Pawelotti

Legend
 • Aantal berichten

  322
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pawelotti

 1. Ik heb meer design geleerd de afgelopen maanden en ik kan nu echt heel aardig zaken designen wat mij veel vrijheid geeft(en kostenbesparing), bovendien geeft het mijn artistieke kant een uitlaatklep. Ik heb ook nog een heel groot YES moment, maar dat deel ik even later. De grootste van mijn leven! Prettig kerst en een gelukkig nieuw jaar iedereen!
 2. De dingen waar ik over droomde realiteit te maken. Vooral dus voor het web. Creatieve concepten, games. De vrijheid hoort daar bij, maar ik deed gewoon omdat ik dingen leven wilde inblazen. Na 4 jaar als ondernemer kan ik je een ding vertellen: als je "vrijheid" zoekt moet je het inbouwen. Het ironische is dat je meestal inderdaad meer vrijheid hebt, maar dat 8 uur per dag te weinig wordt. Het wordt ook snel je gevangenis. En wat dat betreft kan ik maar 1 tip geven: doe wat je het liefst wilt. Alleen dan kom je door zware tijden heen. Bedenk niet alleen "wat zou een leuk concept zijn?" maar ook "wat zou ik leuk vinden om te DOEN, elke dag weer?"
 3. Eindelijk propere investering voor bedrijf #1, en twee zeer leuke bedrijven ernaast die ik nu beter kan doen omdat ik zelf design beter onder de knie heb. 2010 was geweldig want ik heb mijn zielsverwant en vrouw to be ontmoet, maar qua business veel te zwaar. Teveel stress en problemen. 2011 wordt stukken beter! Succes allemaal!
 4. Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden! Maar wat is er gebeurd?? Ik krijg het mailtje ook net binnen en ik schrik er van.
 5. Love My Brand kantoor in China geopend, investeerders binnengehaald en de website eindelijk opengegooid. Nu in open beta. :D YES!
 6. Gezien het 50 euro per maand betreft raad ik je ook aan niks aan te geven bij de belastingdienst of KvK. Veels te veel gezeur in proportie tot de verdiensten. Als je richting de paar honderd euro per maand heeft het weer zin je over deze kwestie te buigen. Uit pure nieuwsgierigheid: is Engels toevallig je moedertaal of ben je er gewoon erg goed in?
 7. Maak doorstart met lovemybrand.com omdat ik na dip en talloze problemen in 2009 nu eind vorig jaar investeerders heb gevonden terwijl ik 40-60 uur per week 5 maanden lang bij de Nederlandsche bank werkte. En nu hebben we een weekje het geld gehad, en met nieuwe Chinese partner die ik bij de bank had ontmoet zitten we in Shanghai, waar we programmeer basis neerzetten. Partner was eerder geweest, dus meteen 1e dag beste kantoor laten zijn(prijs/kwaliteit) en gister (vandaag voor jullie nu nog) meteen gehuurd. Nu meubels, internet en sollicitatiegesprekken.. hebben 150+ kandidaten. ;D ;D ;D Soft launch in 4-6 weekjes. :) YES. YES. YES!!!!
 8. http://www.mobypicture.com/user/Pawelotti/view/6054954 Straks o.a. in dit kantoor in Shanghai. Dit is mijn nieuwe partner met eigenaren kantoor. :) Pawelotti from Shanghai! Weeeee....
 9. In de eerste plaats: klaagzang kan ook gezien worden als een natuurlijk voortvloeisel uit de drang van de ondernemer om dingen beter te zien gebeuren. In die zin is het klagen in de zin van "Waarom loopt x nou zo?" - puur het opstapje naar "Het kan toch beter, namelijk zo...". Deze ondernemer klaagt in zekere zin ook de hele tijd, omdat waar hij ook komt hij ziet dat het beter kan. In de tweede plaats klagen we allemaal wel een beetje, maar wellicht hangt het af van de branche waar je in zit en het soort ondernemers met wie je omgaat, of je meer of minder klagende ondernemers tegenkomt. In sommige branches kunnen de kleintjes structureel niet tegen de markt op gedurende lange jaren en houden ze hun kop maar net boven water. Ik kan me voorstellen(of beter gezegd, heb dat meegemaakt) dat ondernemers uit zo een branche dan met dezelfde klachten rondlopen die zie aldoor uiten. Tenslotte kan je ook denken aan dingen van het ondernemerschap die onverenigbaar zijn met de typische ondernemer. Bijvoorbeeld administratie. Ik word er soms helemaal gek van. Ik wil gewoon ondernemer, maar soms moet ik mij buigen over fiscale en administratieve kwesties die mij al binnen een uurtje doen klagen. :) (Ik overdrijf een beetje.) Enfin, dat was het weer.
 10. Lollig! En helaas niet eens al te ver af van de waarheid!
 11. NICE! Arthur, dat was echt ontzettend strak, super goede pitch!
 12. Interessant artikeltje dat eens niet alleen gaat over de business die je kan genereren met Twitter of hoe je het moet doen. En http://www.avartize.com/ is EPIC! :)
 13. Je kunt het ook zo bekijken: hoe je het wendt of keert, Higherlevel trekt wel starters aan.. Ik geloof dat er een consensus dat dit ook de bedoeling moet blijven. Uit de basale vragen die gesteld worden, blijkt dat de gemiddelde starter dus vaak redelijk onwetend is. Het volgende waar je dan naar kan kijken, is het het "bedienen" van die starter. Is het nou handig om ergens verstopt in forum regels de nieuweling te vertellen dat je goed moet zoeken voordat je iets vraagt? En is het handig hem af te snauwen als hij dat niet doet? Of zou het handiger zijn als Higherlevel collectief een leuke Starters Guide maakt? Misschien een e-boek, geschreven door "ons" allemaal? En/of een sortering van topics naar onderwerp. En dan op homepage ergens redelijk groot: STARTERS VRAGEN, kijk eens hier? En maakt een functie voor een MOD dat ie een draadje aan kan vinken naar onderwerp. (En ja, dit is anders dan de huidige categorieën). Vergt wat tijd en werk, maar dan heb je ook wat. :) Bovendien kan je nog een leuke if statement doen voor nieuwe members.. if has less than [x] posts KEIGROTE pop-up(of extra window) bij het posten Heb je [DIT] al gelezen.. en dan verwijzing naar e-boek en/of gesorteerde starters draadjes/onderwerpen. P.S. Ik denk wel dat er vaak gesnauwd is hier, en ik irriteerde me er persoonlijk ook aan. Ik heb helaas zelf op sites die ik mede-run ook na 2-3 jaar een keer gehoord dat mensen "bang" waren te posten(op tenoren site) met vragen, omdat de kenners snauwden van "weet je dat niet?" ..
 14. Ik vind het een geweldige viral maar toevallig is mijn profiel wél privé op Hyves, en dat nam het filmpje niet in acht... die gekke Russen reppen over een "openbaar profiel". Maar goed, het boeit me niet allemaal. Ik weet wat ik doe :P Overigens is het concept van gegevens van de gebruiker integreren in een game/filmpje inderdaad niet nieuw. In 1997 al maakte Kidum Multimedia een spel dat levels creëerde van de bestanden op jouw computer.
 15. Doet me persoonlijk denken aan peer to peer leningen ala Boober.nl http://nl.wikipedia.org/wiki/Peer-to-peer_lenen
 16. Jackaars(interessante naam), Bij dit soort dingen is het zo handig je algemene leveringsvoorwaarden aan te halen. Wat staat daar in? Ik denk dat je niet om de rechten van je klant heenkunt echter. Dat jij zaken doet met een leverancier die nu niet betrouwbaar blijkt te zijn, is strict genomen niet het probleem van je klant. Ik zal als jouw klant ook ontzettend pissed zijn, en dit verhaal als "probleem afschuiven" interpreteren. Probeer je nog de relatie met je klant te redden? Groet, Pawelotti
 17. MLM heeft een slechte naam bij velen en niet zonder reden. Er zijn talloze vage websites die met deze term strooien en die zitten vaak verwikkeld in een veredeld piramide systeem. Een "typisch" voorbeeld van waarom ik MLM in z'n geheel mijd, inclusief de mensen die er in zitten: ik volgde een paar MLM mensen die ik wel respecteer op Twitter en gooide ze op subscribe op Youtube. Binnen no time krijg ik rare volgers, rare berichtjes en ook irritante videos op Youtube teruggestuurd allemaal van MLM wannabees.. die allemaal hun producten willen slijten, vaak "gouden ideeën" hoe je geld kan verdienen. Je kan best stellen dat er ook "goede" mensen tussen zitten, maar omwille van al dat gezeur interesseert dat mij ook niet. Als je écht iets moois aanbiedt en je doet dat op een niet vervelende manier, more power to you. Als dit een MLM constructie is of erop lijkt, goed. Ik zou dan echter wel elke associatie met MLM proberen te vermijden, vanwege de slechte naam van de "branche".
 18. Ik zou me inderdaad niet inlaten met vage mensen die zogenaamd je B.V. met schulden overnemen, en iemand in de zeik nemen is ook geen goed idee. In elk geval denk ik dat een doortastende curator(en dat zijn ze vrijwel allemaal, naar ik gehoord heb) je alsnog aansprakelijk stelt voor de schuld. Sowieso hangt het er een beetje vanaf hoe je aan die schuld gekomen bent...
 19. Een ijzersterk business plan hebben en vol vertrouwen naar de bank. Alleen in deze tijden is dat nóg moeilijker. Dit klinkt misschien gek, maar juist een groter bedrag kan makkelijker te verkrijgen zijn. Bijvoorbeeld 50.000 euro. Probeer ING ondernemers team van Amsterdam.
 20. Ze weten niet hoe ze opera moeten promoten. "Popera" helpt er in ieder geval bij, als staan de liederen die opera zangers en niet opera zangers met klassiek aandoende stemmen zingen verder af van de populaire liederen uit Caruso's of Gigli's tijd. Opera zal altijd minder toegankelijk blijven, maar je hebt ook voor vele geweldige opera's echt goede solisten nodig. Geweldige solisten of best goede of gemiddelde solisten, dat is een wereld van verschil. Ik snap de punten van Hans wel, maar ik schat in dat met Klassica er geen problemen komen, zeker gezien de historie van die winkels. Zelf vind ik zo een Z helemaal niet mooi staan in de naam. Maakt juist de hele connotatie ongedaan van het woord "Klassiek". Alsof je jazzy klassiek wil presenteren, of iets wat funky is.
 21. Je zult vast niet in de problemen komen met Klassica wat betreft KlassikaZ hoor! Dat vind ik een beetje larie. Zeker in die markt. Bovendien is het een kleine wijziging van het woord classical/klassiek en wat dat betreft zou je zelfs in een strijd kunnen aanvoeren dat beiden een vrij geringe twist aanbrengen op een generiek woord. Als je dan ook weet dat twee winkels in die branche met dezelfde naam werkten zonder problemen...dan zou ik ervoor gaan. Dit is de klassieke muziek branche - en die is stervende.
 22. Ik zou me daar niet druk over maken. Wat voor verwarring kan dat geven? Ik denk niet dat veel mensen "Helden" associëren met een plaats. :) Highio, laptop moest in ieder geval niet in de naam zitten.
 23. Hoi Melvin, Ik snap je insteek ook qua c's en k's. Ik ben zelf eigenaar van www.klassikalmusik.com Dat vonden mensen weer erg Duits overkomen. Had er een sociaal netwerkje voor klassieke artiesten en fans, maar wegens gebrek aan tijd even weggestopt. :) Zou ik om toestemming moeten vragen bij KlazzikaZ? Zou ik niet doen, doet ergens denken aan jazz en staat een beetje "funky", wat niet erg aansluit op klassieke muziek.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.