Anoniem-889

Senior
  • Aantal berichten

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Anoniem-889

  1. Wellicht kun je hier iets mee: http://ictrecht.nl/diensten/juridische-generatoren/overdrachtsakte-generator/ Kost maar 45 euro en heb je zeker weten een goed contract. Ben altijd goed geholpen door ICT Recht, als je het niet zeker weet kun je ze altijd nog een mail sturen. (heb geen aandelen, heb wel voorwaarden van ICT Recht ;) )
  2. Bedankt voor de waardevolle reacties. Tijd voor wat onderzoekwerk! Edit: Onderzoekje was kort maar krachtig. Volgens de link op de KvK site hoef ik me gelukkig geen zorgen te maken. Daar staat namelijk dit: Titel: Ondernemersfonds via de reclamebelasting Aangezien ik dat niet heb, val ik er hoop ik niet onder ( het gaat om een bedrag van 550 euro....). Tenzij het een soort van omgekeerde heffingskorting gaat zijn van +550, en dat ze pas kijken of je reclame maakt. Maar zo gek zal het hopelijk niet worden in NL.
  3. Het was gister wat laat, dus ik heb het even uitgezocht. Ze willen de heffing / belasting laten lopen via de reclame belasting. Normaal is dat voor uithangborden en reclame in de winkel ( alles wat een klant kan bewegen naar binnen te gaan). Zoals je al zult begrijpen heb daar niks van. Alleen een huisnummer. Een aantal vragen die bij mij opkomen. Is dit geen geval van: - détournement de pouvoir ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Verbod_op_d%C3%A9tournement_de_pouvoir ) ? - En moet de belasting die ik wellicht moet betalen, die via een subsidie van de gemeente dan weer naar het fonds gaat, mij ook niet ten goede komen ( maw elk lid moet er profijt van hebben en niet een select groepje)
  4. Beste HL'ers Zojuist werd ik via de mail gewezen op een "oud" artikel over een verplichte bijdrage aan een ondernemersfonds. Met het geld wat ze ophalen willen ze het winkelgebied in het centrum aantrekkelijker maken voor consumenten oa. kerstverlichting etc. Duidelijk gericht op Retail. In het artikel staat dit: http://www.bndestem.nl/regio/breda/10231490/Fonds-krijgt-vorm.ece Als internetbedrijf (vanuit mijn eigen huis, ontvang geen klanten hier) krijg ik het gevoel gevoel alsof er iemand op mijn centjes aan het jagen is om een mooie marmeren laan voor zichzelf te bouwen, maar daar niet van plan is iets voor terug te doen. Zoals een van de initatiefnemers zelf zegt: http://www.vcob.nl/index.php?id=97&hoofdstuk=Actueel&keuze=Intropagina In hoeverre ben ik verplicht hier aan mee te gaan betalen? Hoop namelijk niet dat ik me hierover boos moet gaan maken en/of energie in stoppen. Gr Menno
  5. Wellicht kun je hier ook een leuk aantal sales halen: http://codecanyon.net/ Kom vaak genoeg kleine plugins tegen, 10 dollar max, die echt veel verkocht worden. Koop er bovendien zelf ook regelmatig plugins etc.
  6. Weet precies waar je het over hebt. In de US is dit een booming business, hier in Nederland lopen we echter een stukje achter. Vooral het bloggen en exclusiefe content upsellen via de gratis nieuwsbrief is steeds groter aan het worden. Veel mensen snappen het niet of zijn sceptisch, maar dit is aan het veranderen. Doe er in de tussentijd je voordeel en neem een voorsprong ;) Het is iig goed mogelijk om ook in NL daar een aardig extra centje mee te verdienen.
  7. Mocht je twijfels hebben, of gewoon 100% zeker willen weten wat beter werkt: A/B en Multivar testen! Zelf gebruik ik Visual Website Optimizer: 1x Javascript plakken en daarna met een simpele wysiwyg editor variaties maken (html en css is ook mogelijk) Simpel, Goede resultaten en kost bijna niks (er is een gratis trial) Mocht je wat ideen willen voor testen als je layout af is, spreek me even aan op msn/PM
  8. Wellicht kan het een stuk eenvoudiger als je ze niet persee op kantoor in HK wil hebben. In Nederland studeren redelijk wat chinezen, en in het geval van HBO moeten deze ook op stage...Goedkoop en eenvoudig te regelen. Zou ze wel een testje geven waarbij ze hun eigen creativiteit en initiatief nodig hebben om te slagen.
  9. Heb net ook even gekeken, ten eerste een erg mooie website! Als ik het goed heb is de "enige" conversie die een bezoeker kan maken, het zelf contact opnemen, door zelf naar het contactform te gaan. Wat je kunt proberen, en dat is een kwestie van meten is weten, is het volgende: -Bel mij terug onder elke pagina. -Contactform onder elke pagina -Een whitepaper / extra informatie aanvraagform. Een tip: Stel bij elk contactform conversietracking in voor Adwords, of laat dit doen. Sommige zoekwoorden leveren bergen clicks op en bezoekers die blijven hangen, maar geen info aanvragen, die kun je er dan uit filteren. Vooral de whitepaper zal een stuk hogere conversie opleveren (denk ik / meten = weten). Het product heeft een vrij hoge drempel, met een whitepaper kun je die verlagen. Eventueel stuur je na een week nog wat info, bel je ze na etc. Dat kun je eenvoudig maken met een zogenoemde autoresponder. Deze stuurt automatisch een mail als er een aanmelding binnen komt.
  10. Toevallig was ik pas geleden ook naar opzoek. Heb er veel getest. Zal je een aantal van mijn bevinden geven. Hoop dat je er wat aan hebt. Hosted solutions: www.yourmailinglistprovider.com : werkt fijn, maar na 30 min zat ik iemand ANDERS zijn account, na een redelijk boze mail vrij snel reactie met excuses...) www.aweber.com : Erg populair, werkt fijn. Er is daar echter ook al een aantal keer ingebroken op de servers. www.mailchimp.com: Erg populair, werkt fijn. Interface kan wat wennen zijn. Viel voor mij af omdat affiliate niet is toegestaan. Zelf gebruik ik nu www.activecampaign.com. Andere vergelijkbare software (in prijs en functionaliteit): www.icontact.com www.constantcontact.com
  11. Was halverwege het topic toen MoneyBird ook bij mij op kwam. Gebruik het zelf ook en ben er zeer tevreden over. Een extra voordeel voor jou kan zijn dat klanten ook met iDeal kunnen betalen via MoneyBird. Het doen van je "administratie" is dan meteen het leveren van service aan je klanten. Ze kunnen dan direct met iDeal betalen, en jij het pakketje nog de zelfde dag verzenden omdat je zeker van je geld bent.
  12. Het eerste wat me opvalt is dat de bestelknop neutraal is, wat je kunt proberen is het spelen met kleuren voor de butten en deze zeker wat feller maken. Verder zou je de actie/kortingsbon uit kunnen schakelen als je deze niet gebruikt. Bij Biedmeer kun je redelijk instellen, wat ik zelf zou proberen is de borders om de elementen wat neutraler maken/uitschakelen, zodat het bestel proces wat rustiger overkomt. Verander niet te veel te in een keer, en meet alles door. Meten = weten. Wat ook handig kan zijn als je Google Analytics gebruikt is het volgende: -Zoek de succes pagina die men krijgt als de bestelling afgerond is (bij Inhoud). bv: sultan.nl/succes en open deze. -Klik nu rechts boven in op "geen" en verander dit in "bron" Je ziet nu waar de bezoekers vandaan komen die daadwerkelijk iets kopen. Hier kan je dan met je marketing op inspelen, sommige sources kijken wel maar kopen niet en andersom, soms totaal tegen je verwachting in.
  13. Een mooie webshop waar ik wie weet wel eens wat ga bestellen. Ik heb je tekst expres niet gelezen, zodat ik de elementen kon zoeken die mijn aandacht trokken. Hier heb ik een aantal punten die ik misschien zou veranderen, en die ik wel goed vind: 1. Kopje koffie met KK erin erg leuk 2. FAQ pagina ziet er goed uit 3. Leuk assortiment met wat speciale bonen Wat mis ik, of zou ik persoonlijk anders doen: 1. Het lettertype komt wat klein over, ik zou deze verhogen van 11pt naar 12pt, en tevens de regel afstand flink verhogen, dit vind ik persoonlijk fijner lezen. 2. Bij de betaalopties pagina zou ik per betaalwijze er ook een afbeelding bij doen, hierdoor kun je sneller de pagina "scannen". 3. Bij het aanmelden van de nieuwsbrief zou ik ook om de naam vragen, zo kun je iedereen persoonlijk aanspreken. 4. Kunnen klikken op een product titel om meer info (al aangegeven). 5. De beschrijving kan breder (er is ruimte voor), en onnodige lees meer (al aangegeven). 7. Koffie kan ik erg waarderen, en koop dat het liefst bij een specialist, alleen ben ik nog wel een redelijk leek, een keuze hulp of advies, welke je in de winkel ook krijgt, kan ik erg waarderen. Just my 2 cents, succes met je shop.
  14. Beste Sancho, Goed dat we het daar over eens zijn dat ik dat niet weet, vandaar dat er overal met grote letters bij staat dat dit puur een theoretische beschrijving is, anders was ik er zelf wel mee aan de slag gegaan of had ik het iig voor mezelf gehouden. Ik ben ook geen marketing expert, maar weet wel wat voor mij werkt, en met deze tip wie weet ook voor hem. Het is voor mij een uitstekende methoden gebleken om je uitstekende idee tegen minimale kosten in de realiteit aan een stresstest te onderwerpen, en kijken of het inderdaad een goed idee is. Zoals je zelf ook aangeeft gaan er veel shops failliet met alle gevolgen van dien. Dit is niet DE methoden, maar kan wel helpen om voor een minimale investering een realistisch beeld te scheppen en dit te voorkomen. Ik ben met mijn 20 jaar inderdaad een onervaren ondernemer, ik ga vaak op mijn bek en zal dat nog heel lang en vaak gaan doen. De les van de eerste keren op mijn bek gaan is investeer niet meteen bergen in een mooi papierenplan, maar test het voor een paar centen als het kan. Hierdoor heb ik veel geld kunnen besparen, en zijn de shops die ik gestart (2) ben vanaf het eerste moment winstgevend geweest (inmiddels verkocht, op naar de volgende)!
  15. Supplemten zijn in dit geval ook alleen een voorbeeld en ter illustratie over hoe je goedkoop je bevindingen kan testen met de realiteit. Er zijn veel variabelen in het spel, en wat ik uit probeer te leggen is probeer zo goedkoop mogelijk te meten, want dat is weten. En het kan je een hoop geld opleveren of besparen. Buiten dat heb ik redelijke ervaringen met het verkopen gezondheids/sportproducten. Niet persee is een uniek product of lage prijs een voorwaarde voor succes, er zijn meer strategien naar succes, zoals bv uitmuntende service leveren.
  16. Je reactie kan ik me goed voorstellen. Ik zal het verder uitleggen. Dit zijn puur schattingen, dit kan heel erg verschillen of anders uitvallen en is dus puur theorie! Stel dat we uit de sups alleen "taurine" gaan verkopen. Als je met de zoekwoorden tool van google op dit woord ga zoeken op exact dan ziek dat er 1600 mensen per maand op zoeken. https://adwords.google.nl/o/Targeting/Explorer?__u=1000000000&__c=1000000000&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS# In de natuurlijke zoekresultaten staan geen echte concurrenten, een positie van 1-4 moet zeker te doen zijn, laten we uitgaan van pos 4 na 2 maanden. En voor positie 2 met Google Adwords betaald, met 4 concurrenten. Een positie 3 in de natuurlijke resultaten zal afhankelijk van titel, omschrijving, publiek etc zeker een ctr krijgen van 10%. 160 organische bezoekers dus. Via Adwords kunnen we er ook nog eens 15% opkopen a 10 cent bv. Dit zijn dan 400 bezoekers voor 24 euro. Van die bezoekers koopt vervolgens 3% in je shop heb je dan 12 bestellingen. Kom je uit op 2e marketing per bestelling. Gemiddeld kosten die potjes 20 euro. 20 euro - 2 euro marketing - verz. en verpakking - inkoop -shop kosten -btw = winst of verlies Het grote nadeel van dit product is dat je altijd met een lage order waarde zit, normaal zijn bestellingen groter in supp. shops, heb wel wat cijfers, gok op zon 120e gem. per bestelling. Maar nu weet je wel of er uberhaupt markt voor is en of het verkoopt, misscien zoeken ze wel maar kopen ze niet. Meten = weten. Op deze manier heb je concrete cijfers om een goede vertaalslag te maken naar je financiele plan.
  17. Zelf heb ik een aantal webshops/jes gehad, met veel plezier, maar ben zelf meer van het starten en weer door met de volgende. De volgende aanpak werkt voor mij heel goed, en geeft bij mij ongeveer een garantie voor succes als de test goed gaat. 1. Maak een ondernemingsplan, met een zeer goede financiele onderbouwing 2. Test zo goedkoop mogelijk of deze onderbouwing ook klopt. Uitleg: Stel je wilt in de fitness branche bv supplementen verkopen, dan maak je met simpele een html een pagina waar je maar 1 product gaat verkopen, een betaling kan je heel simpel met iDeal via https://www.targetpay.com/ regelen (begrijp je HTML een klein beetje, dan lukt het al)(geen aandelen!). Je kosten zijn minimaal en kunt aan de hand daarvan je financiele plan updaten en je haalbaarheid goed inschatten. Mocht de test falen, dan scheelt het je veel tijd en geld. Slaag je, dan weet je dat je goed zit.
  18. Ten eerste een heel vervelend probleem. ISP's hebben vaak een noodnummer, soms een beetje verstopt, voor ernstige problemen. Als je ze te pakken krijgt via tel/mail/ticket zou ik vragen of ze je snel op een geschikte omgeving plaatsen, zodat je iig even door kunt en later voor lange termijn oplossing kunt gaan zoeken. In de AV zal waarschijnlijk iets staan van een uptime garantie van 99%, dit lijkt veel, maar is nog steeds 3,5 dag offline per jaar. In het geval van langer offline, zal er vaak alleen geld terug gegeven worden. Buiten hoe het juridisch exact zit, is het ook de vraag wat je hier zelf aan kunt/kon doen. Stel dat je een Magento shop (zware webshop software) hebt op een shared server (goedkope hosting, met vele website op een server) en je hebt een paar duizend klanten per dag.. Denk dat belangrijkste op dit moment is zorgen dat je shop weer online komt, eventuele schade komt later wel.
  19. Zoals ik je situatie nu lees zie ik twee opties. 1. Huren, hiermee een start van je webshop maken. Als het eenmaal draait en er is groei mogelijk met een al dan niet betere webshop alles over laten zetten op bv Magento, en dan ook alles naar wens in laten richten. Het voordeel van deze keuze is dat je het kunt "proberen" en "sparen" voor een shop 100% naar wens met alles er op en aan, en er vaak al koppelingen aanwezig zijn. 2. Zelf een kwalitatief hoge slice aanleveren en deze kan met goed zoeken zeker voor onder de 1300 euro goed afgeleverd worden als Magento template. Dan heb je nog een flink deel over om een koppeling van te laten maken, maar daar zal hoogstwaarschijnlijk nog wat bij moeten. Je hebt in dit geval een webshop die klaar is voor toekomst, zonder afhankelijk te zijn van een bureau / licentie beperkingen.
  20. Zo te lezen heb je je keuze al gemaakt, maar afhankelijk van je situatie kan het een optie zijn om je voorraad in beheer te geven bij een fullfilment bedrijf. Het overige beheer kun je dan, mocht dat ook teveel zijn, in handen geven van een goede kennis. Zodat deze het naast zijn werk kan doen, en zich dus niet bezig hoeft te houden met het verpakken en versturen.
  21. Toevallig heb ik laatst een complete webshop (Magento) gemaakt met een custom configurator. Dat het niet eenvoudig is/was is gebleken, maar het is gelukt (voor de geinteresseerde: http://tinyurl.com/3yrjxh3). Nog bedankt voor de tip Vossie! Als basis is een er een kaal flash bestand, de configurator haalt de bestanden op uit Magento, de gebruiker maakt een selectie, en flash doet weer een export naar Magento. Producten beheren kan gewoon vanuit de vertrouwde Magento omgeving. Als je hem laat maken, zorg er dan voor dat je zelf alle controle hebt over de producten en shop. Dus ook de mogelijkheid om ze uit te schakelen zonder de developer te bellen/betalen. Vrijheid = blijheid Laat je niet afschrikken door de gedachte dat het erg complex of persee heel duur gaat worden. Stel dat je Magento gaat gebruiken dan ligt de webshop al bijna klaar, op instellingen aanpassen, plugins installeren etc na. Het flash deel doet een import van producten, maakt een selectie, en doet een export naar Magento. (klinkt een stuk eenvoudiger toch?) Als basis neem je een fiets die je met photoshop goed in stukken hakt (stuur aparte afbeelding, handvaten, etc). Nieuwe onderdelen snij je precies zo uit. Flash vervangt deze dan netjes met het oude onderdeel (grafische deel). Over prijzen is zoals al vaak vermeld niks te zeggen. Kan van 6K tot 600K zijn..
  22. Hoe het exact de regels en wetten zit weet ik niet. Maar uit je post begrijp ik dat het om een garagebox gaat(gok). Ik zou goed nakijken en er zeker van zijn dat je het werk daar mag uitvoeren volgens het bestemmingsplan. Want ik kan me voorstellen dat bewoners (als die er zijn?) het niet leuk gaan vinden als er elke avond / weekend / dagen auto's gerepareerd en verkocht gaan worden. En het zou zonde zijn als je daar achter komt nadat je een contract hebt afgesloten.
  23. Om het concept nog wat meer te verduidelijken en de voordelen te noemen het volgende: Een affiliatebureau zet het aanbod van webtraffic van de websites om in de vraag van winkeliers naar verkopen. Anders dan bij bijv Google Adwords betaal je bij affiliatemarketing alleen voor het resultaat, dus een verkoop (CPS) of een lead (CPL). Dit kan een vast bedrag zijn of een percentage. Je weet als merchant dus altijd waar je aan toe bent, geen verkoop = geen kosten. Grote sites zoals Bol.com hebben hun eigen affiliateprogramma (als webmaster weet ik Bol.com wel te vinden). Als gemiddelde webshop eigenaar heb je echter niet zo'n grote omvang. Het inschakelen van een affiliatebureau is hier een uitkomst. Via het bureau kan je snel veel relevante websites bereiken, ook de kleine die anders teveel tijd zouden kosten. Maar als webmaster kun je ook eenvoudig kijken of het promoten van een shop rendabel is, zonder eerst bergen met contracten te regelen. Als merchant bepaal jij de regels over de vergoeding, meetduur (cookietijd), maar ook of bijvoorbeeld zoekmachinemarketing is toegestaan. Het keuren van websites is ook mogelijk, je hebt dan zelf in de hand waar banners/links verschijnen. Aan het bureau betaal je de vergoeding plus een opslag vaak (+-25-30%) per verkoop. Inruil voor dat bedrag zorgt het bureau ervoor dat alles volgens de regels verloopt (dit is nodig!), krijg je vaak veel tips, maar verzorgen zij ook de betaling aan de webmaster. Zelf heb ik ook een aantal affiliate sites (als webmaster). Hierbij zit er een die waar ik een CSR (click to sale ratio) heb van 18%+. Omgerkend krijg ik daarvoor per klik +- 0,80 cent, ruim 5x zoveel als voor een Google Adsense klik. Daar ligt dus ook het voordeel van de webmaster. Even op het verhaal van Wouter Hol: Waarom vraag je niet of je huidige bureau dit erbij kan doen? Een optie is om met het huidige bureau een kostprijs berekening te maken per verkoop via het affiliatekanaal. Je hebt dan een all-in prijs per verkoop. Als dat voor jouw nog winstgevend genoeg is lijkt me dat geen probleem. Ondanks dat ze alle drie geld wilen ;) Moeten ze daar wel aan willen natuurlijk. Nu snel slapen
  24. 17,50 is wel heel erg laag. Maak er minimaal 35-45 euro per uur van, je nieuwe klanten zullen het nog eerder goedkoop dan duur vinden. Voor grote projecten kun je dan wat korting geven. Je doet jezelf echt te kort zo, van dat bedrag moet je ook nog je boekhouder, licenties, hardware en onbetaalde uren betalen en compenseren. Een gewone bijbaan levert misschien nog wel meer op zo. Je huidige klanten zou je in kunnen lichten dat je nieuwe uurprijs nu op 35 ligt. Maar omdat ze voor 17,50 klant zijn geworden je het uurloon langzaam naar 25 euro zal verhogen met 20% per maand oid. Het jaar daarop ga je verder naar je huidige tarief ophogen.
  25. Je kunt ook overwegen om een contest te plaatsen op 99designs.com. Heb hier zelf hele goede ervaringen mee. Een goed logo heb je daar al vanaf $250 dollar. Een complete huisstijl (visite, briefpapier, envelop) al voor $350. Het resultaat is wel heel erg afhankelijk van je eigen input. Essentieel is om duidelijke en concrete feedback te geven. Vergeet ook niet te vermelden dat ze alles op europeesformaat moeten ontwerpen (briefpapier, envelop, etc.). Voor een paar tientjes is de contest ook nog eens compleet anoniem en niet te vinden in Google oid.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.