Ga naar inhoud

Bas van Langen

Super Senior
 • Aantal berichten

  150
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bas van Langen

 1. Ik ben het eens met wat hierboven wordt gezegd. Wat ik daar nog aan toe wil voegen is dat ik heel vaak op willekeurige plekken in zinnen hoofdletters gebruikt zie worden, wat ongetwijfeld als doel heeft om bepaalde woorden te benadrukken. Ik persoonlijk vind het echter een onprettige manier van lezen. De gehele site heeft een uitstraling van een Aziatische site: die zijn vaak erg druk, waar overal tegelijk van alles beweegt en waar in Westerse ogen vaak weinig structuur in zit. Ik raad je aan om de site helemaal op de schop te gooien, om er een deskundige naar te laten kijken. Die vind je op dit forum genoeg. Tenslotte, je zegt in je post een paar keer dat het absoluut niet aan je benadering ligt. Hoe weet je dat zo zeker? Heb je veel ervaring in het bedrijfsleven? Weet je hoe jouw doelgroep aangesproken wil worden? Als je business niet lekker draait zou ik niet zo gemakkelijk zeggen dat het niet aan je benadering ligt. Zie je wel visits op je site naar aanleiding van mailings die je stuurt, oftewel zie je een duidelijk piek in het verkeer nadat je mogelijke geïnteresseerden benadert? Heb je wel eens gekeken of je mailtjes niet direct in de spamfilters terecht komen?
 2. Ik bedoel ook niet zo zeer dat het een slecht idee is, wel denk ik dat veel goede ideeën in deze richting eenvoudig te stelen zijn door andere partijen die zelf producten/services aanbieden via het internet: dat probeer ik met mijn vragen duidelijk te maken.
 3. Als het een interessant idee is, wat voor toegevoegde waarde heb je dan? Waarom zouden reeds bestaande online ondernemingen niet zelf een catalogus/folder printen, en in plaats daarvan jou inschakelen? Er zijn natuurlijk een aantal hele grote postorderbedrijven die catalogi aan geïnteresseerden toesturen (Wehkamp, Otto, etc), en partijen zoals Bol sturen je geregeld e-mails toe met aanbiedingen. Als dit is wat jou inspireert, onderzoek dan wat jou uniek kan maken. Wat voeg jij toe aan de bestaande geprinte catalogi? Wat voeg jij toe aan de webshops met een nieuwsbrief? Volgens mij zijn er overigens al vergelijkbare ideeën geweest, via de zoekmachine kan je ze ongetwijfeld vinden. Succes! :)
 4. Dit is ook het eerste wat ik dacht. In de meeste gevallen wordt rood geassocieerd met 'slecht', al zijn rode cijfers op een beurs natuurlijk de normaalste zaak van de wereld (aandelen gaan constant op en neer). Heb je al gekeken hoe het staat wanneer je de kleuren omdraait? Verder vind ik logo 3 ook het mooist.
 5. Wat een geklaag over klagende ondernemers. Net zoals Odeon zegt is mijn ervaring juist dat ondernemers optimistische mensen zijn, opportunistisch en op zoek naar een uitdaging.
 6. Dankjewel voor je toelichting. De winkels die bij jou in de straat aanwezig zijn, zijn dat soortgelijke winkels of komen daar hele andere mensen op af? Heb je de mensen die je zaak uit liepen wel eens heel brutaal gevraagd waarom zij de zaak verlieten? Verder vind ik het helemaal geen slecht idee om familie en vrienden te vragen om je een keer te helpen. Ik begrijp dat je het moeilijk vindt om hen te vertellen dat het financiëel wat minder gaat, maar misschien is dat juist ook een goede manier om over je stress heen te komen. Er zijn - vooral in deze tijden - gigantisch veel problemen die een duwtje in de rug goed kunnen gebruiken, en er zijn zat partijen die er veel slechter aan toe zijn dan jij. Tenslotte, is het misschien zo dat je te 'eager' bent om je kleding te verkopen? Wanneer ik in een winkel kom, en de verkoper komt meteen op me afgestormt met allerlei dingen die mij "zooo leuk" zouden staan, ben ik snel weer weg.
 7. Heb je deels gelijk in ja. Categorieën browsen wordt voor stock fotografie wel gebruikt, echter wordt er veruit het meest gezocht met een (uitgebreide) zoekfunctie. Omdat we wat dat betreft op dit moment nog in onze kinderschoenen staan, zijn we nu eerst actief fotografen aan het benaderen die hun werk bij ons komen plaatsen. In de tussentijd nemen wij onze hele zoekmachine nog eens op de schop en gaan we de 'Browse' pagina een goede structuur geven aan de hand van het soort beelden dat we ontvangen.
 8. Hallo Wendycle, Hele vervelende situatie, en vervelend te horen dat het je ook in je gezondheid aantast. Als de zaak je na 3 jaar nog geen belegde boterham oplevert, en het je bovendien gezondheidsproblemen geeft, denk ik niet dat het een verkeerde beslissing is om er een eind aan te breien. Je kan dan de verantwoordelijkheid van je af laten vallen, en tot rust komen met een "normale" baan. Indien je echter nog wel op zoek bent naar de mogelijkheden die er zijn om je zaak opnieuw leven in te blazen, is het misschien een idee om iets meer informatie te geven over bijvoorbeeld je locatie (centrum? drukke straat?) en waar het naar jouw mening stukloopt? Je geeft aan dat je voorraad aan het eind van het seizoen voor een appel en een ei doorverkocht wordt, koop je misschien structureel te veel in? Krijg je wel genoeg mensen in je zaak? Als mensen iets bij je komen, komen ze dan regelmatig weer terug? Kijken mensen regelmatig in je etalage rond, of lopen ze over het algemeen aan je zaak voorbij? Zijn er misschien andere directe concurrenten die vlakbij alle mogelijke klanten van dienst zijn? Ik wens je in ieder geval, ongeacht je beslissing, veel succes!
 9. Na bijna een jaar lang plannen, ontwikkelen en testen, is een paar weken terug eindelijk ons platform online gegaan. Een groot aantal fotografen is benaderd, en ondanks een aantal complicaties beginnen de foto's nu echt binnen te komen! YES! Overigens heb ik hier maanden terug een keer een thread over geopend: https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=55;action=display;threadid=27899;start=msg254461#msg254461 Mede dankzij deze tips hebben we van de site kunnen maken wat het nu is, en we zijn er heel erg tevreden over. Bedankt!
 10. Google Analytics filtert als het goed is de bots weg bij de weergave van het verkeer naar je site.
 11. Ik vind de aankleding van je site leuk, er is duidelijk met zorg aan gewerkt. Zoals anderen echter al opmerken, vind ik het geen website die direct aanzet tot kopen voor jouw doelgroep: - Als ik op je site aankom is mij niet direct duidelijk wat jij me biedt, en waarom ik bij jou moet kopen. Ik zie boeffy staan, met in je logo een aantal knuffels en een baby. Dit doet me vermoeden dat je knuffels verkoopt, terwijl dit natuurlijk niet alleen zo is. - Verder zie ik direct 3 producten staan 'BabyFEHN', 'Fou Louloup' en 'Les Déglingos'. Het eerste product doet mij om één of andere reden denken aan een ovenhandschoen, terwijl dit neem ik aan een handpop is. De andere 2 lijken mij weer knuffels, wat mijn vermoeden versterkt dat je een webshop voor knuffels hebt. - Ik vind persoonlijk dat je pagina te vol staat met tekst. Wanneer je iemand cadeau's voor kraamvisite of een statusproduct wilt verkopen, is het over het algemeen belangrijk dat je dit mooi presenteert. Deze presentatie doet daarbij naar mijn mening veel meer dan een lap tekst. - Tenslotte, ik heb zelf geen kinderen, maar denk dat je doelgroep met het ene product meer wordt aangesproken dan met het andere. Als je schoentjes voor 12,95 Euro verkoopt, denk ik dat dit voor vermogende mensen vrij weinig is. Dan komt een babykleedje à 34,95 Euro denk ik meer in de richting wanneer mensen merken en prestige erg belangrijk vinden. Ik raad je aan om onder je logo een pakkende slogan te zetten die je doelgroep goed aanspreekt, zoals bijvoorbeeld 'Trendy en exclusieve accessoires voor 0-4 jaar'. Pak je homepage vervolgens zo in dat direct je mooiste producten worden getoond, met daarbij een aantal van jouw unique selling points die aan zullen spreken. In het geval van duurdere producten kan dat bijvoorbeeld een perfecte service of bezorging in de avond zijn. Plaats aan de linker kant tenslotte wat gebruikerservaringen, en je bent al een heel eind op weg denk ik. Succes ermee!
 12. Off-topic, maar antwoord op bovenstaande vragen: Tegenwoordig is een groot aantal games gelukkig gewoon regiovrij. Dit houdt in dat de PAL/NTSC/NTSCJ versies één en dezelfde versie zijn feitelijk. Overigens kan je vrij gemakkelijk opzoeken of games regiovrij zijn, hiervoor zijn verschillende lijsten op het internet te vinden. Ik gebruik zelf deze wel eens: http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html
 13. Beste Sabine, Hier op Higherlevel kan je op een heleboel antwoorden op vragen krijgen, ik zou je echter wel aanraden om voor basale vragen als de mogelijkheden voor het registreren van een .nl-domein of het aanvragen van een Nederlandse bankrekening zelf ook op onderzoek uit te gaan. Ten eerste is deze informatie over het algemeen gemakkelijk te vinden, ten tweede leer je hier zelf ook meer van. Hier een paar websites om je op weg te helpen: - www.douane.nl - www.belastingdienst.nl - www.kvk.nl Verder raad ik je aan om de websites van een aantal banken te raadplegen, alsmede websites van een aantal hostingbedrijven. Mochten zij je niet direct informatie geven over het aanvragen van een bankrekening of het registreren van een domein, dan kan je alle bovenstaande partijen ook telefonisch benaderen. Succes met je onderzoek!
 14. Als het uisturen van een nieuwsbrief jou zo veel oplevert, ben ik het 100% met je eens en heb je mij daarin overtuigd. Ik denk echter dat de gemiddelde nieuwsbrief veel meer dan één uur kost, en ik ben bang dat het meestal ook minder oplevert.
 15. Ik denk dat e-mailmarketing voor een orthopedagoog of dakbedekker niet een hele efficiënte manier is om hun services te verkopen. Je hebt het in je voorbeeld over de ouders die zich ietwat zorgen maken over hun kind. Je zal best gelijk hebben dat deze ouders na een tiental nieuwsbrieven aan "die orthopedagoog met die goede tips" zullen denken, maar de vraag is nog maar of ze zich überhaubt in de buurt bevinden, of misschien biedt de school wel direct een goede persoon aan tijdens een gesprek met de mentor. Ik denk dat een gemiddelde lead voor een orthopedagoog erg duur wordt, vooral qua tijd. Om verder nog feedback te geven over je column in het algemeen - ik denk dat het een goed stuk tekst is voor mensen die nieuw zijn in het online ondernemen. Persoonlijk denk ik dat er wel wat meer nadruk mag komen op de visuele aankleding van een homepage, vooral omdat toch de aller- aller- allereerste indruk komt van de presentatie, en niet zo zeer de tekstjes. Ik denk dat een mooi en professioneel design meer invloed heeft op het "klantmagnetisch" zijn van een homepage dan bijvoorbeeld een eZine.
 16. Zoals ik het zie is een stagiair altijd op zoek naar iets waar hij zijn voordeel mee kan doen. Bij een klein of middelgroot bedrijf zal dit een vergoeding zijn, bij een bekende en grote onderneming zal eerder gezocht worden naar een goede referentie op het CV of een kans op een baan na de studie. Als ik het zo zie, heb jij op dit moment helaas niet de mogelijkheid om één van twee te bieden. Verder denk ik - zoals anderen ook al zeggen - dat je niet helemaal het goede beeld van een stagiair hebt. Een stagiair zal veel begeleiding nodig hebben, zal soms eigenwijs zijn, zal soms lui zijn, en je hebt een dikke kans dat de school ook vraagt om een onderzoek aan het eind van de stageperiode. Bij een dergelijk onderzoek dien jij dan ondersteuning te bieden, wat je best wel veel tijd zou kunnen kosten. Als je naar iemand op zoek bent die je wat werk uit handen kan nemen, is het misschien een beter idee om af en toe een freelancer in de arm te nemen?
 17. Ik zal je vraag 1 en 3 ook even beantwoorden, vraag 2 heb ik eerlijk gezegd geen antwoord op. 1. Ik zou zeker niet afschrijven dat er een fout in het programmeerwerk zit. Ik heb ondertussen een aantal sites laten bouwen, en weet hoe het is om als niet-programmeur bij een dergelijk project betrokken te zijn. Ik kan me voorstellen dat je voor je gevoel weinig inzage in het proces en de daadwerkelijke kwaliteit van wat geleverd wordt hebt, en raad je dan ook aan om alles zelf uitvoerig te testen. Dit kan je doen door zelf een tweetal mailadressen op te zetten en een aantal fictieve betalingen te verrichten. Koop een product uit je eigen shop, en kijk dan wat er op je mail binnenkomt. Houd je spam/junkbox goed in de gate, en zorg dat eventuele automatische filters en scanners helemaal uitgeschakeld staan. Als het programmeerwerk klopt, hoor je dan een mailtje te ontvangen. 3. Ik denk dat het een veel efficiëntere en goedkopere oplossing is om op je site zelf een PDF met een invoice beschikbaar te stellen. Dan kan je daarnaast eventueel vragen om een leesbevestiging bij de mailtjes die je verstuurd. Nadeel aan een leesbevestiging is wel dat deze geheel vrijwillig afgegeven wordt, en dus niet automatisch verzonden wordt bij ontvangst. Mijn advies: test het tot in den treure, dan weet je precies waar eventuele complicaties zitten. Succes! [edit] De automatische mailtjes die vanuit mijn website worden verstuurd komen altijd netjes aan. In een enkel geval komt een mailtje wel in een spamfilter terecht.
 18. Hier ben ik het niet mee eens. Ik denk dat producten die gemiddeld zo 20 tot 50 Euro kosten (met een aantal producten die een stuk duurder zijn), niet producten zijn waar mensen zich over willen inlezen, de betrokkenheid bij de keuze tussen product A of product B is gewoonweg niet groot genoeg. Mensen die gaan kiezen tussen Lego, Meccano of jouw product, zullen zich grotendeels laten leiden door het merk, hoe aantrekkelijk het visueel aangeboden wordt en.... hun kind. Natuurlijk, het is leuk speelgoed en het is vast ook bijzonder leerzaam voor het kind, maar ik zou dit samenvatten op een manier dat het in een paar woorden duidelijk is, en dan de rest van de pagina gebruiken om een knallende presentatie te geven van het product. "Waarom Wedgits? Daarom Wedgits!" zeg maar. Ook kan je overwegen om de site interessant te maken voor kinderen door er kleurplaten van Wedgits te plaatsen, of misschien een aantal blauwdrukken van kastelen/piratenschepen/astronauten die met bepaalde dozen te bouwen zijn. Steel het hart van de kinderen, en de Wedgits zullen vanzelf op de verlanglijstjes terecht komen. De kinderen bepalen tenslotte grotendeels zelf waarmee gespeeld wordt! Succes! P.S. Ik zie dat je 'Details' knoppen nog niet werkzaam zijn op de homepage.
 19. Hallo Victor, Als ik je verhaal lees, begrijp ik dat je op zoek bent naar een toestel waarmee je de agenda op je telefoon kunt laten synchroniseren met de agenda op je computer, en niet andersom. Dan heb je dure oplossingen met iPhones, e-mail oplossingen en onine back-ups naar mijn mening helemaal niet nodig. Ik heb persoonlijke ervaring met het verkopen van mobiele telefoontoestellen, en zou je aanraden om het in dit geval lekker simpel te houden. Mobiel internet is wel "maar" 10 Euro per maand, maar er zijn ook goedkopere oplossingen. Je kan tegenwoordig al vrij goedkoop een toestel aanschaffen waar Wifi op aanwezig is, waardoor je ook je telefoon kan laten synchroniseren wanneer je je in je thuis netwerk bevindt. Dit scheelt je op jaarbasis alweer 120 Euro, want ik begrijp dat je toch niet van plan bent om te gaan internetten met je toestel. Daarnaast is Wifi nog niet eens nodig omdat je het toestel ook gewoon via micro-USB of Bluetooth kunt laten connecten met je computer. Als ik het zo hoor, heb je het meest aan een degelijk toestel met niet al te veel functies die je eigenlijk toch niet van plan bent te gebruiken. Ik zou je dan ten eerste al afraden om een toestel met een touchscreen te kiezen. Je zou voor één van de simpelere Blackberry Curve modellen kunnen kiezen, maar je kunt bijvoorbeeld ook voor de Nokia 6300, 6500 of 6700 Classic kunnen kiezen. Al deze toestellen hebben geen Wifi, maar kunnen wel met je computer verbonden worden. Verder zijn het gewoon hele populaire zakelijke toestellen vanwege de degelijkheid en simpliciteit. Ik heb zelf op dit moment meerdere toestellen, maar vind mijn Nokia 6700 Classic één van de mooiste en beste telefoons die ik ooit heb gehad, terwijl het verreweg de goedkoopste is. Ook zou ik je aanraden om te kijken wat voor jou voordeliger is: een abonnement + toestel of een sim-only abonnement waarbij je los een toestel aanschaft. In veel gevallen is een sim-only abonnement met een losse aanschaf van een toestel namelijk het voordeligst. Indien je op zoek bent naar persoonlijk advies, verstrek ik het je graag via PM. Succes met je keuze!
 20. Hallo Mathieu, Ik vind het een leuk initiatief, en uit je eerste post wordt goed duidelijk wat je voor ogen hebt met deze site. Met dat in het achterhoofd heb ik je site bezocht, waardoor ook daar me direct duidelijk was waar het om gaat. Zoals al aangegeven ben ik bang dat dit minder duidelijk is voor de bezoeker die uit Google op je site terecht. De eerste kop die ik zie is 'Van afbetalen naar strafbetalen'. Als ik je tekst hierboven zo lees is één van je beweegredenen om dit initiatief te starten, dat mensen jouw niet betaalden of onder je voorwaarden uit probeerden te komen. Als ik de kop lees, heb ik het gevoel dat ik een consument met een lening ben, die voor straf iets moet gaan betalen. Misschien vat ik dit verkeerd op, maar als ik vervolgens over schulden en woekerrentes lees, wordt dit gevoel alleen maar sterker. Hier nog een paar andere zaken die me opvielen: - Ik zie hier en daar een fout in grammatica en spelling, ik zou nog even goed door de teksten heenlopen. - Ik raad je aan om ook nog even naar de interpunctie te kijken. Soms mis ik een komma, en het gebruik van '..' vind ik persoonlijk niet zo goed staan bij een site zoals de jouwe. Als je het wel gebruikt, zou ik in ieder geval consistent zijn in het gebruik van 2 of 3 puntjes, ook dat wisselt af. - De admin login onderaan de pagina zou ik weghalen, maak hier gewoon een aparte pagina voor (bijv. strafbetalen.nl/admin of strafbetalen.nl/cms). - Ik heb een scherm in 16:9 verhouding, en krijg gigantische 100 Euro biljetten in zwart/wit te zien. Op zich wel leuk, maar ik denk dat het voor mensen met een breedbeeldscherm een beetje té is. - In je menu zie ik 'Nieuwste artikelen' staan, hoe ga ik naar de rest van je artikelen? Ik neem aan door één van de onderwerpen te kiezen? - Je Disclaimer staat op de derde plaats, middenin het menu, dit vind ik persoonlijk geen hele logische plek om je disclaimer te vermelden. - Bij 'Gratis dossier openen!' zie ik direct 'Persoonlijke service (Betaald)' staan, dit lijkt een beetje tegenstrijdig. Ik begrijp dat je meer naar onder ook je gratis dossier hebt staan, maar ik denk dat veel mensen al naar een andere pagina gaan voordat ze dat zien. Verder is mij niet direct duidelijk waarom ik voor je service zou betalen, geef direct een paar redenen waarom iemand zich in zou moeten schrijven! Een zichtbaar item op mijn site zegt me niet direct iets, persoonlijke antwoorden op maat (wellicht dubbelop, omdat persoonlijke antwoorden al op maat zijn?) kan ik ook krijgen door het onderstaande formuliertje in te vullen, en up to date informatie kan ik toch ook gewoon van je site afhalen? Er wordt me wel wat meer duidelijk als ik je interne linkjes volg, maar eigenlijk is dat al te veel werk voor iemand waar jij iets aan probeert te verkopen. - Verder zie ik dat je 'Lees dossiers' sectie nu al wordt volgespamt ;) Zoals ik zei, ik vind het een leuk initiatief, en ik denk zeker dat het een succes kan worden. De fotootjes op je site vind ik erg geslaagd (dit valt me op omdat ik veel met foto's bezig ben), deze heb je m.i. goed uitgekozen. Verder vind ik je idee om een soort van keurrmerk te maken leuk, al begrijp ik nog niet helemaal waarop het gericht is. Is het een soort 'Don't mess with me!' logo voor op een website van een beginnende ondernemer, zodat hij niet belazerd wordt? In ieder geval heel veel succes, en ik help je graag een keer met wat grammaticale foutjes mocht je daar behoefte aan hebben.
 21. Het lijkt mij geen goed idee om al het geld in te laten zamelen, en daarna in één keer aan jullie over te laten maken. Als de kracht van jouw idee is dat je samen iets geeft, en je het "één iemand is de klos"-aspect wilt voorkomen, dan moet je je m.i. wel onderscheiden. Als je nu één organizer hebt die alles verzamelt, is dat nog degene die de klos is en achter geld aan moet gaan, en dan ben je eigenlijk precies hetzelfde als elke cadeaubon. Stel bijvoorbeeld (met password) beveiligde pagina's op, waar geld door een ieder afzonderlijk gestort kan worden middels iDeal/PayPal/etc. Laat op je pagina de namen van de deelnemers met de gestorte bedragen staan, zodat iedereen elkaar lekker opjut om meer te geven, en geen gezichtsverlies wil lijden. ;) Dan pas onderscheid je je in mijn ogen van de rest, en focus je op het "samen één cadeau geven". Kort gezegd: Als ik nu met 10 vrienden via Hyves een paar honderd Euro inzamel voor een Iris-cheque, wat voeg jij daar dan feitelijk aan toe met jouw card?
 22. Kan je mensen niet gewoon zelf hun bonnen laten aanbieden op je site, waardoor jij ze dus niet hoeft in te kopen? Ik kan me voorstellen dat jij niet met alle bonnen wilt komen te zitten, en als je site opeens erg populair wordt heb je ook nog eens het risico dat je met enkele tienduizenden Euro's aan bonnen komt te zitten. Je zou dan bijvoorbeeld kunnen kiezen voor: Aangeboden: Bon A Te koop voor: x Euro Te ruil tegen: Bon B, Bon C Je krijgt dan een beetje een Marktplaats achtig idee, maar het risico voor jou wordt veel kleiner. Inkomsten kan je dan genereren door advertenties te plaatsen, waar je denk ik wel geïnteresseerden voor zult kunnen vinden omdat je doelgroep erg prijsbewust (en dus vaak gevoelig voor acties en aanbiedingen) is. Ik vind het wel een leuk idee, ook ik krijg regelmatig bonnen waarvan ik niet direct weet wat ik er mee moet.
 23. Voordat ik verder op je concept inga, eerst wat kleine spelfoutjes: - Helemaal bovenin staat "Biedt je lezers...". 'Biedt' met 'dt' is inderdaad volgens oude spelling correct, maar tegenwoordig wordt over het algemeen alleen de stam gebruikt. Ik zou er 'Bied' van maken dus. - In de 'Kosten Calculator' staat op een gegeven moment 'betaald', dit moet 'betaalt' zijn. - Bij 'Features' heb je onder 'Zoom in' en 'Print' een paar keer dubbele spaties staan. - Bij 'Geoptimaliseerde kwaliteit' heb je staan dat Omag "geoptimaliseerd is voor internet connectie". Ik neem aan dat daar iets mist? - Over het algemeen ben je overal heel consistent met het gebruik van 'u' op je site, alleen onder het kopje 'Nu starten' staat: "Wanneer je gebruik wil maken van onze service dien je ingelogd te zijn." De demo is op zich mooi, maar toch vraag ik me direct af of het ook mogelijk is om de template die jullie gebruiken voor de reader aan te passen. Ik kan me voorstellen dat veel gebruikers zelf een bepaalde huisstijl hebben, en ik zie niet direct in je informatie terug of dit mogelijk is of niet. Ook vraag ik me af of andere zaken aan te passen zijn, ik zou bijvoorbeeld het muziekje op de achtergrond willen uitschakelen. Je zou kunnen overwegen om dergelijke vragen te beantwoorden in een FAQ. Voorts zie ik aan je tekst dat het inzoomen vrijwel zonder kwaliteitsverlies gaat, maar die indruk wordt niet gewekt als je naar de foto's kijkt. De compressie en de mindere kwaliteit van de foto's is duidelijk zichbaar wanneer je inzoomt, en ik ben bang dat mensen op deze manier gaan denken dat het aan je reader te wijten is. Misschien een idee om een demo met foto's van hogere kwaliteit te kiezen? Tenslotte vind ik kreten als "Het is de meest innovatieve zoomfunctie ter wereld!" een beetje te. Ik waardeer het persoonlijk meer als een bedrijf wel haar sterke punten kent, maar het niet brengt alsof het een ware revolutie is. Over het algemeen vind ik de stijl van de website wel mooi. De plaatjes die je gebruikt zijn van goede kwaliteit, en het 1, 2, 3 stappenplan vind ik ook uitnodigend. Succes ermee!
 24. Het idee wordt in het buitenland al gebruikt door discotheken, zij het in een iets andere vorm. Een aantal jaar terug was ik in een discotheek in Italië waar men bij de ingang kaarten uitdeelde, waarop vervolgens geld gezet kon worden. Hierbij diende het geld dus vooraf op de kaart geplaatst te worden, waarna de ober de barcode erop kon inscannen wanneer ik iets bestelde. De kaart werd eerst gescand, dus het was duidelijk of ik nog genoeg tegoed op mijn kaart had of niet, daarna kreeg ik pas m'n drankjes. Ik denk dat dit beter werkt dan jouw idee omdat het simpeler is. Je neemt cash geld mee naar een discotheek of pint het bij de ingang, en laadt het direct op. De discotheek geeft je in ruil voor je geld een kaart mee, die je vervolgens leeg mag maken. Hoe wou jij verzekeren dat mensen echt betalen voor wat ze drinken? Als jij je hiervan wilt verzekeren mag je iedereen bij de ingang een contract laten tekenen, en een kopie van een geldig legitimatiebewijs afnemen bij binnenkomst. Erg veel administratieve romslomp dus. Verder denk ik inderdaad wel dat mensen meer zullen drinken wanneer je ze een "no limits" pas geeft, maar aan de andere kant gaan er ook extra kosten voor de discotheek komen. Allereerst zullen er altijd mensen zijn die niet betalen, of waar achteraan gegaan moet worden voordat het geld binnenkomt. Dit kost niet alleen tijd, maar ook geld. Deze manier van factureren brengt natuurlijk allerlei extra administratie met zich mee verder. Misschien is het toch slimmer om te kijken naar de prepaid variant? Jouw toegevoegde waarde zou dan zijn dat je de discotheken van de benodigde software en automatiek kunt voorzien (handheld barcode lezers bijvoorbeeld die de kaarten kunnen opladen), waarvoor je maandelijkse abonnementskosten zou kunnen rekenen. Succes met het concept!
 25. Wat je kan overwegen, is om een overkoepelende website op te zetten, waarna je winkels gaat benaderen om lid bij jou te worden. Wanneer iemand dan bij een aangesloten winkel iets koopt, krijgen ze een voucher mee die op jouw site verzilverd kan worden. Wanneer de actiecode op jouw site ingevoerd wordt, wordt automatisch een nabije winkel met een complementerend assortiment gezocht, waarvoor dan een kortingsbon uitgeprint kan worden. Het is niet geheel zoals in Amerika, en het impuls-aspect wordt hiermee sterk afgezwakt, maar hierdoor kan jij wel waarde toevoegen voor de winkeliers. Bovendien kan je het nog eerlijker maken door extra mensen te verwijzen naar winkels waarvan veel actiecodes verzilverd worden. Succes ermee!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.