Jump to content

anagelhout

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Alex
 • Last name
  Nagelhout
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  financiering
  Financ
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Vlissingen
 1. angela? haha noem me maar gewoon Alex hoor ;)
 2. YES !! Zojuist m'n afstudeerscriptie ingeleverd, 19 juni verdedigen en dan diploma ophalen!
 3. Misschien handiger om dat te integreren in één slee-achtig geval? Gat in de markt anyone? :P
 4. lijkt me dat die mededeling dan ook op is genomen en dus te horen zou moeten zijn
 5. Red Bull gebruikt ook dit soort reclame, maar dan auto's. Misschien kan je eens met hun contact opnemen over je idee. Edit: foto toegevoegd
 6. De uitleg van Patricia vond ik heel helder en is volgens mij ook gewoon de eenvoudigste! Waarom zou je het jezelf zo moeilijk maken door zelf te gaan rekenen terwijl je je balans en w&v zo van papier kan overtikken in een duidelijk programma? De kans op fouten wordt dan ook aanzienlijk kleiner lijkt mij.
 7. misschien is Bibit iets voor je? www.bibit.nl bestel zelf regelmatig wat via internet en heb goede ervaringen hiermee Bibit is onderdeel van The Royal Bank Of Scotland en heeft kantoren in Nederland, VS, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Japan helaas weet ik niet wat de tarieven en dergelijke zijn
 8. misschien een domme vraag hoor (hoewel die niet bestaan ;)), maar heb je enig perspectief dat je er zelf ook nog wat aan overhoudt?
 9. geen fooien meer? het kan dan natuurlijk nog wel, maar zal minder snel gebeuren
 10. Dit principe heet "Factoring". Veel maatschappen van tandartsen en dergelijke maken hier gebruik van.
 11. Bij een afstudeerstage is het de bedoeling dat de stagiair zijn opgedane kennis als afsluiting van de opleiding etaleert en niet om ervaring op te doen (dit heet dan ook een meewerkstage). De hoeveelheid begeleiding valt bij afstudeerstages dan ook ontzettend mee. Overigens suggereer ik nergens dat een stagiair net zo veel ervaring heeft als iemand die vele jaren praktische ervaring heeft opgedaan. Ik zeg alleen dat het een goedkope oplossing is en dat een student best wel een frisse kijk heeft op een situatie waar hij nieuw in komt. Dat kan wel eens verhelderend werken.
 12. Bovendien verstrekt New Century enkel hypotheken en is in die zin niet te vergelijken met Bizner.
 13. Ik ben het indirect met djluc eens. Als ik jullie verhaal zo lees denk ik dat het goed is om jullie flow binnen het bedrijf eens door een goede analyst door te laten lichten. En dan bedoel ik niet zo'n eng mannetje met een leasebak, maar gewoon iemand met boerenverstand die vanuit zijn of haar onbekendheid met de materie nou net de juiste vragen stelt waardoor misschien wel wat "pijnplekken"zichtbaar worden. In het verleden heb ik zelf als werknemer op deze manier bij een aantal bedrijven de boel zo doorgelicht, meestal naast mijn gewone werk. De rustige uurtjes gebruikte ik om eens met mensen te praten en was in staat flow soms met sprongen te vooruit te laten gaan. Vaak zat de winst in procedures vereenvoudigen en standaardiseren, maar ook ervoor zorgen dat informatie voor iedereen goed vindbaar is, enz., achteraf lijken het vaak van die simpele dingen. Het maakt ook dat als je gaat groeien je minder tijd kwijt bent met mensen letterlijk en figuurlijk wegwijs maken in jullie onderneming. Ook de visie eens tegen het licht houden zou geen kwaad kunnen. Succes Een zeer goedkope oplossing is om hiervoor een stagiair aan te nemen. Ben zelf op dit moment ook voor een bedrijf een soortgelijke afstudeerstage aan het doen. Als stagiair kom je vrij blanco een bedrijf binnen en kijk je dus objectief tegen dit soort zaken aan.
 14. Wat bedoel je precies met "inbrengen"? En hoe zou die "inbreng" dan € 18.000,- waard zijn? Is dat dan de kennis? Moet er over de goederen/liquide middelen die worden "ingebracht" in de BV dan nog belasting worden betaald of iets dergelijks?
 15. Aangezien je je flyers al hebt, heb je niet zo veel meer aan deze tip, maar anderen misschien wel. Deel kartonnen/plastic creditcard formaat kaartjes uit die gebruikt kunnen worden als klantenkaart. Dus met een unieke code die de klant kan koppelen aan de inloggegevens van je website. Hiermee geef je ze bijvoorbeeld 5% tot 10% korting, afhankelijk van de producten of hoeveelheid die ze bestellen. Zo zorg je voor herhalingsaankopen bij jouw winkel.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept