Jump to content

RtgR534

Senior
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RtgR534

 1. Zijn jullie zelf ook in staat om een app te bouwen of zal je (na overname) ook een externe organisatie inschakelen om een app te laten bouwen? Mijn advies zou zijn om zelf te beginnen met het bouwen van een app aangezien je dan de weg in kan slaan die jullie voor ogen hebben. I.p.v. met de visie van de huidige eigenaar te maken te hebben en later concessies moeten doen omdat hij het ergens niet mee eens zou zijn. Hoe dan ook gaan jullie er tijd en kosten in steken (zoals ik het hoor) dus kan je beter met z'n tweeën beginnen. Ik heb geen idee hoeveel werk het maken van een app is trouwens...
 2. Het is niet zozeer als vraag bedoeld maar meer als kritische uiting op het gebruik van keurmerken voor van alles en nog wat, terwijl dat niks zegt over kwaliteit van dienstverlening bijv.
 3. Excuses, ik zie nu ook dat de ANVR geen goed voorbeeld is aangezien er wel garanties worden gegeven op de diensten van aangesloten bedrijven. De reden waarom ik de post heb gemaakt is dat op sites bijv. Werkspot verlangt wordt door consumenten dat er enig keurmerk aanwezig is, dat laat zien dat een vakman kwaliteit levert. Mijn inziens zijn organisaties die zulke keurmerken aanbieden nergens goed voor, ze vragen belachelijk hoge prijzen voor het tonen van hun bedachte keurmerk.
 4. (Ik vond het lastig om dit topic in het juiste sub-forum te plaatsen, dus als het verplaatst moet worden: mijn excuses) Hoe dan ook nu mijn bericht: iets wat ik de laatste tijd steeds vaker zie is dat er organisaties opgericht worden die keurmerken uitdelen aan bedrijven die aangesloten zijn bij die organisatie. Dan bedoel ik organisaties vergeleken met de ANVR (reizen), maar voor kleinere branches. Het valt me op dat deze organisaties keurmerken aanbieden die in principe geen waarde toevoegen voor de klant. Het is enkel een bewijs naar de klant toe dat desbetreffend bedrijf is aangesloten bij een organisatie (waarvoor ongelofelijk hoge bedragen worden betaald trouwens). Maar waar mijn bericht op neer komt is: wordt het nu een standaard om aangesloten te zijn bij een 'keurmerk' dat (o.b.v. jouw contributie) aangeeft dat jij goed werk levert? Mijn inziens zegt zo'n afbeelding op je website toch niks over de kwaliteit van je werk, enkel dat je genoeg geld betaald om het te mogen tonen.
 5. Hoe dan ook is het niet verstandig om bijlagen/links niet te openen in phising-achtige mailtjes... Ook al is iOS een 'gesloten' systeem, zou het jammer zijn als er toch iets gebeurt.
 6. … om vervolgens het gesprek op te nemen en een nieuw contract af te laten sluiten? :P
 7. Dezelfde mening als jou of dezelfde mening als iemand anders? Mening als moderator of mening op persoonlijke titel? Het aardige van een forum is dat je daar meningen mag delen. Nog mooier: je mag van mening verschillen. Nog beter: dat leidt tot debat en nieuwe inzichten. Tevens wil ik opmerken dat je zelf ervaringsdeskundige bent in het obsessief verlangen naar andermans domeinnaam, dus jouw ervaring is interessant en relevant. Hoe is dat afgelopen? Tenslotte wil ik afsluiten met de suggestie dat meningen over de stijl van reageren (grof en onbeschoft) elders op het forum een plek hebben. Het zeggen van: "Ik vind dat jij" en vervolgens iemand beschuldigen van alle negatieve dingen die in iemand op komen is niet de werkelijkheid van meningsuiting. Zelfs al is het jou mening, betekent dat natuurlijk niet dat je iemand daarna voor van alles en nog wat kan uitmaken.
 8. Software installeren via een PDF die op een iphone mijn toetsaanslagen bijhoudt? Sorry, maar heb je hier bronnen van? Malware scan lijkt me over het algemeen meer iets voor Desktop en Laptop PC's ... met Windows enzo;) .. maar goed, das weer een andere discussie ;D Ik heb zo gauw geen bron bij de hand, maar je hebt half geen idee wat mogelijk is. Tegenwoordig voegen ze keyloggers van een paar KB toe aan een bestand, zoals een PDF.
 9. Naar mijn mening zijn deze bestanden niet zozeer bedoeld om je pc of telefoon uit te schakelen/gijzelen. Maar meer om software te installeren die je toetsaanslagen bijhouden en dus toegang krijgen tot je accounts etc. Aan te raden is om een malware scan uit te voeren.
 10. Is de factuur het gevolg van een dienst die is geleverd aan het bedrijf ten tijde dat jij deze nog in bezit had, dan zijn de kosten voor jou. Heeft de opvolger deze dienst afgenomen nadat hij de zaak heeft overgenomen, zijn de kosten voor hem. Het gaat maar om 250 euro natuurlijk, evt. een idee om met de opvolger van de zaak de kosten te splitsen? Ik zou er voor zo'n bedrag geen probleem van willen maken.
 11. Los van het vraag die je stelt. Is het wel een goed idee om de zaak samen voort te zetten na een echtscheiding? Vooral met het oog op de huidige discussies al over de verdeling van lonen. Ik kan me niet echt voorstellen dat een zakelijke relatie wel optimaal verloopt... But that's just my 2 cents.
 12. Als het je alleen gaat om niet te hoeven werken en nog steeds een beetje winst te maken, is het geen mogelijkheid om een persoon aan te stellen die alle dagelijkse taken van je overneemt? Natuurlijk zit hier ook een kostenpost aan, maar als je dan nog steeds +-10k per jaar overhoud, is het voldoende toch?
 13. Toch nog even de frustratie uiten richting abinbev. ;D Wel met je eens dat dit erg onprofessioneel over komt.
 14. Niet om het een of ander, maar ik google-de even op jovius. Nu zie ik je site bovenaan staan, hoewel het nog steeds als titel heeft: Brouwerij Julius. Wellicht goed om ook even aan te passen.
 15. Even los van de vraag: is een deeltijd opleiding (avond) dan niet de oplossing? i.p.v. een ander contract aan te bieden.
 16. Je moet mijn reactie niet als zuur zien of dat ik je ideeën de grond in wil stampen. Enkel wel het feit dat je geen realistische kijk hebt op het ondernemen. Daarnaast scheelt het een hoop dat je geld genoeg hebt en kan doen wat je leuk vindt. Dat houdt nog niet weg dat het verstandig is om een gedegen ondernemings/financieringsplan te schrijven voordat je start met een bedrijf. En de keuze voor markt/niche/product voordat je aan het denken bent over ondernemingsvorm is ook geen luxe. Groetjes
 17. Als je het mij vraagt is dit toch wel erg ambitieus (onmogelijk). Dat je over 2-3 jaar met de winst van deze (fictieve) onderneming 1 of 2 zaken in Colombia wilt opstarten. Ten eerste omdat je nu nog in de ontwerpfase zit, en nog geen markt hebt gekozen. Ten tweede omdat je nog geen idee hebt hoe het gaat lopen over 1 jaar. Ten derde klinken jou berichten als fantasiën: waar je 'ff' dit doet, vervolgens 'pakken' we ff een nichemarkt in de voedselindustrie. ???
 18. Zoals ik het lees heb jij met de chinese leverancier een overeenkomst dat de chinese leverancier alleen jou het recht geeft de producten in nederland te verkopen? Als dat zo is, is het natuurlijk niet zo dat niemand anders in Nederland een vergelijkbaar (of hetzelfde) product in Nederland mag verkopen, mits je het product geregistreerd hebt.
 19. Maak je nu ook gebruik van een Franstalige website? Of moeten de Fransen het doen met een Engelse website? Ik kan me ook voorstellen dat je zou moeten beginnen om de website te optimaliseren, voordat je gaat samenwerken met een agent (die per verkocht product een commissie ontvangt). De hoogte van het percentage is afhankelijke van de afspraken die je maakt.
 20. Ik denk niet dat je hier aan het juiste adres bent als je op zoek bent naar bedragen. Het is volkomen afhankelijk van de huidige staat en wat je van plan bent. Een goed startpunt zou zijn het overleggen met een aannemer zodat hij een richtprijs kan geven.
 21. Je bedoeld hier minder dan 500 privékilometers toch?
 22. Ik heb verder geen ervaring met voorraadinventarisatie, maar het lijkt me handig dat de betreffende software ook ondersteuning voor een mobiele app t.b.v. cycle counting. Zodat gelijk op dezelfde plek het aantal doorgegeven kan worden bijv.
 23. Ik weet niet precies hoe het met voorraadbeheer geregeld is, maar de meeste (online) boekhoud software heeft ook een module van voorraadbeheer. Wellicht dat je daar iets mee kunt, opzoeken op google: boekhoud software voorraadbeheer Ook grote partijen zoals bol werken met software waarin hun voorraadbeheer is verwerkt, hoewel dat meer geautomatiseerd is met barcodes? lijkt me. Wat betreft de hoofd en subgroepen, dit is in zulke software toe te voegen als: Hoofd: Art nummer 10 potlood art nummer 10.1 potlood rood Art nummer 11 pen art nummer 11.1 pen blauw etc
 24. Zoek op de site naar een telefoonnummer en probeer een afspraak te maken op locatie. Dan krijg je een beter beeld van het betreffende bedrijf i.p.v. op basis van een SSL certificaat.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept