Ga naar inhoud

Higherlevel 65.000 leden en groeiend!

Geplaatst:

Gast Wigbolt

Extrapolatie op basis van de huidige geregistreerde leden en bezoekersaantallen leert ons vast binnen zekere marge wanneer we ons 25.000ste lid mogen verwachten, maar wanneer mogen wij dit 25.000 mijlpaallid werkelijk verwelkomen? Dit topic is voor alle 'wild guesses' en opmerkingen hieromtrent.

 

Met vriendelijke groet,

 

Wigbolt

 

Featured Replies

Geplaatst:

retail

Ter info : Wigbolt is geen moderator. Wie een beetje handig is, vraag het Wigbolt zelf of denkt en checkt zelf. ;)

Als Wigbolt niets wil vertellen, dan is dat haar recht.

 

Dan blijven er twee over. ;)

Geplaatst:

Gast Wigbolt

Beste René, beste Ewout,

 

Wigbolt is Wigbolt en hij zorgt simpelweg voor een taart voor het vijfentwintigduizendste lid. Daar hoef je volgens mij geen administrator of moderator voor te zijn of met naam en toenaam op het forum te verschijnen.

 

Nog dik 14 uur te gaan voor het doorgeven van voorspellingen!

 

 

Groet,

 

Wigbolt

Geplaatst:

Joost Rietveld

  • Moderator

I'm in:

 

25.000e lid: 10 februari om 18.13 uur

200.000e post: 14 maart om 21.12 uur

Fiscaal en juridisch advies en expertise bij bedrijfsoverdrachten en rechtsvormkeuze of -wijziging: DenariusAdvies

Geplaatst:

Johan Mulder

25.000 lid: 21 februari 19.03 uur

200.000 bericht: 19 maart om 11.05 uur.

 

;D

JM juristen & adviseurs

ondernemingsrecht:

samenwerkingsverbanden | overeenkomsten | (algemene) voorwaarden en reglementen | bedrijfsstructuren | bedrijfsoverdrachten.

Geplaatst:

Marco van den Maagdenberg

Hier mijn gokje !

 

25.000e lid: 11 februari om 19.13 uur

200.000e post: 15 maart om 23.22 uur

 

 

 

 

Geplaatst:

Gast Wigbolt

Marco als sponsor voor een taart rondom het 200.000ste bericht?

 

Groet,

 

Wigbolt

Geplaatst:

Frans Sijtsma

Op dit moment 24839 accounts/leden

 

De voorspellingen tot nu toe gesorteerd op datum 25000e account:

 

HLwineentaartmetdeinlUgnaamtUpiu1.thumb.png.efd750bc3deae4f2d3beba7ae3ee0580.png

HLwineentaartmetdeinlUgnaamtUpiu1.thumb.png.efd750bc3deae4f2d3beba7ae3ee0580.png

Geplaatst:

Daniël Altena Blom

25000ste lid: 19 februari om 16:28

200000ste post: 18 maart om 22:43

Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.

 

Locorendo Internacional & Victoria Experiencia

Geplaatst:

Marco van den Maagdenberg

Marco als sponsor voor een taart rondom het 200.000ste bericht?

 

Groet,

 

Wigbolt

 

Akkoord, die mijlpaal wil ik wel sponsoren,

 

maar als het verder dan 10 km hier van huis is, ga ik hem niet bezorgen !!

 

Wellicht nog een oproep doen voor een vrijwilliger die de gesponsorde taart(en) wil bezorgen en

dat met een foto en verhaal hier wil terugmelden ?

Geplaatst:

Frans Sijtsma

De inschrijvingstermijn voor het 200.000e bericht is verlengd tot en met 16 februari a.s.

 

Marco , bedankt voor sponsoring van de 2e taart trouwens

Geplaatst:

Gast Wigbolt

Inderdaad leuk Marco! Voor alle duidelijkheid aan iedereen: het gaat hier om een taart voor de beste voorspeller van de datum en het tijdstip van het 200.000ste bericht. Sluitingsdatum voor inzending van voorspellingen wordt zoals door Frans genoemd 16-02-2009. Als iemand de poster van dit bericht nog in het zonnetje wil zetten, is die natuurlijk altijd welkom.

 

Groet,

 

Wigbolt

Geplaatst:

Gast Wigbolt

Minder dan 4 uur te gaan voor het doorgeven van voorspellingen omtrent het tijdstip van registratie van het 25.000ste lid!

 

Met vriendelijke groet,

 

Wigbolt

 

Geplaatst:

Marcel (Up)

25.000 ste lid : 19 februari, 23.11 uur

200.000 ste bericht : 21 maart, 15.00 uur

 

(mmmm....smullen maar !)

Geplaatst:

Romano Sandee

Zou je uit dit lijstje ook kunnen halen wie het meest optimistisch is?

Geplaatst:

Karen

Hoewel ik kwaliteit toch echt belangrijker vind dan kwantiteit (maar sommige taarten wel erg lekker)

hierbij ook een Tilburgse inzending voor het HL prijzenfestival.

 

25.000e lid op Valentijnsdag om 1234

200.000e bericht op de eerste dag van de Lente om 2345

 

Karen (erg verbaasd dat Marcel denkt dat het 200.000e bericht wordt geplaatst op een tijdstip dat de meeste mensen wakker zijn. ::))

Ondernemer achter dé lesmethode ondernemerschap voor het MBO www.isondernemenietsvoorjou.nl

Daarnaast die van www.calimeromarketing.nl en www.ondernemersfacts.nl

Geplaatst:

Marcel (Up)

Nog een uurtje te gaan..... tijd voor een up-date Frans ?

 

@Karen : dan kan ik op één van mijn tijdstippen in de gaten houden wanneer ik moet posten.... ;)

Geplaatst:

Frans Sijtsma

Nog een uurtje te gaan..... tijd voor een up-date Frans ?

 

@your service

 

Edit: da's een streep door de rekening van de statistici onder ons. Vandaag 41 nieuwe leden.... de meeste van het jaar

HLwineentaartmetdeinlUgnaamtUpiu2.thumb.png.7d732a46ffd45d8e078a6cd37fccd9a1.png

Geplaatst:

Bert1964

Ik heb vandaag mijn steentje bijgedragen door mijn aanmelding.

Geplaatst:

Tim Haa

Bijna 25.000 leden? Hoeveel actieve users zijn er? Een paar 100?

de rest leest alleen mee? Kom op mensen, neem deel en voeg zelf waarde toe aan dit kennisplatform!

Stelletje leechers ;)

Geplaatst:

Ewout Wolff

Hai Tim, nee, dat ligt eerder bij de 3.000

 

Lees anders even deze draad (en zoek mijn kop daar op) : https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=40;action=display;threadid=23006;start=60

Geplaatst:

retail

Zo als het er nu uit ziet kan ik Sander alvast feliciteren met zijn voorspelling voor het 25.000 ste lid.

Geplaatst:

Romano Sandee

Weet Sander al wat voor taart hij wil?

Geplaatst:

Sander

eh... chocoladetaart... niet gekocht, maar zelfgemaakt!

Ice76 - The Ice Cream Dealer

Rockin The World

www.ice76.com

Geplaatst:

Frans Sijtsma

He! gaan we nog eisen stellen ook?

 

Chocola , accoord,

Zelf gebakken: weet je wel heel zeker wat je schrijft 8)

Geplaatst:

Romano Sandee

Komt mijn opleiding Brood en Banket nog van pas lees ik??

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.