Ga naar inhoud
 • 0

Waarom gaan mijn bezoekers gelijk weg?

Heb eindelijk mijn site en eerste product gelanceerd, maar van de eerste 50 bezoekers, keken er 49 alleen naar de landingspagina (www.creditlinked.nl/cl1.html), en 1 bezoeker bezocht ook nog de pagina van het tweede product (www.creditlinked.nl/cl2.html). Niemand downloadde de vooraankondiging...

 

Wat is er verkeerd aan de site? Is het niet overzichtelijk, is het product slecht? Graag input. Kan kritiek hebben, maar opbouwende kritiek is uiteraard het meest welkom.....

 

Advertentieteksten bij Google waren bijvoorbeeld:

Retail vastgoed uit NL, Investeer met 12.8% rendement, CV+ Vastgoed Obligatie

Beter dan een Vastgoed CV , Minder risico en meer rendement, 12.8% IRR retail vastgoed (NL)

 

 

 

 

Credit Linked - voor innovatieve beleggingen

www.creditlinked.nl

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

22 antwoorden op deze vraag

 • 0

Er zijn nog geen lopende producten, vandaar dat daar nog niets gebeurt

 

MIjn 035 nummer wordt ook genoemd. Uit professionaliteitsoverwegingen een postbus gebruikt, en er staat geen emailadres op de site vanwege spam redenen (maar in de downloadbare vooraankondiging wel).

 

Via KvK zijn mijn adresgegevens te vinden, maar blijkbaar schrikt de postbus dus af. Sta jij alleen in die mening, of hebben meer mensen dat?

 

Uiteraard even jouw site gechecked en je hebt een plaatje als email adres. Werkt dat goed tegen spam???

 

 

Credit Linked - voor innovatieve beleggingen

www.creditlinked.nl

Link naar reactie
 • 0

Ik ben het met Iwan eens. Een postbus wekt minder vertrouwen dan een adres is mijn ervaring.

 

Je email in de vorm van een plaatje weergeven werkt perfect tegen spam. Je kunt ook altijd nog voor de eenvoudige optie gaan om je emailadres zo neer te zetten: piet [at] voorbeeld [punt] nl. Ook kan het met het oog op het voorkomen van spam handig zijn standaard emailadressen te vermijden. Kies bijvoorbeeld niet voor emailadressen als info, sales, verkoop, informatie [at] jouwwebsite [punt] nl, maar hanteer minder gebruikte termen.

 

Ik zal vanavond nog even inhoudelijk naar je website kijken als ik tijd kan vinden :)

 

 

Link naar reactie
 • 0
Retired Mod     4,6k 118

Eerste indruk is: Wow, waar moet ik kijken?! Zoveel info komt ineens op je af, dat zorgt voor hogere aantallen mensen die afhaken. Als ik gewoon 3 unieke punten zie is er een veel grotere kans om verder de kijken.

 

50 is trouwens geen interessant aantal om enige conclusie aan te verbinden op internet, pas bij hogere aantallen kan je echt wat onderbouwd melden.

Bezoekhetziekenhuis.nl: Eenvoudig bezoeken plannen aan de patiënt en communiceren met patiënt, familie en vrienden. ! Maak een account aan als een familielid in het ziekenhuis ligt en je kunt gezamenlijk de bezoektijden inplannen.

Link naar reactie
 • 0

Ben het eens met djluc; 50 bezoekers is te weinig om conclusies uit te trekken. Je kunt wel nu al proberen verbeteringen aan te brengen op basis van enkele regels.

 

1. Breng de call to action visueel duidelijk onder de aandacht: wat is het belangrijkste op de pagina en maak dit visueel ook het belangrijkste element (dus niet alleen een linkje in dezelfde puntsgrootte, maar bijvoorbeeld een button)

2. Toon wie je bent en wat jullie doen: wie is credit link en wat is hun staat van dienst (over ons pagina)

3. Toon testimonials en resultaten; wie hebben dit product gekocht en wat zijn de resultaten geweest of communiceer prominent de verwachte resultaten.

 

Verder kun je (wellicht met grotere aantallen bezoekers) ook nog wat zaken testen. Een tip:

 

Zet het contactformulier eens op de landingpage. Scheelt weer een pagina.

 

Hoop dat je wat aan de tips hebt, maar nogmaals: 50 is te vroeg om conclusies te trekken.

 

P.S. Logo is niet clickable en de cursor verandert niet in een handje in het menu.

Wij maken http://www.factuurdesk.nl waarmee je uren kunt registreren en factureren.

Link naar reactie
 • 0

Je kunt merken dat hier veel webdevelopers en programmeurs komen. Niemand vraagt zich af of de verwachting van de bezoeker als hij de site bezoekt, overeenkomt met wat hij ziet. Of of dit productaanbod aantrekkelijk is, en voor wie: voor de gemiddelde internetbezoeker zal het aanbod niet interessant zijn gok ik - sterker nog, in de huidige tijd is praten over 'innovatieve beleggingsproducten voor particulieren' misschien geen goede manier om je product aan te prijzen - en dus klikt men snel weg. Of of uberhaupt de beoogde doelgroep bereikt wordt, i.p.v. een 50/tal random internetsurfers.

Link naar reactie
 • 0

Enkele punten waar je op moet letten:

 

1. Op je homepage vertel je wat Credit Linked inhoudt en wat je doet. Dit is voor de bezoeker in eerste instantie niet interessant genoeg om op je website te blijven. Hij zal de website dus weg klikken. Het is veel belangrijker voor een bezoeker om in één oogopslag te kunnen zien welke problemen je voor hem kunt oplossen of welke concrete opportunities je voor hem te bieden hebt. Gebruik je homepage daarom ook niet om je producten te laten zien. Wek eerst die interesse van de bezoeker. Als je zijn aandacht hebt weten vast te houden zal hij vanzelf doorklikken. Wees zo duidelijk mogelijk en houdt je homepage rustig.

 

2. Wanneer het om beleggingsproducten gaat, zeker wanneer deze gepaard gaan met hoge rendementen, is het belangrijkste de transparantie. Op de website staan ontzettend veel vage dingen. Voorbeeld: "Ook bij een neergaande economie zullen de producten een hoger rendement genereren dan vastgoed cv’s of vastgoed obligaties. Dit wordt veroorzaakt door een aantal beschermingslagen, welke andere producten niet kennen."

 

Vragen die direct opkomen bij een bezoeker zijn: Hoe kan dit dan? Wat voor beschermingslagen? Welke andere producten? Waarom hebben die andere producten dat niet? Wees duidelijk in alles wat je op de website zet. Stap af van al die nietszeggende bijvoeglijke naamwoorden. Wat je er hooguit mee bereikt zijn nog meer vraagtekens van de bezoeker bij jouw betrouwbaarheid. Stap ook af van clichés als 'meer rendement en minder risico'.

 

3. Op de hele website komt niet duidelijk naar voren welke ervaringen Credit Linked heeft in de branch. Over de ervaringen blijf je vaag en niets is concreet. Dit wekt geen vertrouwen en dat is natuurlijk waar het om draait bij dit soort investeringen.

 

4. Nog een klein detail: wanneer je het over rendement hebt, praat je steeds over een aantal procenten en IRR. Echter is dit niet duidelijk of dit op jaarbasis is of op de gehele investeringsperiode. Zet dit er duidelijk bij.

 

 

De belangrijkste zaken waar je dus aan moet werken zijn het creëren van vertrouwen en transparantie. Bekijk vanuit dit oogpunt alle teksten die op de website staan en maak aanpassingen.

 

 

Succes

Link naar reactie
 • 0

Ik zeg AAAAAARGH, maar hier werkt het prima. Hosting via Strato, zou toch goed genoeg moeten zijn. Gebruik je iets "out of the ordinary"?

 

Firefox 3.0.5, maar zit in China. Beetje vertraging mag er zijn ivm de afstand, maar dit lijkt wat veel.

 

Succes!

Link naar reactie
 • 0

Alle rendementen en IRRen zijn op jaarbasis.

 

Bezoekers waren mensen die op mijn advertentie hebben geklikt (zie de teksten aan het begin van het onderwerp.

 

Call to action meer in beeld brengen gaat ook gebeuren.

 

De meeste andere adviezen hebben een wat langere doorlooptijd, maar ik waardeer de commentaren wel, en begrijp in het algemeen wel wat jullie bedoelen.

 

1 probleem waar ik nog tegenaan loop is de opmerking dat bepaalde informatie meer vragen oproept. Om het product echt goed te begrijpen is veel meer info nodig, welke deels terugkomt in de vooraankondiging en in de (nog te maken) prospectus. Is het dan verstrandig om nog bondiger te zijn, en eerder te verwijzen naar de vooraankondiging en prospectus???

 

 

 

Credit Linked - voor innovatieve beleggingen

www.creditlinked.nl

Link naar reactie
 • 0

 

Het komt in eerste instantie voor mij niet betrouwbaar over. Wat door meerdere mensen al genoemd is, is het gebruik van je mobiel en het ontbreken van een fysiek (kantoor)adres. Je vraagt namelijk van je klant wel een fysiek adres in het contactformulier, het is wel niet verplicht, maar het schept bij mij vraagtekens. (Waarom wel van de klant, maar niet van jezelf een adres?).

 

Tevens vind ik je huisstijl te neutraal voor hetgeen wat je doet, het komt op mij over als TE gemaakt. Ik weet niet wat je visie, je missie en propositie is in je bedrijfsplan, maar hoe wil jij overkomen naar je doelgroep, en tevens net zo belangrijk, wie is je doelgroep? Je kan je maar 1 keer introduceren en dat moet in 1 keer een goed en betrouwbaar gevoel opleveren in de gehele voorkomen van de onderneming. Het gaat hier om een investering van geld, dat vertrouw je niet zomaar toe.

 

Pak voor zekerheid eens de logo's en huisstijlen erbij van de grote spelers binnen jouw gebied, denoods op zakelijk vlak om eens te vergelijken hoe zij werken met kleur en vorm. Zodoende krijg je beter zicht op communicatie en hoe er wordt omgegaan met deze materie. Zet jouw logo ernaast en je ziet het verschil meteen. Neem iemand in de arm die hier verstand van heeft, een goede vormgever/ontwer[er kan je hiermee goed van dienst zijn.

 

Tevens is er een stortvloed aan informatie die niet hierarchisch is geordend. mis een degelijke structuur, een stramien, waarbinnen dit allemaal valt. Je koppen zijn van dezelfde grootte als die van de bodytekst, wat het visueel alles gelijk maakt. Terwijl je koppen de eerste visuele peilers zijnin het scannen van een tekst.

 

 

 

Link naar reactie
 • 0

Het gaat om veel geld en zoveel euro's ga ik niet via een internet site investeren in vastgoed.

 

Daarnaast wordt je ook plat gegooid met verschillende participatie's en een overkill aan percentages.

 

Daarnaast staan jullie ook niet onder het toezicht onder het WFT en dan springen bij mij een aantal misfinancieringen van huizen in Turkije op en dergelijke.

Fiscalist in de maak

Link naar reactie
 • 0

Al je collega aanbieders vermijden het woord rendement omdat dat woord tegenwoordig gelijk staat met je zuurverdiende geld in een putje gooien met nog een extra rekening toe.

Tevens start je de onderneming op het verkeerde moment na alle fraudezaken in jouw branche.

 

Ik sluit me aan bij alle vorige posters: de betrouwbaarheid is 0,0.

En wat je dan moet doen om wel betrouwbaar over te komen zal je moeten vragen aan de specialisten want ik weet het ook niet.

 

Edit: de aanblik van een arbeiderswoning doet ook geen goed.

Link naar reactie
 • 0

Er is een email adres en een echt adres, dat scheelt...

 

Verder nog een paar reacties op een aantal opmerkingen:

Als startend bedrijf heb ik helaas nog geen succesverhalen.

 

Het product met het plaatje van de arbeiderswoning heeft betrekking op met name "gewone" woningen. Een luxe vrijstaand woning hoort daar niet bij (plus het risico op zo'n woning is in de huidige markt groter).

 

Wel een WFT vergunning zegt niet echt veel (= je hebt een prospectus met alle info) en kost nog meer. Door gebruik te maken van een zeer goed trustkantoor zijn de belangen van investeerders gewaarborgd.

 

Ik ga nog "knutselen" aan de huisstijl, maar vooralsnog was de "kale" stijl bewust gekozen, niet flashy en onbetrouwbaar.

 

Het trefwoord dat de meeste kliks opleverde was "vastgoed cv"

 

Voor de rest nogmaals bedankt, er wordt gewerkt aan een nieuwe landingspagina (met als thema onafhankelijke zekerheid), meer call to action, enzovoort..

Credit Linked - voor innovatieve beleggingen

www.creditlinked.nl

Link naar reactie
 • 0

Ik heb geen flauw benul van al die beleggingsproducten dus inhoudelijk kan ik er niet zo veel over zeggen. Maar als ik op de homepagina kijk, triggert er niks bij mij.

Ik zou de begin tekst helemaal omgooien en een paar punten gebruiken die voor de klant centraal staan bij een dergelijke belegging vermelden. Vertel daarna pas wat meer over de voordelen wat betreft andere alternatieven en geef ook duidelijk aan waarom dit een voordeel is. De spreuk: 'Ook bij een neergaande economie zullen de producten een hoger rendement genereren dan vastgoed cv’s of vastgoed obligaties. Dit wordt veroorzaakt door een aantal beschermingslagen, welke andere producten niet kennen.' - Het komt op mij over als een loze spreuk die nergens op gebasseerd is. Vertrouwen is denk ik enorm belangrijk in je branche dus tranparantie is dus ook van enorm belang. Geef ook aan hoelang je al in de branche zit of waar je hebt gewerkt. Gewoon iets om aan te geven dat ik als belegger jou kan vertrouwen dankzij je ervaring.

 

Link naar reactie
 • 0

Je kunt merken dat hier veel webdevelopers en programmeurs komen. Niemand vraagt zich af of de verwachting van de bezoeker als hij de site bezoekt, overeenkomt met wat hij ziet. Of of dit productaanbod aantrekkelijk is, en voor wie: voor de gemiddelde internetbezoeker zal het aanbod niet interessant zijn gok ik - sterker nog, in de huidige tijd is praten over 'innovatieve beleggingsproducten voor particulieren' misschien geen goede manier om je product aan te prijzen - en dus klikt men snel weg. Of of uberhaupt de beoogde doelgroep bereikt wordt, i.p.v. een 50/tal random internetsurfers.

 

Ik denk dat het daarmee te maken zal hebben.

 

Naar mijn idee is het momenteel ongelukkige timing om een product als dit in de markt te zetten. De voorgespiegelde rendementen zijn wellicht fraai, maar ik denk dat er genoeg angst in de markt zit om sowieso 20x na te denken over een investering, en als men toch interesse heeft dat vooral te doen bij een partij die ze al kennen.

 

De kleine lettertjes over 'niet onder toezicht van AFM' maken het vertrouwen ook niet beter - bedenk dat er recentelijk een hoop mensen belazerd zijn met vastgoedconstructies (denk palminvest) waarbij toezicht ontbrak en vervolgens de investering gestolen werd.

 

Uiteraard wil ik daarmee helemaal niet zeggen dat het product alhier riskant, laat staan frauduleus, zou zijn - maar ik kan me voorstellen waarom een random bezoeker zou twijfelen.

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
 • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
  Deze verzenden we elk kwartaal.

 • Wie is er online?
  4 leden, 164 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 75.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.