentieel dat je de website regelmatig voorziet van unieke hoogwaardige content. Doe je dat niet dan heeft linkbuilding ook weinig zin. Het gaat namelijk om meerdere facetten die ingezet moeten worden. Zijn er hier mensen die last hebben gehad van de EMD update van Google (exact matching domains) van Google? Zo ja hoe zijn jullie hiermee omgegaan?
  4. Ondernemen dat kun je idd niet leren want dat zit in je of niet, maar zeker in mijn ogen niet stoppen met school. De basis die je op school krijgt heb je absoluut nodig want alleen met passie kom je er niet in dit land. Als je start heb je veel petten op. Denk aan: - Administratie- boekhouding: de boekhouder is niet verantwoordelijk voor wat hij doet dat ben jij - Marketing - marktonderzoek: wie zijn mijn concurrenten en heeft mijn plan een kans van slagen - HRM - personeel: aannemen van personeel, goede arbeidsvoorwaarden, kunnen bijsturen (weten wat je wilt) of eventueel afscheid van nemen. - Procedures opzetten om je bedrijf goed vorm te geven - Kostprijsberekening Er komt namelijk zoveel meer bij kijken en dan heb ik het nog niet eens over die berg papierstroom die op je afkomt waardoor je soms denkt waar ben ik aan begonnen. En als je op een gegeven moment meer gaat verdienen moet je ook meer betalen. Ik ben 10 jaar ondernemer geweest, maar ben genezen. Ook geen school afgemaakt en zeker heel veel ervaringen rijker, maar als ik terugkijk had ik met een goede basis zeker verder kunnen komen. Wat essentieel is om te slagen in mijn ogen: - goed kunnen rekenen - kansen zien - commerciële vaardigen
  5. Vanuit wordpress kun je heel simpel met een plugin je website mobiel maken. Ik heb dit bij al mijn websites gedaan en dit is niet echt heel veel werk.
  6. Wellicht kun je eens met de beddenleveranciers in NL gaan praten over je idee en kijken of ze met je willen samenwerken. Vaak hebben ze er wel oren naar om een extra verkoopkanaal te starten online. Dat zie je ook bij affiliate daar beginnen bedrijven ook niet voor niets aan. Ze zijn allemaal op zoek naar meer afzet, omzet en winst.
  7. [staffelkortingen is inderdaad het probleem niet, meer een combinatie van producten (machines en verbruiksartikelen) waardoor er een bepaalde order waarde cq volume ontstaat. En ja sommige producten ontkomen niet aan demonstratie of extra uitleg en zijn daardoor weer lastig voor in een webshop. Op zich kan dat wel hoor AH heeft toch ook niet al zijn producten online staan? Dan zet je de eenvoudige en gangbare producten online en bied je daarnaast een demonstratie of afspraak aan. Verder zijn de huidige website prima in staat meerdere artikelen die nodig samen te voegen. Dit alles kan prima in een ecommerce website worden toegepast. Als je dit goed uitwerkt en ik zeg altijd keep it simple dan kun je via Google een extra bezoekersstroom en naamsbekendheid genereren.
  8. Via sitedeals kun je prima aan een programmeur komen die voor jou de website onder handen neemt. Heb daar al regelmatig gebruik van gemaakt. Ik zoek de template uit en regel alles qua online komen en de seo etc. De programmeur maakt het design voor mij beter op de manier zoals ik het wil. Ik weet wel wat ik wil dus dat is wel handig denk ik. Op dit moment weer een website online staan en daar ga ik binnenkort ook weer iemand voor zoeken via sitedeals. Merk gewoon dat ik erg goed ben in online marketing maar niet in het technische gedeelte van Wordpress. Ik heb avonden zitten stoeien met CSS maar ik pak het gewoon niet. Op een gegeven moment moet je daar dan een afweging in maken.
  9. Ben heel benieuwd met welk design je gaat komen. Ik laat mij verrassen ;)
  10. Het gaat erom dat je een beeld ziet en dat je daar wat van laat maken. Hier nog een aantal templates die meer in de richting komen denk ik http://wholesaletemplates.com/ of deze http://wholesaletemplates.com/moreInfo.php?id=30799 Je kunt het zelf verder richting geven door zaken te veranderen. Sidebar rechts i.p.v. links, de kleuren etc. En dit is de laatstehttp://adultdesignsdirect.com/templates/
  11. Wat vind je van het design wat ik bij mijn berichtje heb gezet dan? Daar kun je zelf wijzigingen in aanbrengen en zou dan voor de basis zwart/wit nemen want die spullen hebben toch al veel kleurtjes. En dan nog 1 basis kleur voor een bepaald effect dan blijft de website klasse houden zeg maar.
  12. Van de week nog! 27 juli website online gezet en echt alles goed erin en erop gezet. Aangezien het een niche is binnen vier weken in de top 3 van Google. Voert Google van de week de EMD update uit $%^&* Nou toen was ik wel even aan het jeweetwelle. Ben enorm naar beneden gedonderd en zelf met de long taile sta ik ergens op pagina 2. Maar goed ga gewoon door en heb al samenwerkingsverbanden gevonden voor hoogwaardige unieke content. Ging net zo lekker met de omzet. Verdien voor het eerst van mijn leven centjes met affiliate grrrrr :-)))
  13. Denk toch echt dat je zelf met een voorbeeld moet komen zodat een designer een richting krijgt. Doe je dit niet dan gaat het mis. En voor dat budget is het absoluut mogelijk als je een richting aangeeft. Kijk eens in google naar wholesale templates met of zonder wordpress of joomla erachter. Wellicht dat je op deze manier ziet wat je wilt en dan ben je zo klaar. Wat moet deze groothandel gaan verkopen? Dan kun je daar ook op zoeken in google als template. Deze vind ik mooi http://www.kanx.org/templates/wholesale-ecommerce-templates.html of hier in het groot http://www.kanx.org/ecommerce-templates/wholesale/wholesale-017/ . Het gaat erom dat je website duidelijk laat zien waar het om gaat, menu met goede omschrijvingen (boven de fold). Verder keep it simple en zeker niet te veel toeters en bellen en koppel er een wordpress blog en laat iemand bloggen over de handel. Moi kan goed schrijven :-)))) Groet, Denise
  14. Nou zou toch eens kijken naar deze webshop www.seoshop.nl Die vragen een bepaald percentage van je omzet, maar de website zit qua SEO goed inelkaar. En wat ik heb gezien is de backoffice ook niet mis. In het begin moet je veel meer bezig zijn met online marketing want voordat je goed gevonden wordt in google ben je wel even bezig. Naderhand kun je dan gaan uitbreiden. En als je op deze manier begint kun je de markt verkennen waar je je in gaat begeven. Ik heb zelf 2 jaar een webwinkel gehad en geloof mij de concurrentie in veel branches is enorm. Uiteindelijk is het mij niet gelukt want mijn kennis van online marketing was in die nihil.
  15. Bij mij werkt het goed door aankondigingen te maken van wat online komt. In dit geval waar mijn doelgroep natuurlijk naar op zoek is. In jou geval zou dat nieuws kunnen zijn over bedrijfsovername. Wat heb je daar voor nodig? Maak een checklist die mensen kunnen downloaden en zet deze eerst in een aankondiging met daarbij de tekst "wordt lid van onze nieuwsbrief dan ontvangt je deze checklist in uw mailbox. Inspelen op de behoefte en mensen willen graag gratis info hebben. Op de secretaresse site heb ik in 1 maand 100 aanmelding voor de nieuwsbrief.
  16. Hou er wel rekening mee dat als je geen stenen winkel hebt dat je geen enkel bekend kledingmerk op je webshop krijgt. Dat is de reden waarom je bij de meeste webshops onbekende merken ziet staan. Ik heb zelf 2 jaar een webwinkel gehad in zowel baby als kinderkleding en ik kreeg geen bekend merk mee.
  17. Die rekent een paar promille :) Ik ben het met je eens, dat zijn wel extra kosten, maar dan kijk je er erg eenzijdig tegen aan. Als je een paar promille meer verkoopt omdat die paar consumenten toch wél bij je kopen vanwege dat keurmerk, dan heb je die kosten er al weer uit. Om een keurmerk met sociale media te vergelijken is een beetje appels & peren. Facebook zal geen geschillencommissie inschakelen als een consument een geschil heeft met een webwinkelier. ;) Het gaat er toch om hoe kan ik ervoor zorgen dat een klant genoeg vertrouwen heeft in mijn webshop zodat hij of zij gaat bestellen? Dan kun je een keurmerk echt wel tegenover Social Media zetten. Want met Social Media kun je ook het vertrouwen van de klant winnen en laten zien hoe jij met je klanten om gaat. En dit is niet appels met peren vergelijken want "vertrouwen en handelen" is hier het onderwerp. Je gaat toch geen keurmerk nemen omdat je uitgaat van problemen met je klanten? Dan zorg je er toch voor dat je deze zelf oplost.
  18. Ik kan nergens iets vinden dat je een klussenmarktplaats wilt opstarten, maar goed als ik dat even als voorbeeld neem is een Direct Mail actie een idee. Ik zou dan er dan wel eerst voor zorgen dat klussers zich gratis kunnen inschrijven, zodat je dit gedeelte al goed hebt ingevuld. [*]Koop een adressenbestand die gericht is op de doelgroep of per branche met telefoonnummers [*]Bel deze bedrijven eerst na en vraag naar de juiste contactpersoon [*]Maak je DM brief persoonlijk door de naam van deze contactpersoon te gebruiken [*]Zorg voor een heldere en duidelijke tekst en niet te lang dus kort en krachtig [*]Doe een gimmick bij deze DM brief door er bijvoorbeeld een klein verfkwastje bij te doen waar je bedrijfsnaam op staat of iets in die richting. Dan onthouden ze DM brief namelijk goed. [*]Ga nabellen en doe dit dan met een belscript zodat je de vragen iedere keer gericht kunt stellen Zorg ervoor dat als je de mailing verstuurd dat er een nieuwsbrief aanmelding gedaan kan worden. Als bedrijven dan interesse hebben dat ze lid kunnen worden van de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief vermeldt bijvoorbeeld nieuwe klussers die zich inschrijven met die specialiteit of uit een bepaalde omgeving. Ik zou zeker een vensterenvelop gebruiken want dat scheelt weer etiketten. Bied de mailing aan als partijenpost met port betaald dan krijg je korting. Hou de gimmick klein zodat de brief wel door de brievenbus kan want dit scheelt weer porto kosten. Succes
  19. Twitter moet je leuk vinden anders hou je het niet vol. Soms ben ik er ook even klaar mee, maar twitter toch zeker wel een aantal keren per dag. En ja ik heb daar zeker orders uitgehaald qua adverteren voor mijn website. Maar twitter daarnaast ook echt over van alles en dat kan bij andere mensen als onzinnig overkomen, maar ondertussen heb ik 200 volgers dus blijkbaar vinden mensen het leuk? Een goed voorbeeld is ook het slijterij meisje. Zoek daar maar eens op in google.
  20. Dat vind ik veel te kort door de bocht. Een gemiddeld keurmerk kost 100 - 500 euro per jaar, vaak zelfs met een kostenplaatje wat samenhangt met de omzet van de webwinkel. Zelfs als een webshop al failliet zou gaan doordat het keurmerk te veel kost dan was het sowieso al een webshop met 0 kans van slagen. Als je het bekendste keurmerk pakt en daar heb ik het dan over dan betaal je zoveel procent van je omzet! Dit zijn wel hogere bedragen dan 100 tot 500 euro. En daar heb ik een hoop websites mee om zien vallen. Natuurlijk komt er dan meer bij kijken, maar zo'n keurmerk staat dan wel op de balans als kosten. Een keurmerk met een bedrag van 100 tot 500 euro per jaar zie ik geen brood in. Dat kun je dan beter investeren in Social Media om het vertrouwen van je klanten te winnen.
  21. Ik zou ook eens kijken of je dit blad niet gratis kunt verspreiden. Dan haal je de inkomsten alleen uit de adverteerders. Deze adverteerders gaan naar mijn idee dan veel sneller overstag omdat je het blad gratis verspreidt en gericht onder de doelgroep. Tevens is het drempel verlagend omdat het blad gratis is en wordt daardoor eerder gelezen. De kiosken haal je dan helemaal weg en denk dan aan specialisten, ziekenhuizen, doktoren, prive klinieken etc.
  22. Advertorials schrijven en dan zoekmachine gericht! Daar haal ik adverteerders mee binnen via Social Media en dan met name twitter. Zo geweldig :-)
  23. En vergeet Social Media niet! Denk aan Twitter, LinkedIn en Facebook account, want vind zelf Hyves niet meer zo geschikt! Maar dat is mijn persoonlijke mening. Kijk ook eens online naar Blogs en online magazines want die worden ook steeds professioneler en probeer daar gratis reclame te genereren door middel van Free Publicity. Op Blogs kun je ook vaak een berichtje achterlaten met de url van je website erbij.
  24. Ik denk dat deze keurmerken door de partijen die daar belang bij hebben er in is gebracht bij de consumenten. Zelf vind ik een goed contactformulier met telefoonnummer, gastenboek, twitter account en hyves voldoende vertrouwen geven om te bestellen op een website. Die keurmerken kosten veel te veel geld en daar gaan behoorlijk wat webshops door failliet. Gebruik Social Media om vertrouwen te geven dan zit je goed en ben je ook slim online bezig.
  25. Henri ik was mijn Nederlands al aan het verbeteren en ja ik denk sneller dan dat ik schrijf :P
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.